+3 oy
602 göst.
önce Diğer kategorisinde (6,433 puan) tarafından

Selamün aleyküm rahmetullahi ve berakatuhu kardeşlerim nasılsınız iyisinizdir inşallah sizleri rahatsız ediyorum ama sorum sezeryan olanlara, güzel anneler benim görümcem üç gün önce sezeryan oldu devlette ikizleri oldu ama çok afedersiniz vajinasinda morarma olmuş bildiğiniz morarmış kendisi de korkuyor doktorlar bişey demiyor taburcu da etmiyorlar bu durumu yaşayan var mı acaba garibim ağlıyor ve korkuyor sizin söyleyecekleriniz bir nebze ona iyi gelir, kaç yerde araştırdık böyle bı durum yaşayan biri çıkmadi size bu sorayım dedim belki bu durumu bilen biri vardır, Allah şimdiden razı olsun inşallah ❤️ 

18 Cevaplar

+3 oy
önce (220 puan) tarafından

Ben özelde sezaryen oldum. Kendi isteğimle olduğum için ağrısız gittim. Dolayısıyla böyle bir şey yaşamadım. Devlet Hastanesi'nde sezaryen için sanırım bebeğin biraz daha durmasını bekliyorlar. Yani ağrısı olmuşsa, doğum kanalına baskı falan yapmışsa bebek, ondan kaynaklı olabilir gibi geldi. Tıbbi bir bilgim yok. Mantıken öyle düşündüm. Umarım en kısa sürede şifa bulur. Geçmiş olsun.

önce (6,433 puan) tarafından

Allah razı olsun inşallah kardeşim bide kendisi iki kere sezeryan oldu bu üçüncü sezeryan oluşu idi işte bunda böyle bir morarma söz konusu oldu 

önce (6,585 puan) tarafından

vajinada degilde kesi yerinin biraz altinda benimde morarma oldu. bas parmak izim kadar yuvarlak parmak ici gibi. ya karni kesip acarkan koyduklari aletler carpip morartti his yok diye anlamadim ameliyat aninda yada bebegi cikarirlarken falan belki bastirdilar parmak izi gbi bitane 25 kurus 50 kurus kadar yuvarlak bir morariklikti. bi haftaya gecti zaten

İşte onun ki çok afedersiniz ama vajina kısmında var bir tane doktor gelip bu neden böyle olmuş demiş düşünsene bunu doktor söylüyor bide 

-Reklam-
+2 oy
önce (1,849 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun kuzum valla bende ilk defa duydum inşallah bilen çıkar 🙏 kötü bişey değildir insallah

4 gundur hastanedemi . oha . orda bir is var ozaman. benek saglikli olmasa bile anneyi taburcu ederler en gec iki gece kalir anne. birsey var orda saglik ihmale gelmez bence serum merun bagli degilse esiyle cikip gitsin baska hastaneye bi . taburcu olmadan bir baska hastatenin doktoru gorsun nedir ne degildir.diye o hastaneden taburcu etmeselerde ciksin geri doner odemesi neyse yapar yani. yada baska hastaneden bir doktor getirsin esi eger serumlu merumluysa damar yolu acilsa. ambulans falan cagirsin hastaneye . en olmadi polis gelsin 4 gun tutamazlar bir sorun yok deyipde. 4 gun sebepsiz yere sezeryan olan birini tutuyolarsa bir sorun vardir size soylemedikleri. polis ve ambulans cagirin baska hastaneye nakil olsun bence.

@MEHYASEL nasil oldu gorumcen .? bir polis ve ambulans cagirip baska hastaneye nakil olsun. 4 gun sezeryan olan birini sorun yok deyip taburcu etmemeleri normal degil

@Casperiye görümceme kan tahlili yapmışlar ultrasona bakmışlar ultrason temiz çıkmış ama kan değerlerinden bir tanesi yüksek çıkmış doktor moraran alt kısım ile dikiş yerine soğuk uygulayacağız iki gün daha takibe alacağız seni uzman da gelsin gene kan tahlili yapacağız temiz çıkınca yollayacağız ama yok illa çıkacam diyorsan bı form imzalayarak çıkarabiliriz demiş eşimde iki gün daha kal bakalım Allah büyüktür şimdi imza verip çıksan Allah korusun kötü bişey olsa doktoru hiç bı şekilde şikayet edemeyiz sıkıntı yoktur inşallah sabret dedi bekliyoruz bizde ama şuan durumu iyi elhamdülillah 

hangi deger sorunluymus hangi degerin takibi yapiliyormus ki. dedigi gibi dr sikayet edemesainiz ayri ama  cok uzuldum birseyler donuyor orda bi katakulle var 4 arti 2 gundaha bir hafta nerdeyse doguran kadin hastanede tutulmaz normal durum degil hic

Eşim hemşire o biliyor hangi değer olduğunu hatta demin doktoru arardı konuştu eşim doktor suanlik sorun yok dedi gelişme olsa haber ederiz dedi bakalım eşimde doktorun dediği gibi suanlik sorun yok bakalım dedi 

+2 oy
önce (283 puan) tarafından

Canım bende oldu ama benim suni sancı almıştım acikligim varken kanama olduğu için olmuştu doktor öyle demişti söylemesi ayıp idrar dahi yaparken çok ağlıyordum 

Yaa sizede çok çok geçmiş olsun bide görümcemin şekeri de tansiyonu da var siz duanızı eksik etmeyin olur mu 

Şekerden olabilir canım dolaşım eksikliğinden baştan deseydin ya kız ondandır :) kormasin bişey olmaz 

Yaa gerçekten mi hadi inşallah öyledir yaa 

Ondandır canım korkmasn bişey olmaz 

Hadi inşallah bakalım yarın özele gidince herşey ortaya çıkacak 

+2 oy
önce (217 puan) tarafından

Vajinadan girip bı müdahale filanmi yaptılar acaba rahme

Sanmıyorum çünkü önceden iki defa sezeryan oldu kendisi 

+2 oy
önce (451 puan) tarafından

Doğumdan önce açılması başlamış miydi . Planlı sezaryende aşağıyla pek bir alakası olmuyor. İlk defa duydum. Gebelikte vajinal kararma oluyor da morarmasi o renk değişimi ile mi ilgili doğumla mi . Altta ağrı sancı yoksa geçicidir. 

Kendisi önceden iki defa sezeryan doğum yaptı bu üçüncü sezeryan oluşu ve ilk defa karşılaşmış bu durumla 

+2 oy
önce (4,745 puan) tarafından

Aleyküm selam canım, sezeryan oldum, kuzenim arkadaşlarımda dahil hiç başımıza gelmedi çok geçmiş olsun 

Yaa tamam çok teşekkür ederim kardeşim ve Allah razı olsun inşallah 

önce (4,745 puan) tarafından

Ne demek canim ❤️

😊🩷❄️💜

+2 oy
önce (1,610 puan) tarafından

Bende devlette sezaryen doğum yaptım. Ondan önce alttan muayene oldum açılma var mı diye. Ondan sonra suni sancı verildi öyle de bakıldı alttan ama hiç morarma vs yaşamadım. İçiniz rahat değilse bı özele görünün derim.

+1

Evet kendileri de büyük ihtimalle yarın özele gidecekler eğer doktor hatası ise şikayet edeceğiz dediler 

önce (1,610 puan) tarafından

Evet yani bu durumu ne kendimde gördüm ne de çevreden duydum. İlk defa sizde şahit oldum. Bende olsam şikayet eder süründürürdüm 

Öyle yapackalar galiba çünkü hiç bir açıklama yok ve eve göndermiyorlar 

+2 oy
önce (5,022 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun sezaryen doğum yaptpm suni sancı da verdiler alttan muayene de yaptılar ama hiç öyle bir durum yaşamadım

Allah razı olsun inşallah kardeşim benim anladım sağolasın 

+2 oy
önce (3,146 puan) tarafından

Bende sezeryan oldum böyle bir şey yaşamadım.

Bazılarının bacaklarında, dikiş yerinde morluk olur, bazılarında ise vajina da olabilir.

Ama doktorun ne dediği önemli.

+1

Doktor bişey demiyor hemşireler kendi aralarında konuşurken duymuşlar biri doktor ihmali demiş 

önce (3,146 puan) tarafından

Doktor ihmali varsa söylemez zaten.

Eğer öyle bir şey duyduysa gerçekten ihmal olabilir canım.

Hemşireye sorsun bakalım ne diyecek,veya direk doktora sorsun.

Bakalım yarın özele gidince herşey ortaya çıkacak inşallah kötü bişey yoktur 

+2 oy
önce (464 puan) tarafından

2 sezeryan oldum oyle bise olmadi canim,allah sifa versin

Yaa tamam Allah razı olsun inşallah kardeşim benim 

+2 oy
önce (718 puan) tarafından

Kiz senin eşin hemşire değil miydi ona sorsanıza , normal doğumdan mi döndüler acaba

Eşimde ve bilmiyor o da ilk defa duydu o da şuanda tanıdığı doktor arkadaşlarina soracağım diyor bakalım 

+2 oy
önce (5,191 puan) tarafından

Önce sancı çekip sonra sezaryene alındığım için vajinal ağrım vardı ama hiç morarma olmadı canım.

+1

Yaa tamam Allah razı olsun inşallah kardeşim 

+2 oy
önce (808 puan) tarafından

Çok qecmis olsun cnm çok korktum yaa kötü bisey deqildir inşallah doktorlar niye çıkarmıyor onu sorun yani bu doğal hakkınız 

Ayn öyle valla yarın gitmeyi düşünüyorlar inşallah bakalım 

Gitti mi cnm merak ettim 

Hayır kardeşim devlette tahlil yaptılar hemşire olan eşim ile diğer görümcem doktorla konuştu tahliller nasıl çıktı diye elhamdülillah iyi çıkmış ama bir değer yüksek çıkmış doktor açıklama yaptı iki gün daha gözetim altında kalsın dedi ama yok illa çıkacaz diyorsa hasta o zaman evrak imzalayıp öyle çıksın eşimde görümceme biraz daha kal elhamdülillah suanlik sıkıntı yok gene tahlil yaparlar sonuç temizse seni bırakırlar dedi bekliyoruz bakalım ha bide ultrasona baktılar elhamdülillah o da temiz çıktı 

Ayy çok sevindim canm inşallah sağ salim çıkar evine döner artık çok qecmis olsun 

Allah razı olsun inşallah kardeşim benim gene ultrasona almışlar dikiş bölgesinde ve rahimde su toplanması olnjs ve şişme  morarma artmış yarın ameliyata alacaklar miş dikişleri açıp bakacaklar dua edin olur mu 

+2 oy
önce (732 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin bende sezaryen oldum ama böyle bir şey olmadı. 

Allah razı olsun inşallah kardeşim benim dualarınızı eksik etmeyin olur mu 

+2 oy
önce (13,536 puan) tarafından

Renk değişimi son haftalarda oldu sonra düzeldi doğumdan bağımsız. Sonda vs ile mi ilgili acaba canım ben de 2. Sezaryen oldum 1 ay önce 

Bu görümcemin üçüncü sezeryan oluşu ve ilk bunda böyle bir morarma olmuş yani çok afedersiniz ama vajina tamamen morarmış dedi bir iki doktor gelip bakmışlar onlarda anlayamamis şaka gibi 

önce (13,536 puan) tarafından

Bilemedim canım. Allah şifa versin inşallah. Korkmasın ama vardır bir çaresi 

Amin amin amin kardeşim benim Ayn öyle valla 

+1 oy
önce (5,907 puan) tarafından

Yengem normal doğum yaptı şişti ve morardı ve buz torbası koydular sürekli geçti ...gecmis olsun cnm 

Allah razı olsun inşallah kardeşim benim işte bu sezeryandan sonra olmuş 

+1 oy
önce (259 puan) tarafından

Bende devlette olmuştum sezeryan dikiş yerimde şişlik ve morarma vardı pıhtı kaldığı için olmuştu benim öyle ama vajinada ilk defa duyuyorum 

Evet maalesef ki o kısım da morarma olmuş :(

+1 oy
önce (170 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun Cnm 3 sezeryan oldum Ablam da oldu ama hiç öyle bişey ne duydum ne de gördüm Allah şifalar versin üzüldüm onun için 

Allah razı olsun inşallah kardeşim benim duanızı eksik etmeyin olur mu ❤️ 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 146 göst.
7 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Hulya Pkby (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 140 göst.
0 oy
0 cevap 94 göst.
0 oy
6 cevap 282 göst.