+2 oy
271 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (634 puan) tarafından

İyi geceler arkadaşlar napacam bilmiyorum 3 yaşında kızım var 27 haftalık hamileyim kızımın beşiği var beşiğinde yanımızda yatıyor gece sürekli 5-6 kere uyanıyor ve ayağımda sallamami istiyor gerçekten bu durum beni artık yoruyor Hamileyim 2.gelecek ve yatmıyor sallamayana kadar kıyameti koparıyor uykusuz kalıyorum simdi 2.gelecek Allah'ım sen affet bazen 2.icin erken mi diye düşünüyorum:( ağlıyorum şuan sinirden ayağımda şuan 11 de uyudu saat 2.30 2-3 kere uyandık daha sabaha kadar böyle devam ediyor :(( konuşuyorum da tamam diyor yine aynı :(

18 Cevaplar

+1 oy
önce (32 puan) tarafından

Çok zor gerçekten Allah yardımcınız olsun bence sallama işini direk bıraktırmanız gerekiyor ikincisi gelince gerçekten her şey daha da zorlaşıyor bu en çokta sizi çok yorar 

önce (634 puan) tarafından

Çok sinirli hırçın bağıran bi anne oldum kızıma bağırıyorum sonra pişman oluyorum çok kötüyüm :(

-Reklam-
+1 oy
önce (439 puan) tarafından

Öğlen uykusu yapıyorsa ilk ordan başlayın ayakta sallamamaya sonra akşam uykusundan da kesin çok zor bir durum allah yardımcınız olsun 

önce (634 puan) tarafından

Gündüz uyumuyor ama gecede 1 kere uyanmiyor çok fazla kalkıyor mesela bugün çok yoruldu dışarıya çıktık öğlen taa akşama kadar ohh dedim uyur yine uyandı ve daha sabah kadarr kaç kere kalkacak belirsiz :'( ağlıyorum sinirden

önce (439 puan) tarafından

Aslında geç kalmışsın odasını yatağını yanından ayırman gerekirdi tabi müsait bir odan varsa şimdi ayırmaya kalksan hamilesin ikinciyi yanında görünce tekrar yanına gelmek isteyecek. Ben kızımı 1 yaşından sonra yanımdan ayırdım erken ayırmak avantajlı oluyor 

+1 oy
önce (1,382 puan) tarafından

Ben kitap okuyrak saklamayı bıraktım önce yanıma aldm gece sohbeti sonra dua falan okurduk hikaye okudurm yanımda uyurdu Snra aynı odada yatağına ağrı yerde uyur şimdi bende hamileydim ozellklle WC uyku aradan çıkması lazm

+1 oy
önce (2,378 puan) tarafından

Benimkide üç buçuk yaşında erkek oda uyanınca beni kucağına al der.

Kucakta uyuyor tekrar yatırıyorum hemen yerine

+1 oy
önce (2,826 puan) tarafından

Sallanmayi bırakması gerekiyor ya ben hiç alistirmadim bir ara memlekete gittim orda bir iki kere beşikte salladılar ayy alıştı bu defa beni uyutmuyordu uyuyakaliyordum elim beşikten düşüyordu yine uyaniyordu sonra bianda bıraktirdim Allah yardımcınız olsun düzelir inşallah sıkmayın canınızı ikisini de sağlıkla büyütün inşallah 

+1 oy
önce (558 puan) tarafından

Alışmış ya benim kızım 15 aylık hiç ayağımda sallamadim zaten doktorlarda önermiyor

önce (546 puan) tarafından

Nasıl uyutuyorsun peki canım 

Uykusu gelince anlıyorum canım beşiğe koyuyorum uyuyor

Peki kaç dakikada uyuyor bende şu siralar beşiğinde uyutmaya çalışıyorum da bazen hemen uyuyor bazen yarım saat uğraşıyorum uyku aralıklarına dikkat ediyorum aslında beşikte destek veriyor musun elini tutmak saçını sevmek ninni pis pis vs 

Yok canım hicbiseye gerek kalmıyor uykusu varsa hemen uyuyor yoksa alıyorum yanıma bazende yanımda yatıyor küçükken pış pış sesi beyaz görültü dinleyip uyuyordu 

Hmm ben besigine yatirinca elimle eline dokunuyorum koluna pat pat yapıyorum sanırım elimi tutmaya alıştı onu da bıraktırmak lazım o zaman 

+1 oy
önce (52 puan) tarafından

Bmmki 5 yaşına girecek hala bazen sallıyorum ayağımda 

+1 oy
önce (255 puan) tarafından

Şu annelik ne kadar zor ... ömür geçiyor yavaş yavaş... farkında olmadan uyumasi sallaması doyurmasi bağırma ne olur ben de bağırıyorm bazen o kadar korkuyor ki anlmiyilar bizi kuzum ..

+1 oy
önce (1,173 puan) tarafından

Rabbim bizim gibi olanlara gerçekten yardım etsin o kadar iyi anlıyorum ki..şu anda bukle salliyorum 38 aylık son bir aydır bunu çıkardı anne gel salla uyuyor aslında ama hayır desen kıyamet kopuyor...normalde gece uykusu çok güzeldi su son bir ay beni mahvetti ..yemin ederim bazen okula uykusuz gidiyorum...sabır senem diyorum bu da gececek

+1 oy
önce (2,044 puan) tarafından

Salla birak yontemi var onu deneyin 3dk salla 15 sn dur 5 dk salla 20 sn dur gibi sayıları ben uydurdum siz bakarsınız nasil olduğuna ise yarayacaktır 

+1 oy
önce (203 puan) tarafından

Fazla üstüne düşme canım bırak ağlasın sallamicam de dön arkanı yat azda ağlasın kocaman oğlan olmuş daha ne sallamazi sipayi hamilesinde yazık günah her dediğine he dicem olursan evin yolunu bulaman dogurana kadar biraktir canım en fazla 3 gün sürer unutur sonra 

+1 oy
önce (306 puan) tarafından

Allah yardımcımız olsun benm kizim 6 yaşında salla diyor illa saklamadan uyumuyor 4 yasndaki kızmda öyle 4 aylık bebeğim var arada onuda salliyorm valla bı buyuseydiler iyice 😔

+1 oy
önce (128 puan) tarafından

Valla benim kızımda ayakta bazen sallıyorum ama daha çok yanıma koyuyorum yastığını hadi pış pış yapalım diyorum hemen uyku moduna geçiyor sizde başlayabilirsiniz yavaştan o sizinle inatlaşıyor her dediğini yapmayın inatlaştığı zaman hayır diyerek cevap verin ben kızıma öyle yapa yapa artık hayır dediğim gibi susuyor anlıyor yapmayacağını evet zor seni anlıyorum ama ikincisi doğmadan alıştır bence 

+1 oy
önce (8,038 puan) tarafından

Benimki de aynı 33 aylık saklamadan asla uyumuyor ama iyi tecrübe oldu bana ikinci olursa asla sallamaya alıştırmicam. Sende ikinciyi sakın sallama canım çok zor gerçekten 

+1 oy
önce (789 puan) tarafından

Cnm bi anda bırak mesela bugün sallama. Sarılarak uyuyalım de hmn yat yanına sarıl saçlarını sırtını okşa. Olmazsa hikaye anlat. Bn bu şekilde yapmıştım. Alışkanlık yapıyor çocuklar hmnde unutuyorlar aslında.

0 oy
önce (2,072 puan) tarafından

4 yaşa kadar anlamıyorlar canım çoğu şeyi. Benim ilk kızım 4 yaşa kadar ayakta sallanmak istedi. 3 yaşında kardeşi doğdu. Sonra kardeşini uyuturken ondan bizi beklemesini istiyordum gözlerini kapatıp uyumuş numarası yapmasını istiyordum ve uykusu olduğu için hemen dalıyordu. Şimdi de kardeşi 3 buçuk yaşında ve bir de 6 buçuk aylık minişim var. 4 yaşına girmesini bekliyorum.. şimdiden kendim uyuyabilirim demeye başladı ama çok zor dalıyor o yüzden ayağıma alıyorum. 4 yaşa girmesini bekliyorum. Allah izin verirse. Hamileyken evet çok zor oldu hepsinde de.. Bi de ranzada alt katta sallıyorum ikincimi. Linçleyen olur illaki.. n'apalım anamızdan böyle gördük 😞 Alah hepimizin yardımcısı olsun 🤲💕

0 oy
önce (2,154 puan) tarafından

Allah yardim etsjn size gerçekten ayakta sallanmak çok zor birde 3 yas destekli uyuduğu için sanırım sürekli uyanıyor...ayakta saklamayı asla istemedim ben sonuçları böyle oluyor çünkü 

0 oy
önce (210 puan) tarafından

Salla dur yönetimi varmış araştırın derim biraz sallayıp duraksiyorsunuz sonra tekrar diye diye duraksama zamanını artırarak biraktiriyorsunuz o da olmazsa direk bırakmaktan başka çareniz yok. Evet biraz ağlayacak bikac gün uykuya direnecek ama alisacak yapacak bisey yok.

2. Çocugu elinizden geldiğince sallamamaya çalışın yoksa tekrar başa sararsiniz 18 aylık oğlumu hep pispislayarak uyuttum bı ara memeyle uyudu ama onda bile ara ara pislayrak uyudu büyüdükçe yanımda döne döne uyumaya başladı şimdi uzanır yanıma uyur kalır sizde 2.icin başka yöntemler bulabilirsiniz

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 189 göst.
27 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 1,145 göst.
20 Eylül 2019 Diğer kategorisinde BEJNAMIN (733 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 237 göst.
30 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 2935 (789 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 129 göst.
19 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,861 soru

12,457,308 cevap

46,536 kullanıcı

Kategoriler

...