İki kizim var en güzel nimetim Binlerce kez sukurler olsun.Rabbim isteyen herkese basıp etsin en hayırlısının inşallah.esim kizlar içinde kaldım bir tane daha yapalım erkek olursa yalnız kalmam :)diyor bende dedim kız olursa ne yapacaksın bir daha deneriz diyor ya haydi oradan kediye mi benziyorum doğurup duracağım dedim ;) kızlarım büyüsün biraz henüz çok küçükler dedim kapattım konuyu da çok gündeme getiriyor bu ara nasıl geliştireceğiz bilemiyorum isteğine normal geliyor bana acayip bisey yokta çocuk büyük sorumluluk bunun için bu sorumluluk göze alınır mı?
Aşırı saçma erkek olsun diye çocuk doğurmak bu benim fikrim hani kız olsun diye doğurmak bana daha mantıklı geliyor😂😅🩷
Her iki meyveden istemek en doğal hakkımız tabiki öncelikle sağlıklı hayırlı olması
💞🤍💞🤍💞🤍💞🤍💞 🧕👧🏻kız çocuğu olmasını isteyen kadın Ali İmran suresi 36. ayetini hamileyken çok çok okursa Biiznillah kız çocuğu olur.🤲 💞🤍💞🤍💞 Erkek çocuğu olmasını isteyen kadın Ali İmran suresi 38. ayetini hamileliği boyunca çok çok okursa Biiznillah doğacak çocuk erkek olur.🤲 💞🌤️💞🌤️💞🌤️💞🌤️💞🌤️
Benim de iki kızım var eşim üçüncüyü istiyor erkek olur diye dile getirmiyor ama istiyor yani anlıyorum. Eşini yadrgamamak lazım iki oğlu olsaydı üçüncü kız isterdi belki bunun cahil olmakla alakası yok. Çevrenin de etkisi var . Üçüncü kız olsa dördüncüyü isteyecek bu sefer de . Keşke herkes iki meyveden de tada bilse. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah.
Bulana kadar devam mı yani ne saçma kızlarınız var işte ne güzel
Siparis uzerine oluyosa bende ucuncuyu dogurayim. Zira bende erkekler icinde kalmaktan mahmut abiye dondum 🤪 saka bi yana cinsiyet icin asla cocuk yapilmaz. Bana da ucuncuyu yap kiz olsun diyolar. Benim amacim kiz veya erkek olmasi degil ki, tabi gonul isterdi kizimda olsun ama olani hayirli ve saglikli buyutmek onemli.
1,490,429 soru
24,358,152 cevap
346,875 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın