+5 oy
514 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (339 puan) tarafından

Görümcemin eltimle arası yok zamanında saç bas bile girmiş ama video çoğul olarak kastediyor bu arada ego olarak demiyorum ben izmir gibi bir yerde ilçeye geldim farklı sehre ve bunu beğenen görümcem ilk onu sahile götürünce denizi gördüğü zaman görmemıs gibi bagırmıstı meczaen değil gerçekten hiç görmemks ben her yaz neredeyse tatile gittim bodrum izmir vs ama esım ve ailesi hayatında denize bile girmemiş birde benim görümceyle ara iyi beğenmesi bana sacma geldi aslında ona atasım varda vazgeçtim 

image

14 Cevaplar

+5 oy
önce (10,368 puan) tarafından

Kendime dert ararken benn😂 

Kız boşver aman başka derdin yok mu 

-Reklam-
+5 oy
önce (3,175 puan) tarafından

Affedersiniz ama niye bu kadar seviyesiz ilişkileriniz? Saçma sapan paylaşımlarla laf sokmalar. Birbirinizi radar gibi izlemeler. Bir yerde eşinizin yüzüne bakıyorsunuz bu insanların ardından atıp tutarken. Eşiniz aileniz değil mi? 

önce (466 puan) tarafından

Birde küçümser tavırlar deniz görmmiş diyerek çok garip

önce (3,175 puan) tarafından

Bizde de var elti ama hiç aklımın ucundan geçmez böyle muhabbetler, yarışlar, hesaplar... Allah ıslah etsin ne diyelim. 

önce (466 puan) tarafından

Ben kendim görümceyim ve eltiyim begensem bile gelinimiz olsun ben oluyum hiç böyle şeyleri dert edip birbirimizi ne aşagılarız ne kötü düşünürüz hatta o bana ben ona atarım gülmrk amaçlı

+3 oy
önce (3,286 puan) tarafından

Buna benzer görümceyle ilgili olan vardı,bende beğendim sonra görümceme attım 😁

+3 oy
önce (594 puan) tarafından

Bir karismadiginiz beğeni kalmisti😂

+2 oy
önce (2,782 puan) tarafından

Ee yani sonuc olarak 

+2 oy
önce (1,452 puan) tarafından

Niye ona atacaksın onu anlamadım 

önce (339 puan) tarafından

Ya bende kocamın ailesi diye bi video begenmıstım küçük görümce bana begeni attım diye yollamıştı

+2 oy
önce (103 puan) tarafından

Sizin herhalde canınız sıkılıyor çatacak insan arıyorsunuz kafanı bozma vallahi bu sefer ben ne yaptım dersiniz herkesin bu elti görümce davası nedirr acaba yaşamamış biri olarak merak etmedim değil aslında ama iyikide benim hiçbiri yokmuş🤣

önce (13,230 puan) tarafından

Görümce elti kaynana sevilecek yaratıklar değildir ama bu öküz altında buzağı aramak anlamınada gelmiyor bazı insanlar maalesef bu üçlü yaratıkları sevmedikleri için gözünün üstünde kaşın var diye kuruluyorlar

önce (103 puan) tarafından

Valla ben tatmadım hiç inşallah hiç tatmamda 😅😂

+2 oy
önce (256 puan) tarafından

Saldıracak bı olay arıyorsun bnce

+2 oy
önce (2,046 puan) tarafından

Cnm senin canın sıkılıyor galiba kaos arıyorsun ne var bunda beğenebilir herkes her beğendiği şeyi gönderme olarak mı yapıyor 

+2 oy
önce (1,548 puan) tarafından

Sen niye kızım begenilerine bakıyorsun ki dedektif gibi, bir salin insanları. Sende bu gidişle bozacaksin arayi

Abi ne dedektifliği ne biçim sosyal medya kullanıyorsunuz Instagram sende ekli olan kişilerin begendıklerıni önüne dusuruyo kdnsnsns

Valla yıllardır instagrami kullanırım hiç kim ne beğenmiş diye bakmadım 😂 ben neye bakiyorsam kesfetimde o çıkıyor 😂 keşfet başkalarının beğendiğinden ziyade senin beğendiklerini önüne çıkarır. Birde şey kardeşim sosyal medya danışmanı da 🤣 nasıl Instagram kullanılır biliyoruz, dedektif gibi aramazsaniz çokta görmezsiniz. Asil sizin yaş kaç, burda ailenizin dedikodusunu yapıp sonra yüzüne bakıyorsunuz birde aram iyi diyorsunuz

Hahahaha bi tarafımla güldüm o kadar iyisinki hiç ınstada arkadasın yok galiba evet keşfet sana göre sekıllenir ama arkadaşlarının beğendiği tak diye cıkar onune gelende danısman kdnsnsndn sen pek danısmaagnn galiba

Bu esprileri planlayıp mi paylasiyosun, zekanın 300 de birini kullandığın ortaya çıkıyor da yapma 😂  benimde çok arkadaşım var senin gibi gorumcemi buraya yazmadigimdan anlayabilirsin 😂 bu arada sosyal medya danışmanı, kendi işlettiği çikolata kahve dükkanı da var ozluce de, onunda organik 20k takipçisi var 😂 sen elitligi denize gitmekle olctugun için bu bilgiler fazla gelmiş olabilir

Sen önce bı aranin iyi olduğu insanların dedikodusunu yapmamayı öğren, insanları deniz görünce aa dedi diye kucumsemeyi bırak bence 😂 sidik yaristirmaktan dedikodudan nöronların eskimiş. İnstagrami da biz verimli kullanıyoruz senin gibi eşimi fake hesaptan isleteyim, görümcem neyi beğenmiş araştırayım diye değil 

+1 oy
önce (19,218 puan) tarafından

Sevgi yengem hariç demediği için büyük kabahat işlemiş yorumda bunu belirtmesi lazımdı bence :) bazen sadece komik geldiği için de beğeniliriz ya da sadece hoşumuza gitmiştir. Birilerinin hoşuna giden birilerinin zoruna gitmiş niyeyse 

Yengelerim yazıyor sonuç olarak biraz üstten bakma bu paylasım ve gorumcem her zaman yaşadığımız yer için cok küçük gezilecek yer yok su bu der ondan ssasrıdım

0 oy
önce (13,230 puan) tarafından

Amaç ne peki? 

0 oy
önce (298 puan) tarafından

Mesafe mesafe mesafe her zaman söylerim 

0 oy
önce (4,190 puan) tarafından

Yani canım beğenmiş olabilir niye takip ediyorsun ki herkes istediğini beğenir çok saçma ve çocukça yani. Bide niye bunu beğendi diye mi Atacan gerek yok o laf söyler sen söylersin eşin arada kalır sizin araniz bozulur 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 1,445 göst.
+2 oy
3 cevap 159 göst.
9 saat önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde est16 (709 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 109 göst.
+3 oy
27 cevap 835 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde Sevgi344 (339 puan) tarafından soruldu

413,783 soru