+2 oy
152 göst.
Diğer kategorisinde (111 puan) tarafından

Ya kızlar 4 5 yıl önce bir aptallık yaptm. Gittim arkadasma uyup kaş usturasıyla bıyık kaş yüzümü aldım. Bir kax kez daha yaptm işte uzadıkça. Ama şuan o kadar kötü oluyor ki aliylrum 3 gün bile geçmeden tekrar çıkıyor. Sorum şu ki trendyolda kalem şeklinde Kaş bıyık alma cihazı var onlardan kullanan var mı? Bir de karınca yumurtası yağı, yada herhangi bir tüy inceltici kullanan var mı? Ne yapabilirim agdadan baska epilasyona gidemem şuan. 

4 Cevaplar

+1 oy
(3,381 puan) tarafından

En garantisi epilasyon,gidemiyorsanız eğer durumunuz iyiyse kendine epilasyon cihazı al düzenli kullan düzelir 

-Reklam-
+1 oy
(118 puan) tarafından

Valla ben kas usturasıyla kaşımı sürekli alıyorum her hangi bir sorun yok ama sadece kaşlarıma yaptım öyle kıllanma olmadı 

+1 oy
(3,474 puan) tarafından

https://ty.gl/fj9jaoox1jucf 

Canım bende aynı konudan müzdaribim 4 yıl lazere gittm geri çıktı hepsi tekrar gidicem malesef 

Bu linkteki ürünü kullanan var mı acaba yorumlar iyi ama bilmiyorum 

Tüy inceltici süt diyor 

(549 puan) tarafından

@BETIGUL dört yıl gidip tekrar çıkması lazerin türüyle ilgili. Büyük ihtimal IPL bir cihazdı. Lazere giderken cihazı da iyi araştırmak gerek. 

(3,474 puan) tarafından

Bilmiyorum ya ama iyi araştırıp gitmek lazım dediğiniz gibi bıyık ve kaş arasında tek etki etti 

+1 oy
(4,764 puan) tarafından

Bende kaslarımi arada kaş jileti ile alıyorum evet sonrasında kalın cikiyor ama biyikta hiç sorunu yaşamadım. Sonra normal almaya başladım düzeldi, bir kuaföre git bir kaç kez orada aldır kaşlarin düzelir 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 162 göst.
29 Mart 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 201 göst.
14 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Sareyy (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 181 göst.

Kategoriler

1,435,554 soru

23,608,979 cevap