Hayırlı akşamlar kızlar. 1senelik evliyiz ve ayrı eve çıkmıyoruz çıkamıyoruz sürekli işi bahane ediyor 6aylık hamileyim kızıma oda yaptırmak istiyorum ama evde boş oda yok. Bekar kaynım var oda yaşıyor o odayı yapacak değilim ya. Ocak ayında doğum günümdü eşim araba hediye etti bu akşam iftardan sonra konuştum bebekte olucak bu evde sıkılırız dedim bana dediği o zaman arabayı istemeseydin gider ev alırdık mecbur bekleyeceksin kara para aklamıyorum ben altımda banka falan yok. Ben ondan araba falan istemedim git bana araba al demedim ayrıca hamileyim ve karnım kullanmama müsade etmiyor hediyeyide gözüme sokması doğru mu yada ben mi abartıyorum?
Daha sonra balayını bahane etti ordada para gitti o zaman bende para harcamıştım ortaktı. Bebek doğduktan sonra annemde sana yardım eder daha ne istiyorsun sanki hepimizin ayrı ayrı odaları olduda o şekil büyüdük. Ama gerçekten kalabalık oluyoruz ve darlanıyorum artık eskiden sevdiğim mutfak bile şuan bana küçük geliyor büyük bahçeli evde kızım ben ve o olsun istiyorum. Ama sanırım gerçekten hayal olarak kalıcak🙁