Siz ne düşünüyorsunuz?
Neden erkek kuaförlerin daha güzel saç makyaj ve bakım önerileri verdiği belli oldu demek 😂. Hiç bir kadın kuaförden memnun değildim erkekler bu işin ehli diyordum ama perde arkası farklıymış 😂
normalde pek bise icin utanmam erkk dr dan utaniyirum ya kafin digum diktirundan utanasim geliyor😂ama evet erkek kadin dogumculri cok daha yetkin diyorlar
Benim doktorumda kadındı çok iyiydi şimdi bir şey diyemeyeceğim 😂
Benim doktorum da kadındı ve çok iyiydi ama ondan önceki kadın doktorlarla çok kötü şeyler yaşadım hamile halimle. Acil gittiğimde de hep erkek doktor denk geliyordu burası fransa insanlar böyle şeylerden çekinmez ama erkek doktorlar beni tesettürlü görünce camın storlarini kapatiyorlardi. Kadin doktorlardan ben rica ettiğimde burun kiviriyorlardi yani haklısın bence de erkek kadın doğumcular daha sempatik
İşini hakkıyla yapanlar da vardır illaki ama bana pek denk gelmedi. O yüzden böyle düşünüyorum 🤷
Baracrkk çok doğru kadına gittim köpek gibi pisman oldum güya muayenehaneye güya özelde pandemiye takıldım hatta tanıdık tavsiyesiyle gittim gitmez olaydim beni lohusa depresyonunaa soktu doğumda...
O nedenle erkek kuaförüne gitmek gerek 🤣 (ironi yapıyorum)
Amcam kuaför hemen adres veriyorum
O 7 senelşk kuaförlük hayatımda hiç gelen müşteriyi sabote edecek davranışlar sergilemedik bu yazıyı kim çıkartmış bilmm ama güzellige güzellik katan bir meslek meslegime ilişmeyin😆
Hakkını veren de vardır tabi ki ama ben denk gelmedim 🫠🫠
Malzeme farkıyla olsun cok eskiden bunlara önem verimiyordu mesela eski zamanların make up işleri şimdiki yeni tarz işlemlerle bir tutamayız deilmi ha kendilerini geliştirebilirler orası ayrı konu ustama bakıyorum şimdi o kadar geliştirmişki kendşni kocaman bir güzellik merkezi açmış ben kalfasıydım çok seviniyorum gördükçe
Başka birinin başarısından dolayı mutlu olmanız çok güzel sizin adınıza da ustanız adına da çok sevindim. Ama siz de takdir edersinizki adını duyurmuş kadın make up ya da kuaför ben hic duymadım varsa da azdır ama erkek dolu var
Bilemiycem her sehrin adını duyurdugu kuaförler var erkek kuaförde olsa yanına illaki bayan kuaför alıyor zaten gelişimi geri bilgi potansiyeli el becerisi eskiye nazaran geliştirilmemiş bayan kuaförler bu gibi müşteri kaybı sorunu yasıyor genelde şimdiki nesil cok farklı tarzlarda gerek makyaj gerek sackesim vb işlerde cağaayak uydurmak isdior gel görki bazı mahalle kuaförü adı altında küçük dükkan işleten esnaflardan bu beklentileri biraz daha az alıyorsun sonra sorun cıkıyor🙃😆
🙂Araştırmaya gerek yok ki. Çoğu öyle gerçekten. Kadın olan kuaförlere çok az gittim. Saç falan yapınca normal bitti deniyor. Erkek oldu mu hemen çok iyi oldu, süper oldu diye dile getiriyorlar. Ben hep erkek olan kadın kuaförlerine gidiyorum.
Tesettürlü olunca gidemiyoruz malesef bir kaç kuaföre gittim istediğim gibi kesemediler evde kendim kesmeyin öğrendim sagolsunlar altin bir bileziğim oldu 😄
😊Buda iyi bir şey. Tesettürlü olunca zordur, anlıyorum.
Olaya maddi açıdan yaklaşmıyorum yanlış anlaşılmak istemem. Yıllardır kendimi bildim bileli terzi işlerimi kendim yaparım . Diker söker takarım. Aynı şekilde kuaförü işlerimi de . Kaş bıyık ağda boyama tırnak bakımı akla ne gelirse . Kendimi birilerinin eline bırakacak kadar hiç güvenemem. Kuaföre de güvenmem zaten .
O kadar öyle düşünmüyorum ama hiç memnun kalmadigim için kendim sac kesip kişisel bakım yapmayi öğrendim gayette yapılıyor yani bazen kardeşlerimle birbirimizin saçını falan boyuyoruz bayağı da ustalastik 😁
erkek kuaforler cok daha iyi sac ve makeup konusunda
Bence de öyle hiç meşhur kadın kadın kuaförü yok demek ki kıskançlıktan yukselemiuorlar
Birgün bir bayan kuaföre gittim makyaj yaptırdım benim ten rengim esmer kadın eline bir fondöten aldı benim cilt tonumdan kaç ton açık söyledim kadına bu bana göre çok açık elinizde yoksa kendi fondotunumu kullanalım dedim yok yok bu çok güzel olucak dedi neyse yaptı esmer olan ben bembeyaz o günde acelem vardı çıktım kuaförden herkes tuhaf tuhaf yüzüme bakıyordu eşimle bulusmustum oda kusura bakma ama hangi kuaför yaptı bunu dedi moralim sıfır oldu başka birgün de erkek kuaföre gittim ben esmerim ama böyle güzel ışıltılı bı çikolata tonu sürdü bana efsane hayatta kendimi hiç o kadar beğenmedim o gün aldığım iltifatlarin haddi hesabı yok bende zaten kendimi bir daha o kadar güzel görmedim işte kuaför var kuaför var çok anım var kuaför le ilgili coguda hüsran o yüzden ne yapılacaksa öğrendim artık kendim yapıyorum
Bennde öyle. İşini bilmeyen kuaförler beni kuaför yapti diyorum
En güzeli en azından kafamız rahat
Hımmm ilginç hiç böyle bir düşüncem olmadı 😄
Demekki kotu bir aniniz yok siz şansliymissiniz
Bence kesinlikle böyle kaç kez rezil ettiler beni
Evet ya becerememek farklı ama rezil edip birakiyorlat
Kizlarikin saclarinin kirklarini aldirmak icn erkek kuafrune gidiyorm duyan kiziyor yada farkli tepki veriyor ama gerckten kadin kuafrlerine guvenmiyorm.belimde olan saci bi iki parmak kiriklari alalim dememe ragmen okuzlarima kadr cikarip kirik coktu demesi ve bidaha gitmemem.kizlarimjda oyuzden goturmuyorm.kim ne derse desin kendj kafalrina gore hareket ediyorlar musteri bisj diyincede boyle olmasi lazim falan fisman kenderjnj hakli vikarmaya calisiyorlr
Erkek kuaförü de çok farklı değil ya 😅 bazen esim eve bir geliyor niye böyle kestirdin diyorum hayatım bizim seçim hakkımız yok o gün kuaför nasil isterse öyle kesiyor biz de eline sağlık diyip çıkıyoruz diyor 😂
Ne alaka kız benim gittiğim kuaför erkek oda hep istediğimden kısa kesiyor. Bence Türkiye de işini iyi yapan kuaför sayısı az. Dünyayı bilemem.
1,453,984 soru
23,864,575 cevap
320,571 kullanıcı