Kavga etik babamla babam diyo kadın her işi yapamaz bende yapar dedim motorun bir yeri kaynak olacak gidip yaptirim dedim yok senin sanayide ne işin var gerekirse orda calısır bile dedim kadın öyle yerlere gitmez dedi bende gider dedim niye gitmesin dedim haklımıyım haksızmıyom bana feneminist dedi
Fiziksel güç hariç kadın erkek her alanda eşittir tartışmaya kapalıdır nokta ... kadın şunu bunu yapamaz diyen tipler genelde hiçbişeyi beceremeyip kadınların başardıgı şeylerden rahatsız oldukları için çamur atıyorlar
Bende öyle düşünüyom canım her isi yapabiliriz
Feministsek feministiz. Her yere gidebilir, her yerde gulebilir her işi yapabiliriz. Kimseye soracak halimiz yok 💪🏼
Biz mutfakta aşçı, yatakta eş, sokakta Seyit Onbasiyiz, bir gün erkekler bunu öğrenecek
Ne alaka ya bence direkt burya girip burdan yazıyorlar 😂
Yok canısı geçen biri anlatmıştı o da kullanıyordu ordaki kullanıcı adıyla buraya, burdakiyle oraya giriş yapabiliyorsun dedi 🤔 orada sırayla kadınca 383727 falan diye isim veriyor yeni üyelere, orada da aynı sorular var oradan yanıtlayanlar buraya düşüyor dedi orada sadece bu anket gibi olan sorular varmış kizkiza sohbet bölümü varmış
Sen kadinca falan diye olan hesaplardan birine yaz ya da etiket yap dönüş olmuyor cunku adet takibim kısmından yaziyolar. Ben geçen birini posta etiketlemistim dönmedi
Allah allah indirip bi bakmak lazîm ben indirmemiştim 😂 ay bende diyorum bişey yazıyoruz cevap da vermiyorlar demek ki bildirim düşmüyor onlara 😂
Evet ya 😂 bende dedim bunlar bot herhalde ama değilmiş hortlayip duruyor şu anket şeysileri sinir bozucu
Tek baina çalışıp çocuklarına bakan kadınlar var. Her işi yapıyorlar. Taş tasiyorlar sıva yapıyorlar çöp topluyorlar tuvalet temizliyorlar gerekirse sanayide de çalışırlar kimseye muhtaç olmamak için. Mecbur kalininca hersey yapılır
Aynen canım babamı görcen hemen kıziyo kadın herşeyi yapamaz diye
Sanayiye de gittim berbere de gittim . Bir Allah'ın kulu neden buraya gittin diyemez. Başlarim ataerkil toplumuna şimdi. Sen yaptığın şeyin , gittiğin yerin doğru olduğunu düşünüyorsan kimse bir şey diyemez.
Bencede canım ben bişeyi yapacam derim bağırıp kalkar erkek işlerine yapmaya calışıyon diye
valla gider yani. sanayide çalışan kadınlar da var. nasıl bir kadın temizlik işçisi olabiliyor, doktor öğretmen olabiliyor, oto tamircisi de oluyor. vinç de kullanıyor.
Kadınlar siz onları kısıtladığınız için yapamıyor veya yapamayacağını düşünüyor çocukken erkek çocuğunu direksiyona oturtup kızı mutfağa sokarsan kadından şoför tabiki olmaz veya olamayacağına inanır erkek olacağım diye kendi boğazına bir bardak su içemeyen embesiller yetişir. Yerinde olsam bu zihniyetle mücadele çalışmmazdım sen onu değiştiremezsin
414,011 soru
12,460,804 cevap
46,702 kullanıcı