+2 oy
220 göst.
önce Diğer kategorisinde (336 puan) tarafından

Hamileliğimin 32.haftasındayım sürekli kötü bir şey olacakmış düşüncesindeyim sütüm gelmeyecek düşüncesindeyim ona yetebilecek miyim bir şey olucak mı siye düşünüyorum sürekli eltimin çocukları var küçükler kayınvalidemle yasiyorum ama sanki tek bıraksam bir şey olacak gibi tek bırakmak istemiyorum kimseye güvenemiyorum  hep yanımda olsun istiyorum şimdiden çok mu endişeliyim annelik böyle bir şey mi ben mi abartiyorum 

8 Cevaplar

+2 oy
önce (10,202 puan) tarafından

Canim hic merak etme bende oyleydim.. hamileligimin basindan sonuna kadar biesey olma senaryolari kuruyordum. Ya sutum gelmezse. Ya doguramazsam. Ya olursəm. Ya karnimda bir sey olursa. Bu gun kac defa hareket etti gibi gibi. Ya aglarda duymassam ağlamaktan olurse. Ya sütüm bogazina kacarsa. Hep olumsuz duduncelerdi. Ama öyle güzel bakiyorsun o evreler geciyorki. Hic farkina bile varmiyorsun. Bir zamanlar hareketini sayardim bu gun 9 defa hareket etti ne olduda 10 defa olmsdi diye. Su an 6 aylik ve kucagimda uyuyor 😌6 ay nasıl gecti bilmedim. Yapayalniz buyuttum bu yaşımda. Esimden baska bir insan yuzu gormedik dogdugundan beri. 🥺

Ama anneyiz basariyoruz ona en guzel sekilde bakmayi

-Reklam-
+2 oy
önce (6,551 puan) tarafından

cok gereksiz seyler . kaynananla yasaman buyuk nimet egerki genc iyi  dinc saglikliysa. cocugu birakip birakip cikar hava alirsin pskljinde duzelir . bebek de donundan daha yakin olmak zorunda degil keske verecek birileri olsada gu. icinde birkac saat birakip cikip kafami dinleyebilsem.

+1 oy
önce (2,154 puan) tarafından

Bunun adı annelik zaten :) 29 yaşındayım cogum falan var ama annem bende 1 saat haber alamasın hemen felaket senaryoları yazılır. 

Sütün gelir merak etme kimseye vermek istemezsen de verme annesi sensin. Odana bir bebek kamerası koy uyuduğunda kapıyı kapat kamerayı açıp karşına koy ne olup bittiğini görürsün. 

+1 oy
önce (5,706 puan) tarafından

Cok normal hareketlerini hissedene kadar kalbi durar mi diye korkuyorsun hareketlenince biraz kipirdamazsa birsey mi oldu diyorsun en ufak akintida panik yapiyorsun son zamanlar dogumda birsey olcakmis gibi hissediyorsun doguyor nefesini kontrol ediyorsun surekli analik iste 

önce (15 puan) tarafından

Gozumn önünden film gibi geçti. 

önce (5,706 puan) tarafından

Hepimiz aynı seyleri yaşadik canim normal bu sekilde hissetmen

+1 oy
önce (935 puan) tarafından

Canım iyi düşün iyi olsun. Kimseye demedim hamile iken sanki emziremeyecekmişim gibi gelirdi içten içe böyle bir tuhaf sonra kızım iki günlükken daha memeyi tutmayı öğrenemeden küveze girdi 6 gün ayrı kaldık emziremedim. Hep sağıp götürdüm. Evet anneyiz evlatlarimiz hakkında endişeleniyoruz. Kirpiği düşse canımız sıkılıyor bazen. Ama çok abartmak iyi değil gerçekten. Olumsuz düşünceler hayatımızı olumsuz yönde etkiliyor. Mümkün olduğu kadar olumlu düşün. 

+1 oy
önce (14,103 puan) tarafından

Annelik tam da böyle bisi canım. Hatta öyle ki bana bisi olmasın bile istiyorsun bana bisi olursa çocuğuma kimse ben gibi bakamaz boynu bükük olur diye düşünüyorsun.  Ama kendini strese sokma lütfen 

0 oy
önce (272 puan) tarafından

Kız 36hafta da bir haber görmüştüm nasıl korkmuştum hatta suyum geldi o haber aklıma geldikçe zorumdan ateşim çıktı korona sandilar ama masalın kalp atışları da zayiflamisti sezeryan oldum.d tüm anneler öyle malesef ki

0 oy
önce (1,000 puan) tarafından

ben koronada hamileydim benim kafamda dönenleri bir bilsen🤣

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 167 göst.
21 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Birprensannesiiii (1,154 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 161 göst.
0 oy
2 cevap 186 göst.
30 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Eda nur (1,472 puan) tarafından soruldu

414,083 soru

12,462,631 cevap

46,790 kullanıcı

Kategoriler

...