0 oy
114 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,790 puan) tarafından

Gecen ay bugun adet oldum spiral taktırdım spiral taktırdığım içinmi bilmiyorum kanamam herzamankinden az oldu bu ay spiralden sonra ilk adetimi yaşıcam bu gece kasıklarıma hafif hafif sancı girdi ilk sorum bu spiralden sonra hafif sancı adet dönemi normalmi benim normalde hiç sancım olmazda ikinci sorum sancım olunca duş alıyım dedim afedersiniz iç çamaşırımda bir damla kadar kahverengi leke vardı duş alınca minik minik kahverengi çok az parça geldi herdalde adet günüm geldi adet olucam dedim ped taktım az önce pede baktım sıcak su ile duş aldıgım içinmi bilmiyorum bişey yokdu yani sadece bir damla belki anca vardıe inanılmaz küçük bir damla ama âdet günüm bugun ben oruç tutacakmıyım tutmayacakmıyım bu durumda anlamadım

2 Cevaplar

+1 oy
önce (657 puan) tarafından

Spiral adet gününü uzatır ve kanamayı artıyor diye duydum çevremden p yüzden tercih etmedim

Adet sayılırsın canım tutma 1p günden sonrası özür gorer.

-Reklam-
+1 oy
önce (76 puan) tarafından

Adet olmadığı kesin kırmızı kanaman olmadıysa tutabilirsin bence  çünkü adet kanı değil sen niyetlen bence yarın kan gelirse ozaman fetva hattını ara adetim geldi napmalıyım diye ozaman sana ye yada yeme derler

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 110 göst.
5 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Kizannesiyim (355 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 70 göst.
3 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Aymiranin annesi (73 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 182 göst.
16 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Busem (125 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 181 göst.