+1 oy
154 göst.
önce Diğer kategorisinde (9,053 puan) tarafından

Kavga etik babamla babam diyo kadın her işi yapamaz bende yapar dedim motorun bir yeri kaynak olacak gidip yaptirim dedim yok senin sanayide ne işin var gerekirse orda calısır bile dedim kadın öyle yerlere gitmez dedi bende  gider dedim  niye gitmesin dedim haklımıyım haksızmıyom bana feneminist  dedi

6 Cevaplar

+1 oy
önce (14,341 puan) tarafından

Fiziksel güç hariç kadın erkek her alanda eşittir tartışmaya kapalıdır nokta ... kadın şunu bunu yapamaz diyen tipler genelde hiçbişeyi beceremeyip kadınların başardıgı şeylerden rahatsız oldukları için çamur atıyorlar

önce (9,053 puan) tarafından

Bende öyle düşünüyom canım her isi yapabiliriz 

-Reklam-
+1 oy
önce (1,563 puan) tarafından

Feministsek feministiz. Her yere gidebilir, her yerde gulebilir her işi yapabiliriz. Kimseye soracak halimiz yok 💪🏼

Biz mutfakta aşçı, yatakta eş, sokakta Seyit Onbasiyiz, bir gün erkekler bunu öğrenecek 

önce (10,694 puan) tarafından

Ne alaka ya bence direkt burya girip burdan yazıyorlar 😂

Yok canısı geçen biri anlatmıştı o da kullanıyordu ordaki kullanıcı adıyla buraya, burdakiyle oraya giriş yapabiliyorsun dedi 🤔 orada sırayla kadınca 383727 falan diye isim veriyor yeni üyelere, orada da aynı sorular var oradan yanıtlayanlar buraya düşüyor dedi  orada sadece bu anket gibi olan sorular varmış kizkiza sohbet bölümü varmış 

Sen kadinca falan diye olan hesaplardan birine yaz ya da etiket yap dönüş olmuyor cunku adet takibim kısmından yaziyolar. Ben geçen birini posta etiketlemistim dönmedi 

önce (10,694 puan) tarafından

Allah allah indirip bi bakmak lazîm ben indirmemiştim 😂 ay bende diyorum bişey yazıyoruz cevap da vermiyorlar demek ki bildirim düşmüyor onlara 😂

Evet ya 😂 bende dedim bunlar bot herhalde ama değilmiş hortlayip duruyor şu anket şeysileri sinir bozucu 

+1 oy
önce (68 puan) tarafından

Tek baina çalışıp çocuklarına bakan kadınlar var. Her işi yapıyorlar. Taş tasiyorlar sıva yapıyorlar çöp topluyorlar tuvalet temizliyorlar gerekirse sanayide de çalışırlar kimseye muhtaç olmamak için. Mecbur kalininca hersey yapılır 

Aynen canım babamı görcen hemen kıziyo kadın herşeyi yapamaz diye

+1 oy
önce (1,110 puan) tarafından

Sanayiye de gittim berbere de gittim . Bir Allah'ın kulu neden buraya gittin diyemez. Başlarim ataerkil toplumuna şimdi. Sen yaptığın şeyin , gittiğin yerin doğru olduğunu düşünüyorsan kimse bir şey diyemez. 

Bencede canım ben bişeyi yapacam derim bağırıp kalkar erkek işlerine yapmaya calışıyon diye

+1 oy
önce (14,327 puan) tarafından

valla gider yani. sanayide çalışan kadınlar da var. nasıl bir kadın temizlik işçisi olabiliyor, doktor öğretmen olabiliyor, oto tamircisi de oluyor. vinç de kullanıyor. 

0 oy
önce (19,313 puan) tarafından

Kadınlar siz onları kısıtladığınız için yapamıyor veya yapamayacağını düşünüyor çocukken erkek çocuğunu direksiyona oturtup kızı mutfağa sokarsan kadından şoför tabiki olmaz veya olamayacağına inanır erkek olacağım diye kendi boğazına bir bardak su içemeyen embesiller yetişir. Yerinde olsam bu zihniyetle mücadele çalışmmazdım sen onu değiştiremezsin 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 298 göst.
25 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Kralice177 (481 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 677 göst.
0 oy
16 cevap 401 göst.
0 oy
2 cevap 162 göst.
1 gün önce Aile & Aşk kategorisinde 35 (304 puan) tarafından soruldu

414,011 soru