+1 oy
94 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,777 puan) tarafından

Kızım 2,5 ay önce evde düşerek gözünün yanını yardi. Doktor dikislik bir durum yok diyerek, dikis atarsa iz kalacağını soyleyerek bisey yapmadı. Krem de sürmesine gerek yok dedi. Neyse bende başlarda doktor böyle dediği için onemsemedim fazla. Ama üzerinden 2.5 ay geçince yara izi fazla düzelmedi. Bende cocuk doktorumuza sormuştum. Yaraların son halini alması 1 yılı bulur dedi. İz mutlaka kalır dedi ama fazla görünmez dedi. Nette de 1 yıl sonra izler son şeklini alır yazıyor. 

Dün dermatoloji doktoruna götürdüm. Doktor tam tersini söyledi. Artık bu şekilde kalır daha da düzelmez dedi.ama 2 aylık iz için çok erken değil mi dedim. 1 yıl değilmi bunun iyileşme süresi dedim. Hayır 3 ay dedi.  Krem de ise yaramaz ancak lazer uygulanır dedi. Fiyat 32.000 tl lazerin. 

Sorum şu. Çocuğunuzun yüzünde oluşan düşme sonucu oluşan kesilme, yarilma, dikis atılmış vs yaralanmalarda 3  ay sonrasında yara son gorunumunu almış mı oldu? Yoksa uzun zaman üzerinden geçtiyse yara da değişim oldu mu?

3 Cevaplar

0 oy
önce (1,777 puan) tarafından

Yardımcı olacak kimse yok mu

-Reklam-
0 oy
önce (257 puan) tarafından

Yüzünü kapatarak atsana nasıl bir yara izi 

Cnm bundan önce ki postuma bakar misin  orda var

önce (257 puan) tarafından

Ona dikiş şarttı canım ya

Atmadı cnm gerek yok dedi 

0 oy
önce (686 puan) tarafından

Benim oglan kapinin mentesesine bi yapisti yeni yuruyodu kosma dememe kalmadi vurdu alni burnu dudagi cizgi seklinde buz koyduk falan derken dotroa da goturmedik krem de surmedik gecti sukur iz miz yok ben artik doktora da guvenmiyorum para icin diyo olabilir mi 

Derin kesikmiydi peki?

Yok derin degildi alni sisti zaten morardi burnu sadece morardi digadi patladi sadece o da cok fazla defildi zamanla oralar kabuk bagladi alni da gecti o kadar ciddi bisey olsa hastaneye gotururduk zaten ama kucukken iz kalmaz bence benim oglum o kadar cok dustu kalkti ki bi kere sokakta kosturuyodu yere kapaklandi dudagi patladi gibi gibi hic iz kalmadi cok sukur 

Anlamadım doktor o kadar çok moralimi bozdu ki. Yani henüz küçükken oluşan her iz kalırsa büyüyünce insanın suratı hep izlerle dolu olmaz mı. Yani bir yara nasıl 3 ayda son şeklini alıyor anlamadik

Valla bencede sanki para icin yalan soylemis gibi 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 55 göst.
10 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Cig5201 (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 256 göst.
14 Mart 2021 Diğer kategorisinde Belogs (289 puan) tarafından soruldu
+1 oy
24 cevap 811 göst.
0 oy