Diğer konuda post açtım ama yasakmış sanırım buradan tanışalım anneler nerdensiniz kaç yaşındasınızz
Ben Hilal 25 yaşındayım Sakarya'da yaşıyorum 4 aylık oğlum var ya siz??😊🌺
25 yaş 1 yaşında kızım var Yalova oturuyorum😉
Merhaba canım Ben de Sakarya Hendek'te yaşıyorum 28 yaşındayım bir tane oğlum var
Merhaba memnun oldumm bende Adapazarı donatımda oturuyorum canım
Kayseri 26 yaşındayım 2 yaşında kızım var
merhaba canım hoşgeldin ;
Bende Van ercisteyim 24 yasindayim 3 yavrum var cok sukur🙃
Merhaba güzel anneler 22 yaşımdayım karsta yaşıyorum 4yaş ve 8 aylık oğullarım var 🌺🌺
Hoşgeldin Hilal ben Ayşe 40 yaşındayım. 19, 15, 2,5 yaşında üç kızım ve 1 yaşında oğlum var. İzmir de oturuyorum. Tekrardan hoşgeldin 😍
Hoşbuldum sende hoşgeldinn çok memnun oldumm😊
ablacı.2.ve 3. arasinda epey yaş farki var acaba 3. dogumun nasil gecti normal dogum mu yaptin
Benim hepsi normal doğum, en kolay doğumumdu. Sancıyla bebeğin doğması 6 saat toplamda.
masallah ta araya çok girince ilk doğum kdr zor oluyormuş diyenleri gordüm merak ettim Allah bağışlasin hepsini kücük paşanında gözlerinden öpün yerime😘😘
Merhaba Şevval ben 29 yaşındayım 8 aylik bir ogluşum var Fransada 90 bölgesinde yaşıyorum varsa buralarda olan tanışıp kaynasalim burada hiç samimi arkadasim yok
Merhaba caniim bende melek. 24 yaşındayım adiyamnliyim ama İstanbul'da otruyorum 3 yaşında kızim 3 aylık da oğlum var
Malesef yaa aynı valla öyle duruyor bestlak dmala aldım onu kulanac baklim inşallah işe yarar sol göğüste hiç yok süt benim
Ayni benimde sol gögus ama 3 cocugumda emmedi onu diger gögsunde varsa yeter bebege dert etme soluda hep sag
Var ama fazla değil doymuyor 3 aylık olacak 1 haftası kaldı
Kilosu nasil
Kilosu iyi çok şükür maşallah sütüm yarîyor ama az
Merhaba Hilal hanım. Ben Leyla 22 yaşındayım Özbekistanliyim ama Afyon'da yaşıyorum. 16 aylık kızım var...
Aynı yaştayız 😊
Nereli siniz
Kars canım
Tanıştığıma memnun oldum🌸
Tevellüt şimdilik 36. 5 yaşında bir kızım bir de bir aylık oğlum var çok lohusayım yani 🫠 Zonguldak'a doğup büyüdüm. Anne babam Kastamonulu. Urfa'da yaşıyorum 11 yıldır
Ben merve 22 yaşındayım vanlıyım 18 aylık oğlum var 26 haftalık gebeyim:))))
Merhaba hilâl, bende melike. Ağustosta 30 yaş olucam. 3 yaşına 2 ayı kalmıs kızım var. Aslen sakaryalı, zonguldak alaplı gelin iyim. Doğduğumdan beri kocaeli'de yaşıyorum hâlâ kocaeli'de yim
Merhaba melikecim çok memnun oldum ben Sakaryalıyım ilk evlendigimde Kartepeye taşındık eşimle sonra iş nedeniyle tekrar Sakaryaya taşındık şu an Sakarya'da yaşıyorum ama Kocaeliyi çok çok seviyorum bu daha imkanım olsa orda yaşardım
Buralara geldiğinde kahveye beklerim hiloş
Kocaeli'de nerde oturuyorsun canım
Dilovasında bir köydeyim
20 yaşındayım Vanlıyım ama Siirte kalıyorum
Canim.nasilsin. 20 yasindasin neredeyse benle ayni yasta 3 ay sonra bende olcam. 2 cocuk bakmakta zorlaniyormusun?.
Yani keske tek cocukta kalsaydim diye dusunuyormusun. Benle ayni yasta oldugun.icin soruyorum yalnis anlama lütfen.
Merhaba canım Damla yaşım 26 Aslen Bitlisliyim🙂
2.5 yaşında oğlum var 6 aylık hamileyim. Kahramanmaraş'a gelin geldim, şuan Kahramanmaraşta yaşıyorum. Ev hanımı olarak kariyeri sürdürüyorum 😂
Memnun oldum🤎🌸
1,435,583 soru
23,609,578 cevap
306,310 kullanıcı