+1 oy
107 göst.
önce Diğer kategorisinde (482 puan) tarafından

Artk dayanamıyorum dayanamıyorum diyip konuya başlıyorum 

Oğlum 3.5 yaşında uaklasik 1senedir tuvalet eğitimine başlamıştık 6 ay da kaka sorununu zor çözdük smdi asıl sorun gece.isemesi 

3.4 kere kaldırıyorum 2 kerede fixss işiyor yatağa 

Bende bugün bez taktım artk :(((

Gece işeme sorununa çözüm bulan varmi 

Valla nevresim yetistiremiyorum

3 Cevaplar

0 oy
önce (1,299 puan) tarafından

Benimde oğlum aynı. 1 seneden fazladır tuvalet eğitimi var. 4 yaşına girecek nisanda. Pes ettim bez takıyorum çünkü can dayanmıyor 🙄 uyumadan önce o kadar su içiyor ki işememesi imkansız. İçmeden de uyumuyor. Biraz kendi haline bırakmaya karar verdim ben.

önce (482 puan) tarafından

Gerçekten nevresim dayanmıyor, Üstüne hem yıka bu soğukta kurut eee haliyle sürekli nevresim değiştir bende bugün pes ettim 9 buçukta uyudu 10da gittim işemiş bende çıkardım taktım bez 

Bende bir süre kendi haline birakicam galiba 

Ve gerçekten o kadar çok su iciyorki versen bir dert vermezsen ayrı bir dert

önce (1,299 puan) tarafından

İlk başladığımızda tutabiliyodu şimdi neden tutamıyor veya tutmuyor bilmiyorum. Umarım yakın zamanda çözüm buluruz 

-Reklam-
0 oy
önce (2,014 puan) tarafından

8 9 yaşına kadar gece tuvaletini öğrenemeyen var malesef bir doktora götürün bir problem var mi bakılsın 

Problem çok su içmesi 😀

Ve babasındada mesane hizliligi var esimde ilsc kullanıyor inşallah babasına çekmemiştir çünkü gündüzde çok çıkıyor 

Gece mesela 9 da yatıyorsa 8 buçuktan sonra su icmesin karpuz falan bile yememesi lazım. Ve malesef böyle seyler genetik oluyor inşallah benzememistir diyelim.

Bir de gece kaçırmanın psikolojik bir tarafı var babayla iletişimi kötüyse babası çok ilgilenmiyorsa da gece kaçırma olabiliyor 

Babasi yok maalesef,

Valla insallah benzememistir 

Yok anam şu içmeden yatmiyorki günde en az 2 ltre şu iciyo paso şu içiyor beyefendi

O zaman normal diyebiliriz :) çok içiyorsa mecbur bir şekilde çıkacak 

Günümüzün yarısı ruvalette geçiyor valla birde şu içerek sjsj 

Bir süre bez takicam sanırım yoruldum çünkü 

0 oy
önce (128 puan) tarafından

O yasta gece 2 kere kalksa yeter zaten belki vücut uyarı vermiyodur bı dk görür istersen benim ikinci oğlum yanmıştı oyuzden vücut istemsiz şeyler yapıyordu yani belki başka sıkıntısı olabilir uroleji yada çocuk dk gitseniz içiniz rahat eder

Bazen iki kez kaldırıyorum bazen yapmıyor bu sefer sabah uyanmaya yakın yapiyo 

Ama genel olarak 3.4 kez kaldırıyorum 

2 kezde işiyor valla yoruldum 

Randevu bakayimda bir götüreyim ya

İyi olur oreniyor ama zamanda alıyor böyle benim 3tane pespeseydi ilk zor alıştı ama gerisi çok kolaydı birbirlerine baka baka yapiyolardi hiç isediklerini bilmem ne üstüne ne yatağa 

Gündüz de sorun yok ama gece olunca işeme perileri geliyor sjjs

😊rabbim kolaylık versin 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 57 göst.
0 oy
4 cevap 133 göst.
0 oy
5 cevap 170 göst.
0 oy