+4 oy
684 göst.
önce Diğer kategorisinde (102 puan) tarafından

Kızlar öyle bildiğiniz güvenilir hocalar,Şeyhler varmı acaba?

Kardeşim 20 yaşında hafızlık okuyor kendisi ama iki yıldır yaşamadığı şey kalmadı doktora götürdük beyinde birşey yok, psikolojik olarak ta gayet iyi dedi, şeyhlere götürdük iyileşmişti daki iki üç gün önce baya ağır hastalandı yine kendine bize zarar vermeye çalıştı dört beş adam zor zapt etti başka bir kuvvet geliyor, gözünden belli onun olmadığı kaç defa elinden zor aldılar beni ki kardeşim asla böyle biri değil Kur'an açtığım gibi saldırıyordu kendine zarar vermeye çalışıyordu sonra kuran sesiyle uyuyordu tabi asla ellerini bırakmıyorduk kendini boğuyordu kalkıp düğün oynuyordu gözleri kapalı bir şekilde iki gün böyle devam etti kendine geldi heryeri şiş kızarmış ama hiçbir şey hatırlamıyor benim yüzüm neden böyle bugün günlerden ne yani hafızası sıfırlanıyor ve anneme demiş rüyamda nişanlanıyordum diye araştırıyoruz işin ehli biri olması lazım sizin varmı çevrenizde böyle biri 

24 Cevaplar

0 oy
önce (10,444 puan) tarafından

Musalat olmuşlar canım halamın kızı 3 çocuğu vardı musallat oldular. Bir hocaya götürdüler iyileşti oda kendine zarar veriyordu kendini isiriyordu saçlarını yoluyordu. Tabi onlarda kaç yere götürdüler baya uğraştılar. 

önce (102 puan) tarafından

Evet cnm maalesef ki öyle,bizde dört koldan araştırıyoruz bakalım inşallah şifa Allah'tan 

önce (10,444 puan) tarafından

Rabbim şifa versin inşaAllah 

-Reklam-
0 oy
önce (1,618 puan) tarafından

Ben pek inanmazdım böyle şeylere ama annemin ahiretliginin başına da geldi onlarda güzel bir hoca buldular yanında kaldı 1 ay. O çok zor kurtuldu malesef. Ona el verdi hoca hatta bir süreler ayirmadi yanından. Ona sürekli gözüküyormus hiç bırakmıyormus rahat. Ehli sünnet bir hoca bulup gösterin sağlık açısından bir sorun bulunmamis. Nörolojide eeg cekilmediyse onun da çekilmesini tavsiye ederim. Beyin sinyallerindeki değişiklikler de böyle vakalar oluşturabiliyor. Psikiyatrik destekte alması gerekiyor

Benim esimide daha önce düğüne götürdüler bir kac kez. Kına yoksa korkmayın öyle kötü birşey gelmemiştir başına. 

Cnm tüm beyin filmi herşey çekildi hiçbir şey yok diyor Doktorlar 

0 oy
önce (52,413 puan) tarafından

inşallah bulursunuz duzgun bir hoca gecmis olsun

Allah razı olsun cnm ❤️ 

0 oy
önce (310 puan) tarafından

Doğu tarafında bu işin pirleri hakikaten evliyaullah diyebileceğimiz efendiler var ne para alıyorlar ne başka bir şey sadece Allah rizası için onları bulursanız gidin. Dini bilgisi yanında tıbbı bilgileri de var. Sarılık,dil bağı, halkdilinde korkuluk tıbbi olarak uyku terörü bunlar gib şeyleri gayet tedavi ediyorlar. 

Evet cnm bizde doğuluyuz araştırıyoruz bakalım inşallah buluruz 

önce (310 puan) tarafından

Bir çok yazmışlar isim Rabbim yar ve yardımcınız olsun

Allah razı olsun cnm bir tanesiyle görüştük inşallah götürecez dua bekleriz ❤️ 

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 536 göst.
19 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Onlygirl (340 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 591 göst.
29 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Misafir199 (1,224 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 851 göst.
13 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 670 göst.
8 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,762 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,434,834 soru

23,597,855 cevap

305,855 kullanıcı

...