Ben 3,5 aylık hamileyim bugün tuttum bir ara sanki tansiyonum düştü ayakta duramadım uzandım dinlendim ama onun dışında iyice çok zorlanmadım sizler kaç haftalık hamilesiniz ve oruç tutuyorsunuz nasıl geçti ilk gün
3 ayı geçtiniz artık bebek sizin yediklerinizden besleniyor. Ben bunu bebeğime yapmazdım Allah kabul etsin Yine de. doktora danıştın mı
2 aylık hamileyim bende hemde emziriyorum çok şükür güzel geçti inşallah hepsini tutarım
Ben 20 haftalık oldum bugün denerim tutabilirsem devam ederim dedim . Sahurda pek bir şey yiyemedim ama çok şükür Rabbim yardım etti güzel geçti
Benim güzel geçti saat 2 de baş ağrısı ardından mide bulantısı başladı o beni çok zorladı sadece
9 haftaligim tutamiyorum cok bulantim oluyor benim
Ne hamileyim ne hastayim gunu biraz hareketli gecirdim ve erken sahur yaptığım icin ikindiden sonra benimde gozumun onu karardi basim dondu midem kucuk cabuk doyup cabuk acikiyorum gebe ve hasta haliyle oruc tutanlari da cani gonulden tebrik ediyorum Rabbım sevabinizla mizani doldurmayi nasip etsin İnsaAllah
Ben 6 buçuk aylık hamileyim 28+3. Denedim kendimi sahura kalktım ama malesef tutamadım. Çok acıktım açlıktan içim gitti. Midem bulandı. Başım döndü. Eşimde kızdı bebeği riske atma onca saat aç susuz olmaz dedi. Bende yapamadım malesef bozmak zorunda kaldım. Büyük ihtimalle bu sene tutmayacam. Doğumdan somra kazalarını tutucam
Bende 25 haftalık hamileyim hiç cesaret bile edemedim normal günde sabah namazında başlıyorum acikmaya günde 4 öğün yiyorum yinede sürekli acıkıyorum maalesef bende tutamayaacgim:(
Bende çok sık acıkıyorum. Şuan bile başım dönüyor henüz birşey yemedim içim gidiyor. Malesef bu sene tutamayacam
414,053 soru
12,461,927 cevap
46,752 kullanıcı