+1 oy
77 göst.
Diğer kategorisinde (116 puan) tarafından

Kızım 21 aylık gece emmeye kalkıyor geri uykuya dalamıyo iki buçukta kalktı bir buçuk saatir uğraşıyorum önceden emer geri yatardı şimdi öyle değil iki saat geri uyutmaya uğraşıyorum sahur hazırlamam gerek uyutmayı bıraksam bir ay da alışır hep böyle ister napcam bilmiyorum yoruldum uykusuzluktan

5 Cevaplar

0 oy
(2,249 puan) tarafından

Şuan aynı durumu yaşıyoruz😅 beni bırakmıyor bebem. Sahur hazırlayacaktım işler işleri doğurdu ve şimdi beni bırakmasını uykuya dalmasını bekliyorum 🤦‍♀️ Allah yardımcımız olsun 🤲😞

(116 puan) tarafından

Aminnn

-Reklam-
0 oy
(620 puan) tarafından

Allah yardım etsin inşallah canım. Gece emmeyi bıraktir. Emzirmek istiyorsan gündüz emzir.

Benim kızım yaşını yeni doldurdu. Bu yaz açarım çünkü hiç uyutmuyor beni aç olsa da olmasa da kalkıyor. Büyük kızım anasınıfna gidiyor sabahçı onun için kalkıyorum. Eşime sahur hazırladım yeni yatağa geçtim üç buçuk saat sonra kalkacam kızımı hazırlayip okula goturecem.

Çok zor geçiyor iki çocuğumda hasta ateş öksürük kusma karın ve baş ağrısı.

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun .

Evkatlarinizi bağışlasın 

(116 puan) tarafından

Çok memeci zaten ya gündüz yapışık geziyoruz

0 oy
(1,504 puan) tarafından

Gece emmesini kesmelisiniz. Uyandığı zaman babası uyutsun. Sizi görünce otomatik olarak emmek ister. İlk zamanlar çok zorlar ama. Üstüne ramazan olduğu için sizin için daha yorucu olur ama biraz dayanırsanız uyanması biter. 

(116 puan) tarafından

Eşim vardiyalı çalışıyor zor olur

0 oy
(6,052 puan) tarafından

Emmeyi keseceksin cnm aliskanlik haline getirmiş aç oldugu için değil onu emzirecegini bildiği için kalkıyor ben kızımın mamasını kestim  su içmek için bir kere kalkar  tekrar uyur bazen hiç kakmaz

0 oy
(8,129 puan) tarafından

Benim ikinci çocuğum olursa yapacağım şey 1 yaşa kadar gece gündüz emzirmek 1 yaştan bir buçuk yaşa kadar sadece gündüz emdirmek sonra kesmek olacak. Sonrası çünkü bağımlılık oluyor. 23 aylıktı kesmiştim ne gerek varmış dedim yani bazı çocukların uyku sorunu oluyor benim kızım öyleydi. Hala öyle gece bazen kalkar ama sabah 6 dedin mi ayakta en azından gece uyuyoruz şükür 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 589 göst.
7 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,196 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 105 göst.
17 Şubat 2021 Diğer kategorisinde yılmaz. (307 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 175 göst.
6 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Cemile12345 (179 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 83 göst.