0 oy
375 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (38 puan) tarafından
tarafından kapalı
Merhaba kizlar ben Dyt.Melike 13 haftalık hamileyim ve riskli bir gebelik geçiriyorum calismiyorum bu yüzden online diyet yazıyorum eşime destek için WhatsApp takipli kişiye özel programlar yapıyorum hamile olup kontrollü kilo almak isteyen doğum kilolarından kurtulmak isteyen gebelik şekerini kontrol altına almak isteyen vs. hepinizi bekliyorum inanın cuzzi bir miktar alıyorum hem yardımcı olmak için hem de bebeğimin masraflarını karşılamak için tek şartım elinizde kan tahlili olması (son 3ay içinde yapılmış) sizi WhatsApp üzerinden tanıyıp tamamen size özel yaşam tarzınıza uyumlu maddi açıdan yormayacak listeler yapıyorum isteyenlere 5-10 kisilik Whatsapp grubu kurup payalsimlarla motivasyon diyeti yapıyoruz daha detaylı bilgi için özelden mesaj atabilirsiniz ücret konusunda her türlü yardımcı olurum 
notu ile kapatıldı: Reklam içerikli postlar yasaktır

4 Cevaplar

+1 oy
(701 puan) tarafından
Burası sosyal bir ortam biliyorsunuz o yüzden diyetisyen olduğunuzu nerden anliycaz  gerçekse eğer görüşmek isterim :)
(38 puan) tarafından
Özelden yazarsaniz diplomanın resmini paylaşabilirim tabiki çok çok haklı bir yorum ben de olsam aynı şekilde düşünürdüm :-)
(38 puan) tarafından
Hatta direk postumun altına ekleyeyim kimsede soru işareti kalmasin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bol kazançlar canım ama postun kapanır birazdan 
(38 puan) tarafından
Teşekkürler en azından görülür özelden yazılır inşallah çok saolun
0 oy
tarafından
Çok guzel paydali ama vücut kitle analizi yapmadan kas kutlesi yağ kutlesini bilmeden masil yapıyorsunuz 
(38 puan) tarafından
Çok güzel bir soru olmuş teşekkürler şöyle ki evdeki tartınizda sabit bı yerde tartiliyorsunuz ben sadece kiloyu biliyorum fakat benim listelerim protein ağırlıklı olduğu için zaten herhangi bir kas kaybı yaşanmıyor genelde düşük kalorili hemen zayıflamak isteyenlerde kas kaybı olur ben sağlıklı olarak zayıflama tarafındayız o nedenle o konuda hiç sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar kas kaybının belirtileri vardır zaten halsizlik gucsuzluge neden olur fakat biz proteinden zengin bir listeyle tam tersi daha dinç oluyoruz
0 oy
tarafından
uyari veren arkadaş siyasi icerigi nerde :)
(38 puan) tarafından
Ben de çok merak ettim gerçekten :-)
tarafından
reklam demek istemis sanırım:)
(2,840 puan) tarafından
reklam icerikli diye kapanmis canisi post :)
tarafından
ilkten siyasi yaziyordu canim:)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 115 göst.
17 Ekim 2025 Diğer kategorisinde pembesever (254 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 357 göst.
+1 oy
7 cevap 363 göst.
25 Nisan 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde B. Sema (728 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,680 soru

24,389,961 cevap

349,244 kullanıcı

...