+3 oy
314 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (4,970 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız uyudumu bebeler icildimi kahveler  uyumayan bacılar neden ayaktasiniz sohbet edelim azıcık 

Benim bebeler uyudu tabi 10 15 tane sokak k.öpegi var motor bagirtiyorlar küfür  ediyor lar kendim uyardim olmadı polisi aradım çocuklar yataktan sıçradı resmen   

Bende bi kahve sigara yapayım dedim neden bilmiyorum keyifsizim biraz 

image

11 Cevaplar

+2 oy
önce (8,234 puan) tarafından

Aleyküm selam kızım uyuyalı baya oldu oğlumda yeni uyudu. Namaz kıldım kuran okuyum dedim biraz eşimde gelmedi zaten uyuyamıyacam

image9

önce (4,970 puan) tarafından

Allah kabul etsin inşallah cnm 

-Reklam-
0 oy
önce (153 puan) tarafından

Aleyküm selam canım oğluşlarımı uyuttum şimdide kafa dinliyorum 😁😁

Oh ne güzel 

0 oy
önce (78 puan) tarafından

Afiyet olsun canım 

Bende dizi izliyordum yatacam şimdi çocuklar da uyudu mecbur ilk sahura kalkacaz uyumam lazım 😃

İyi uykular

0 oy
önce (66 puan) tarafından

Afiyet olsun bende sahur hazırlığı yapıyorum kalkınca zor oluyir hazirlayip uyucam 

Hiç bir hazırlık yapmadım kalkınca Allah ne verdiyse 

0 oy
önce (883 puan) tarafından

Ayyy kafa öyle gitmiski yazıyı okurken sokak köpekleri küfür ediyor diye okuyorum köpekler nasıl küfür ediyor konuşuyor diyorum 😅😅

Benim kafa iyice gitti canım 😅😅 benim oğlan ayakta eşim rahatsız grip gibi oğluma yaklasamiyor ondan bı tek bende bugün zor geçiyor 😒 sahura kadar ayaktayim yani daha anne saatine gecemedim malesef. Sana afiyet olsun canım ❤️

Geçmiş olsun cnm ♥️  

Gel ben sana kahve yapim 

önce (883 puan) tarafından

Ahh canım sağol dusunmen yeter 😊❤️

0 oy
önce (1,717 puan) tarafından

As anne saatimi oda ne daha tanisamadim valla maşallah sanada bebisinede benimki bana 5 dk bile bırakmıyor gece mesaimiz başladı 

Miniğim uyandı bile 🤯🤯🤯🤯

0 oy
önce (2,453 puan) tarafından

Namazı kıldım günlük okunacaklarıma geldi sıra canım. 

Allah kabul etsin inşallah cnm 

önce (2,453 puan) tarafından

Aminnn

0 oy
önce (11 puan) tarafından

Selam🤍

malesef sokak köpekleri başa bela 

Sahur için şimdilik uyumuyorum ama büyük ihtimal uyuyacam çünki eşimde uyudu. Benimde keyfim yok ama sigara yerine kendimi içiyorum

Kaşınıyorlar 

Köpeklermi? Bizim bir alt apartmanın bahçesinde boy boy köpekler var bir kız var onun köpekleri insanlarda birşey demiyor kıza kız dediğim benden kaç yaş büyük evli değil diyorki beni böyle kabul eden olsa evlenicem kim 10tane köpeği kediyi kabul eder ya 

Bizim köpekler iki ayaklı fırlama lar canim

Ben çok yanlış anladım ya ciddi köpekler sandım okuduğumda gariplik sezdim ama neyse ya kafam çalışmasını durdurdu artık

Bu saatte günün yorgunluğu normal canim

0 oy
önce (2,783 puan) tarafından

Askooo asko niye keyfin yok whatsapptan yazdim bakmadin da 

Benim telefon kafayı yemiş mesajlar düşmüyor ekrana bende bilmiyorum gülüm ya basım ağrıyor keyifsizim 

önce (2,783 puan) tarafından

Allah allah asko dikkat et kendine bu arada gordun mu bilmiyorum negatiff cok mutluyum 0.3 cikti 

0 oy
önce (13,579 puan) tarafından

Neden bilmiyorum ama şu ara başım çok ağrıyor ne zaman 10 dakika uzanayım desem ayağa kalkar kalkmaz beynimin tepesine bıçak saplanıyor oruçtan muaf oldugum için ramazan gibi bi derdim yok alıştım artık

Geçmiş olsun cnm bu ara benimde baş ağrısı çok oluyor bi nöroloji ye gidip emar istiycem acaba pilatin ler beyine baskimi yapıyor diye düşünüyorum bas dönmem de cok

0 oy
önce (3,069 puan) tarafından

Zebani gibi uyurmu hiç direniyo resmen bugün kamyon kasasında uyumak istiyomuş

image

Ah ölürüm buna 

önce (3,069 puan) tarafından

E bu burda uyudu babasi gelcek 3 te ağır kaldırmam yasak nolacik şimdi 😅😅

İlgili sorular

+5 oy
18 cevap 661 göst.
24 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,698 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 435 göst.
26 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,761 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 1,025 göst.
10 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,761 puan) tarafından soruldu

413,836 soru

12,456,655 cevap

46,505 kullanıcı

Kategoriler

...