+7 oy
933 göst.
Diğer kategorisinde (6 puan) tarafından

Diğer konuda post açtım ama yasakmış sanırım buradan tanışalım anneler nerdensiniz kaç yaşındasınızz 

Ben Hilal 25 yaşındayım Sakarya'da yaşıyorum 4 aylık oğlum var ya siz??😊🌺

34 Cevaplar

+1 oy
(119 puan) tarafından

25 yaş 1 yaşında kızım var Yalova  oturuyorum😉 

-Reklam-
+1 oy
(82 puan) tarafından

Merhaba canım Ben de Sakarya Hendek'te yaşıyorum 28 yaşındayım bir tane oğlum var

(6 puan) tarafından

Merhaba memnun oldumm bende Adapazarı donatımda oturuyorum canım 

+1 oy
(603 puan) tarafından

Kayseri 26 yaşındayım 2 yaşında kızım var 

+1 oy
(8,258 puan) tarafından

merhaba canım hoşgeldin ;

Bende Van ercisteyim 24 yasindayim 3 yavrum var cok sukur🙃

+1 oy
tarafından

Merhaba güzel anneler 22 yaşımdayım karsta yaşıyorum 4yaş ve 8 aylık oğullarım var 🌺🌺

0 oy
(1,023 puan) tarafından

Hoşgeldin Hilal ben Ayşe 40 yaşındayım. 19, 15, 2,5 yaşında üç kızım ve 1 yaşında oğlum var. İzmir de oturuyorum. Tekrardan hoşgeldin 😍

(6 puan) tarafından

Hoşbuldum sende hoşgeldinn çok memnun oldumm😊

(8,258 puan) tarafından

ablacı.2.ve 3. arasinda epey yaş farki var acaba 3. dogumun nasil gecti normal dogum mu yaptin

(1,023 puan) tarafından

Benim hepsi normal doğum, en kolay doğumumdu. Sancıyla bebeğin doğması 6 saat toplamda. 

önce (8,258 puan) tarafından

masallah ta araya çok girince ilk doğum kdr zor oluyormuş diyenleri gordüm merak ettim Allah bağışlasin hepsini kücük paşanında gözlerinden öpün yerime😘😘

0 oy
(2,338 puan) tarafından

Merhaba Şevval ben 29 yaşındayım 8 aylik bir ogluşum var Fransada 90 bölgesinde yaşıyorum varsa buralarda olan tanışıp kaynasalim burada hiç samimi arkadasim yok 

0 oy
(156 puan) tarafından

Merhaba caniim bende melek. 24 yaşındayım adiyamnliyim ama İstanbul'da otruyorum 3 yaşında kızim 3 aylık da oğlum var 

(156 puan) tarafından

Malesef yaa aynı valla öyle duruyor bestlak dmala aldım onu kulanac baklim inşallah işe yarar sol  göğüste hiç yok süt benim

(558 puan) tarafından

Ayni benimde sol gögus ama 3 cocugumda emmedi onu diger gögsunde varsa  yeter bebege dert etme soluda hep sag 

(156 puan) tarafından

Var ama fazla değil doymuyor 3 aylık olacak 1 haftası kaldı 

(558 puan) tarafından

Kilosu nasil

(156 puan) tarafından

Kilosu iyi  çok şükür maşallah sütüm yarîyor ama az 

0 oy
(25 puan) tarafından

Merhaba Hilal hanım. Ben Leyla 22 yaşındayım Özbekistanliyim ama Afyon'da yaşıyorum. 16 aylık kızım var...

tarafından

Aynı yaştayız 😊

(25 puan) tarafından

Nereli siniz 

tarafından

Kars canım

önce (25 puan) tarafından

Tanıştığıma memnun oldum🌸

0 oy
(13,552 puan) tarafından

Tevellüt şimdilik 36. 5 yaşında bir kızım bir de bir aylık oğlum var çok lohusayım yani 🫠 Zonguldak'a doğup büyüdüm. Anne babam Kastamonulu. Urfa'da yaşıyorum 11 yıldır

0 oy
(220 puan) tarafından

Ben merve 22 yaşındayım vanlıyım 18 aylık oğlum var 26 haftalık gebeyim:))))

0 oy
(293 puan) tarafından

Merhaba hilâl, bende melike. Ağustosta 30 yaş olucam. 3 yaşına 2 ayı kalmıs kızım var. Aslen sakaryalı, zonguldak alaplı gelin iyim. Doğduğumdan beri kocaeli'de yaşıyorum hâlâ kocaeli'de yim

(6 puan) tarafından

Merhaba melikecim çok memnun oldum ben Sakaryalıyım ilk evlendigimde Kartepeye taşındık eşimle sonra iş nedeniyle tekrar Sakaryaya taşındık şu an Sakarya'da yaşıyorum ama Kocaeliyi çok çok seviyorum bu daha imkanım olsa orda yaşardım 

(293 puan) tarafından

Buralara geldiğinde kahveye beklerim hiloş

(6 puan) tarafından

Kocaeli'de nerde oturuyorsun canım

(293 puan) tarafından

Dilovasında bir köydeyim

0 oy
(173 puan) tarafından

20 yaşındayım Vanlıyım ama Siirte kalıyorum 

önce (11,724 puan) tarafından

Canim.nasilsin. 20 yasindasin neredeyse benle ayni yasta 3 ay sonra bende olcam. 2 cocuk bakmakta zorlaniyormusun?. 

Yani keske tek cocukta kalsaydim diye dusunuyormusun. Benle ayni yasta oldugun.icin soruyorum yalnis anlama lütfen. 

0 oy
(904 puan) tarafından

Merhaba canım Damla yaşım 26 Aslen Bitlisliyim🙂

2.5 yaşında oğlum var 6 aylık hamileyim. Kahramanmaraş'a gelin geldim, şuan Kahramanmaraşta yaşıyorum. Ev hanımı olarak kariyeri sürdürüyorum 😂

Memnun oldum🤎🌸

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 464 göst.
0 oy
3 cevap 138 göst.
0 oy
23 cevap 1,087 göst.
6 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Eslem 01 (284 puan) tarafından soruldu
+1 oy
26 cevap 747 göst.
21 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu