+3 oy
113 göst.
Para & Ekonomi kategorisinde (222 puan) tarafından

Bacikolar geçen yaz yataklarımın olduğu odayı su bastı ve yün yorganların bayağı su çekti çatıda falan kuruttum ama hep lekeli kaldı sarardı şimdi şu şekilde halı yıkama 300 liraya yıkarım dedi yorganları yengem var dayımın eşi yünlerini kendin yıka didikler yeni şilte al şiltelerini değiştir ₺300'ya dikerim bütün yorganlarını dedi 300 liraya bütün yorgan derken tanesini 300 liraya Diker 3 yorganım var şimdi ne yapmam gerektiğini bilemiyorum yorganlarım bayağı da ağır biraz daha hafifletmek istiyorum yengeme de güvenmiyorum cayabilir yapmam diyebilir şimdi bozarsam yorganları ve dikmezse yünlerim çöp olur benden haber bekle yapacağım zaman sana yünleri yıka derim dedi ama ne yapacağımı bilemiyorum bir akıl verin bacınıza ya

3 Cevaplar

+2 oy
(884 puan) tarafından

Guvenmiyosan guvendigin birini bul madem hafifletceksin elin degmisken aradan cikar onu yoksa hic yengeyle ugrasma yikamaciya ver daha iyi 

(222 puan) tarafından

Eşimde bekle yapmasa yiktmaya verelim diyor çevremde başka yapan yok canm

-Reklam-
+1 oy
(6,016 puan) tarafından

Benim çift kişilik yorganım var Allah nasip ederse yikiyacam direk yorganciya goturecem didiklemesi sevtesi onlara ayit 600fln. Geçen sene sordum 350dedi bu sene 600olur  varsa yakında Yorgancı bence sor girme o riske istediğin gibide yaptirirsin

(222 puan) tarafından

Öyle yapacam canım sabah bebişim uyanıp onun işlerini halletikten sonra çıkıp yorganciya gidecem hayırlı Ramazanlar 

(6,016 puan) tarafından

Hayırlı ramazanlar cnm 

(222 puan) tarafından

Gittim yorganciya canım yıka ipini silteni yünü getir dikimi 700 TL dedi sadece dikimine 700 alıyorum dedi bir kiloyu yunude 30 TL'ye didikliyor direk 300 TL'ye kuru temizlemeye vermek daha iyi sanki uğraşmadan 

(6,016 puan) tarafından

Çok fazla demiş cnm bencede yıkamaya vermek daha mantıklı 

(222 puan) tarafından

Hem üç yaşında bebe var geniz eti var yünle ugrasirsam oda içine girecek bir yorganın siltesi eski ama olsun gittiği kadar kulanirim sonra atarım yıkamaya verecem bacım 

0 oy
tarafından

Bacım yorganı yapan insan yünleri falan kendisi yıkanip didikleyil güzelçe çırpıp kendisi yapması lazım sen sadece şiltesini alman gerekir ve sana yıka demesi çok saçma sadece dikmesine 300 tl çok fazla abartmış yani hemde yengen üçretsiz yapsa nolaçak sanki 

tarafından

Kız çok kolay video  falan izlesen öğrenirsin 

(222 puan) tarafından

Baktım videlara bakalim inşallah 

(222 puan) tarafından

Gittim yorganciya canım yıka ipini silteni yünü getir dikimi 700 TL dedi sadece dikimine 700 alıyorum dedi bir kiloyu yunude 30 TL'ye didikliyor direk 300 TL'ye kuru temizlemeye vermek daha iyi sanki uğraşmadan 

tarafından

Bütçen yetiyorsa ver uğraşma hiç

(222 puan) tarafından

Yikatmaya bucem eyvalah ta tek tek 700 yaptırmaya yok valah bacım yalan yok artı yünü yıka ipi al yeni şilte bunlarda masrafları bin TL'yi bulur tanesi 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 256 göst.
20 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Hawa (1,552 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 163 göst.
17 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Can_annesi_ (88 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,435,864 soru

23,613,509 cevap

306,465 kullanıcı

...