+6 oy
466 göst.
önce Diğer kategorisinde (375 puan) tarafından

Valla benim ki stabil geçiyor eşime çalışıyoruz o oruçlu olduğu için ben bugün 1 e kadar uyumuşum valla teyzem varya eşimde öğlenciydi ikisi baktı ben yattım 😂. 

Teyzem cuma günü gidiyor yine yalnız kalacağım çok üzülüyorum 3 hafta sonra da annem geliyor ama 1 hafta kalacak sadece yine de çok alıştık özellikle ulaş çok alışmıştı işte 1 bizimle kaldı sağolsun ama her güzel şeyin bir sonu var maalesef 😢…

Sizde neler var neler yok sayfa da çöküntülerde 😅

17 Cevaplar

+3 oy
önce (375 puan) tarafından

En İyi Cevap

Kimse yok mu kııııız aaaaa 😂

-Reklam-
+3 oy
önce (8 puan) tarafından

Vallaha bugün bende tutamadım dışarda işim vardı geri pişman oldum 

önce (8 puan) tarafından

Ben tutuyordum dışarda işim var diye tutmadim pişman oldum onada 

Neyse bakalım telafi edersin artık 

önce (8 puan) tarafından

Evde kimsede bilmiyor oruç tutmadığımi😂

Atlattın şükür kız 😂

önce (8 puan) tarafından
+1

Vallaha 😂😂😂

+2 oy
önce (10,687 puan) tarafından

Valla her buraya girmemde sinir olup cikiyom idil ya 😏

Neyse ben bu gün oruc tutmadim ama pismanim tutsaydim keske. Bende cokuntudeyim hayatı sorguluyorum tavana bakarak🤷🏻‍♀️

Niye kız ne oldu ? 

Sütüm azaldi galiba idil deneme amacli tutmadim bu gun huysuz olucakmi kizim diye. 

Nebiliyim ya arada geliyo bana gelmekte olanlar. Yalnızlığımı sorguluyorum ne gerek vardi yani diye. 🥺

Bende senin gibi hissediyordum bebeğim küçükken … neden evlendim daha çok erkendi ben böyle hayat yaşamak istemiyorum diye sitem ederdim … Oğlum büyüyünce işler değişti bana arkadaş oldu şimdi zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum . Ben çok kalabalık ailede büyüdüm ilk evime geldiğimde sürekli ağlıyordum yalnız kaldım küçücük bebek falan derken her şey gelip geçiyor inan ki kendine sıkıntı etme kızın büyüyünce senin yoldaşın arkadaşın olacak çok az kaldı 1.5 2 seneye burada kızınla anılarını paylaşacaksın . Genç anne olmanın ekmeğini yiyeceksin kız gelecek çok güzel ❤️ Benim gibi biri bu hayata alıştıysa vallahi herkes alışır 😂❤️

Valla bende ayni. Gezerdim tozardim . Beni yurt disi zorluyor ya. Kendi ulkem olsa en azindan parkta otururken senin dilinden anliyan birileriyle sohbət etmek bile iyi gelebilirdi. Bu ulkeye alisamiyorum asla . Cabaliyorum olmuyor ama. İnsanlari bana asiri yabanci geliyor. Yani koca ulkede birbasina kalmis gibi hissediyorum. Dil bilmemeninde etkisi fazla. Ama garip kismi dil ogrenmeye de heves sıfır 🙄

Boyle olduggumda bilet alip cekip gidesim geliyor. Sonra esimden ayri duramassam diye dusunuyorum. Esimle ailem arasinda gelip.gidiyorum. gidiyorsak birlikte gidelim diyorum sonra. 

Orada kal hiçte gelme . Burası güvenli değil. Elimde olsa ben hiç durmam Türkiye de emin ol ki her şey de var bir hayır 

Yurt dışı daha zordur tabi anlıyorum seni ama sizin ve çocuğunun geleceği için böylesi daha iyi emin ol 

+2 oy
önce (6,062 puan) tarafından

Oruç elhamdülillah etkilemiyor beni şimdi  kuranı kerim okudum oğlan huysuzluk yaptı  bırakıp oğlanı uyutuyirum . Ramazan'ın getirdiği bir il r durgunluk var üzerimde aslında biraz içim dolu sanki ağlamak istiyorum ama kızım anlar diye ağlayamiyorum sebep yok 

Sadece birkimislik..  ne bilym işte Allah gönlümüze ferahlık versin

Amin amin canım oluyor insana öyle ama ağla sıkma kendini hastalık olarak geri dönüyor bunlar 

önce (6,062 puan) tarafından
+1

Aynen öyle çok haklısın cnm

+2 oy
önce (3,528 puan) tarafından

Uygulama hata verip duruyordu dünden beri simdi geldim düzelmiş. 

Oruç yorgun geçiyor benim için. Çok halsizim uykusuzum. Sabahta hastaneye gittim geldim idrar yolu enfeksiyonu olmuşum. Şuan tek istediğim şey şu çok susadım açlık hissetmiyorum. Hayırlısıyla akşam olsaydı 

Admin yazmış düzeldi artık diye 😊

İlaç kullanmıyor musun ? 

önce (3,528 puan) tarafından

Bugün gittim ama usg çektir gel dedi onuda 10 gün sonraya randevu verdi. Usg sonucuna göre ilaç yazacak

Anladım çok geçmiş olsun 🌺❤️

+2 oy
önce (8,295 puan) tarafından

Emzirdigim için heralde bide hasta gibiyim henüz kendime gelmedim bı turlu 

Yaramıyorsa tutma yavrum sonra telafı edersin 

Edemiyorum ki ya geçen senekileri tutamadım daha iyi kötü tutmaya calisacam. İlk gün çok iyiydi şuan hastaliktan dolayı böyleyim galiba

Sende haklısın normal oruç tutmak ramazan ruhu gibi olmuyor 

Öyle tabi 

+2 oy
önce (7,660 puan) tarafından

Su gibi geçiyor maşallah 3. Gün oldu bile bugün biraz mide ağrım var ama geçer inşallah yemek telaşım bugün erken başladı akşam üzeri çarşıya gidicem 

Gerçekten öyle gelip geçiyor bereketi de bol şükür olsun 

Kolay gelsin ❤️

+1 oy
önce (5,058 puan) tarafından

Stabil pazartesi stabil kontrol günü 

İyi geçmiştir inşallah 

+1 oy
önce (137,993 puan) tarafından

oooo geliyor gonlumun efebdisi deseneeee

Geliyor valla Allah ın izniyle kız 

+1 oy
önce (17,601 puan) tarafından

Çok şükür iyi gidiyor. Açlık susuzluktan yana sıkıntı yok çok zorlanmıyorum. Ama sinir oluyor bende oruçlu iken ya 3 çocukla umarım aklımı yitirmeden bitiririm. Şu an 3 ü yanıma oturmuş ağız şapırtadarak elma yiyor daha cok sinir oldum. Birinin ağzının ortasına patlatacam az kaldı 😁

önce (8,572 puan) tarafından

Hajaja😅

Hahahhah 😂😂😂 sakiiiiiin hdjdjdj

+1 oy
önce (812 puan) tarafından

Buranin eski tadi tuzu yok gercekten bi haves girip bakiyorum geri cikiyorum 

Oruc konusunda zorlaniyorum biraz yalan yok ama devam benim midem kucuk az yiyop tikabasa doyuyorum sonra da cabuk acikiyorum ev isi hic yapmadim sadece derleyip toplama bulasik makinasini bosaltma yemek yapma onu da buzluk hazirligim oldugu icin 1 saatte mutfaktan cikmis oluyorum oglen cocukla uyumazsam iftar zor geliyo bugunde uyutmadi yatak odasi karanlik diye orda yatiriyorum esimde burda uyuyo yanina yatiyorum cocugun burnu kac gundur tek taraftan tikali anlamiyorum niye prospan iciriyorum ama yok nefes al deyince agzi kapali cok guzel aliyo da veriyo da ama her firsatta bakiyorum agzindan nefes aliyo gecede horluyo simdide horlamasindan uyuyamadim zaten bisey falan mi sokto acaba offf 

Geniz akıntısı vardır belkide hafiften kız oluyor çocuklarda ulaş ta öyle birde bizim geniz eti sorunu da var zor oluyor :/. 

Gerçekten eski tadı yok …

önce (812 puan) tarafından

Kiz el kadar bebe ne kadar horlayabilir uyuyamadim yaninda dusun mehtermarsi gibi iki burnunuda denedim birini parmagimla kapattim digerinden nefes hem aldi hem verdi otekini de denedim ikisinden de nefes aliyoda veriyo da ama balgam sesi de geldi biraz var belliki buhar makinasini falan acayim bi kere yaptim gunluk yapayim belki etki eder 

Ramazan ya bi durgunluk geldi buraya bi de bizim nesil yaslandik mi naptik kimse kalmadi olanlarinda agzinin tadi yok 

Baktın öksürmeye başlıyor doktora götürürsün artık şimdilik buhardır bitkisel tedavisidir işe yarar 

0 oy
önce (5,907 puan) tarafından

Bende lahana sariyodum bebem durmadı uyutayim devam edecem bitsin bir cuz okurum allah nasip ederse kurban oldugum Allah dün nasip etmedi 

Bizde geçen yaprak sarma yaptık çok severim 

Lahana da güzel oluyor eline sağlık 

önce (5,907 puan) tarafından

Tşk edeim cnm ❤️ 

Rica ederim 🌺

0 oy
önce (464 puan) tarafından

Vala pertim cikti bugun kocam icin mutfaga girdim bakalim 😂♥️

Bi yandan yemek binyandan pasta hamurisi

image

Merve ekrandan fırlat kız ndjdjdn

önce (464 puan) tarafından

Firlattim yakala csnimm😍

önce (891 puan) tarafından

Kısır patates salatası  limonata da benden olsun gelin gün yapamayiz bari günsonu yapalım  😀😃

Çok güzel görünüyorlar ellerine sağlık canım ❤️

Canımsın ❤️🌺

0 oy
önce (19,384 puan) tarafından

Ben Ramazan'da çalışmaktan çok şikayetçiyim aklım başımdan gidiyor bazen 

Ne işle meşgulsün 

önce (19,384 puan) tarafından

Öğretmenim konuşmaya mecalim yok boğazım çok kuruyor 

Hmm neyse meslek meslektir 😂 mecbur ekmek parası 

0 oy
önce (5,722 puan) tarafından

Ayyy bugun son 4 dk kala kalktım alarm kurmustum beklemeyim hadi dedim alarmi kapattim mi calmadi mi hatirlamiyorum hic 2 hurma 1 bardak süt bir bardak su ile niyetliyim iyi gidiyor sükür ama oglusum sinirlerimi ziplatiyor bu ara 

Allah kabul etsin canım çocuklar o halde biraz çekilmiyor evet ben de tutmuyorum çünkü benim kafam hayatta kaldırmaz 

0 oy
önce (891 puan) tarafından

Eşime iftara yemek hazırladım oğlum bi yandan yemek temizlik bi yandan karın ağrısı bi yandan .

Oynatmaya az kaldı  😀😃

Şaka biyana çok şükür ❤️

En kötü günlerimiz böyle olsun siyelim her şeye şükür elbet ❤️

0 oy
önce (161 puan) tarafından

Herkes ramazan telaşesinde sanırım buralar durgun

Evet öyle galiba ben pek telaşe etmiyorum her gün nasılsa öyle geçiyor sadece maddi olarak yardım ediyoruz hani paylaşım yapıyoruz bereketi oluyor 

önce (161 puan) tarafından
+1

En güzeli

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 262 göst.
18 Mart 2024 Diğer kategorisinde Eminenida (100 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 243 göst.
0 oy
9 cevap 538 göst.
15 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde ☻❣îpek❣kozalağı ❣☻ (12,269 puan) tarafından soruldu
+6 oy
19 cevap 682 göst.
4 Şubat 2025 Diğer kategorisinde idilt (375 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,434,637 soru

23,595,211 cevap

305,764 kullanıcı

...