Komşumla 2 ay önce tartismistik bir nedenden dolayı ve aramızda iyiyken bana sen art niyetlisin demişti kendisindende ben arama sorma beklemistim aramadigi için böyle bir tartışma oldu neyse es geçiyorum orayı başka bir komşum daha var ben bunları kendi evime davet edip tanıştirdim ve benim kirginligimdan alt komşum yararlanmış bana kendince resti vermiş tartıştığım komşumla da baya samimi olmuşlar benide tartışmadigim komsum tartıştıgim komsumuda benide davet etti neyse gittim bende kadınla aramda birşey yok diye ayıp olmasın dedim.gittikten sonra davet eden komşum tartıştığım komşuda gelince sadece ona yönelik konuşuyor birşey anlatıyor çok nadir gözüme bakıyor sadece diğer komşumla muhattap oluyor gibiydi saygıda kusur etmedi tabiki ama hem evine davet et hemde böyle yap bide ha bire tartışmamızi konuştuklarını anladım kendince hava atmaya çalışıyor biz komşumla sarma saralım akşam bizde kal komşu eşim yok biz beraber teravihe gidelim diyoruz umrumda da degl aslında da sürekli böyle konuştu bende tartıştığım kadında orda olduğu için eve gelince ya bu sürekli niye böyle dedi diye dank etti bide bunları tanıştiranda benim yani yoksa kendileri öyle evde oturuyorlar birileriyle tanıştıkları yok yaptığı tam bı ap.tallikti anlayacağınız bana dank etseydi orda zaten veriyordumda karşılığını verirdim ve olay diğer komşumun ben sana kızgınım demesiyle devam etmek istiyorum kendince yalanlar uydurmuş ve kizmasinin nedeni sen bana bir sürü şey dedin benim ağzıma almadığı kelimelere kendini inandirms yedirmeye çalışıyor bende ona orda karsiligini verdim sus pus oldu sadece laflarına odaklanmıştım ve konu orda kapandı çağıran komsuda kötü olmanızı istemem dedi falan dünde sabah grup kurmuşlar sizi iftara davet edicem demis tartıştığım komşu bende ayip olmasın diye o güne gelince haberlesiriz dedim daha bakmadım biraz uzun oldu ama bana orda ben dolap aldım masa aldım falan dedi gösterdi daha gelicek dedi baktm diğer komşunuj gözüne bakiyor davet etmesinin amacı kendince hava atmak olduğunu düşünüyorum sırf ikisinide bozmak için gitmek istiyorum bir yanım barışma çubuğumu uzatıyor diyor diğer yanimda o güne bahane bulup gitme diyor da napsam size sormak istedim bide ne desem sizce.