+1 oy
92 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (829 puan) tarafından

Hayırlı ramazalar kizlar 

Kaç gündür eşimin babaannesi tansiyonu çok yüksek ölçüm falan yapılıyor randevu aldık ama daha var ve haftasonu girdi araya sağlık ocağına gidemiyor oraya gidince dil altı veriyorlardı. Bizimle beraber yaşıyor korkuyorum valla birşey olacak diye çokta üzülüyorum günah. Ne yapabiliriz evde şuan bile 17 limonlu su içti sarımsak alıyor arada. Normalde içtiği ilaç var ama niye bu ara hep böyle yüksek anlamadık. Başka ne düşürebilir evde. Olmadı sabah özele gitsin özelde hafta sonu doktor olur mu. Pazartesiye kardiyolojiye randevu aldım. Bakar insAllah çünkü iç hastalıklarına daha on gün var. Ölsek bile randevu gününü beklemek zorundayız çünkü yook

5 Cevaplar

+1 oy
önce (1,349 puan) tarafından

Annem tansiyon hastasi.şuan hala yüksekse hemen acile gidin. Yaşı var ve tansiyon yüksek, hiç iyi değil. 

-Reklam-
+1 oy
önce (239 puan) tarafından

Acile gitseniz keşke 

+1 oy
önce (558 puan) tarafından

Acil bakar gerekirse yatış verilir ihmal etmeyin Allah korusun yaşı var beyin kanaması yapar gözüne vurur 

önce (829 puan) tarafından

Gitti sadece dil altı verip gönderiyor o yüzden bende evde ne yapabilirim diye sordum. Sağlık ocağındaki doktor bile randevu almaya çalışmış alamamış. 

önce (558 puan) tarafından

Anladım canım sarımsak düşürür başka bilmiyorum 

+1 oy
önce (1,216 puan) tarafından

Evde bişey yapamazsın acile gidin .Allah koruumsun beyin kanaması geçirir felç bile kalabilir. Neden ihmal ediyorsunuz bu kadar .

İhmal ettiğimizi nerden biliyorsunuz hergun zaten sağlık ocağında dün gece acile de götürdü eşim zaten birşey yapmıyorlar anlık düşürüp gönderiyorlar. Ki bizde yakın değiliz acile köyde oturuyoruz sürekli çıkıyor normalde böyle değil asla. Sağlık ocağındaki doktor bile randevu almaya çalışmış alamamış.

0 oy
önce (227 puan) tarafından

Bütün parmaklarının ucunu  normal iğneyi güzelce yıkayın ve parmak uçlarına iki üç tane delik açın öyle çok derine değil kanayacak şekilde bu biraz olsun düşmesine yardımcı olur bol su içsin limonlu su 

önce (227 puan) tarafından

Kan şekerini ölçeklenebilir ya aynı onun gibi 

İlk defa duyuyorum doktor falan mı dedi size ne işe yarıyor 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 680 göst.
9 Kasım 2019 Aile & Aşk kategorisinde İnstructor (738 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 130 göst.
0 oy
2 cevap 56 göst.
0 oy
4 cevap 77 göst.
2 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysegul&20 (5,674 puan) tarafından soruldu

413,847 soru

12,457,000 cevap

46,520 kullanıcı

Kategoriler

...