0 oy
632 göst.
Diğer kategorisinde (3,767 puan) tarafından

Aslında uzun uzun anlatmak isterdim ama hala korkuyorum ve kısa dan yazacam eşimi bile arayamadm sadece dua dinledim 

Ben böyle birşey ilk kez yaşıyorum 25senelik Hayatım da

Rüyam da üç harfli var di insan kılığında erkek.

Benimle kısaca uğraşıyordu snra değişti hareketleri boğuşmaya başladık beni öldürmeye çalışıyordu kizim da yanimda yatakdaydk kızıma dokunma öldürme neolur dedim onu öldürmem dedi bliorm dedim nereden bliorsun dedi çünkü o günahsız melek dedim evet dedi

Bana konuşmalar arasında şunu da edu sende gunahsizsin dedi orda ne demek istedi merak ettim 

Snra kaçmaya çalıştım bağırmaya başladım calisiordm zaten ama doğru düzgün çıkmıyordu sesim bi az bi çok

Elinde burdur var di çözmeye çalışıyordu o an a kadar baba zaman verdi kaçmam için cam var di içinden atlarım odaya geçtim insanlar dışarıda idi bağırmaya calisiyorum ama sesimi duyaramiorum sesim bi az bi çok çıkıyor çünkü 

En sonunda cama çıktım üstüme doğru geliyodu çünkü yardım edin mi ne birşey diyordum o şekildede bağırarak kalktım 

19 Cevaplar

0 oy
(1,158 puan) tarafından
KORKTUM OKUYAMADIM
(3,767 puan) tarafından
Bencede okuma cnm ne olur ne olmaz korkma
-Reklam-
0 oy
(422 puan) tarafından
Okuyunca cok korkunc ggelmedi ama yasayana sor tabi takma kafana cnm cikar aklindan baska seylerle ilgilen duanida eksik etme 
(3,767 puan) tarafından
Gözleri hala gözümün önünde canisi
Yatağın içinde döndüm kaldım öylece bi süre konusamadm bile dua actin okdr
0 oy
(3,024 puan) tarafından
Canim eger cok cinli perili boseyleri arastiriyosan arastirma bi ara ben komsuma boyle sakasina fal bakiyodum oda biliyodu saka oldugunu bi gun iste komsumun arkadasi geldi girgir samata felan dedi bak onada sakasina baktim sonra o gece ruyamda benide korkuttular sonra tobe ettim kimseye sakada olsa fal bakmiyom bigazimdan tut dudagima kadar aft olmusti ucuk cikmisti korkudan
tarafından
Fal bana masum gelirdi önceden sonra fal çevirenin cenazesi bile kılınmaz diye duyunca kahveyi içer içmez fincanı yıkıyorum
0 oy
(7,710 puan) tarafından
Canım rüyanda Ayetel Kürsi okursan ya da Felak nas hemen uyanıyorsun
0 oy
tarafından
Karabasan gelmis bogusurken o anda ayetel kursi okumaya calis hemen gidiyolar canim yasamis biri olarak bunu tfsiye edebilirim sana cok korkma korkarsan daha cok gorursun 
0 oy
(180 puan) tarafından
Yatmadan 3 kere Felak nas İhlas okuyun Allahın izniyle hiç biri bişey yapamaz 
(3,767 puan) tarafından
Okuyorum canım 3 kere değil ama ihlas kevser fatiha ne geliyosa aklıma oluorm
(180 puan) tarafından
Felak ve nas çok önemli onları oku mutlaka. Dediğim sureleri 3 kere okumak ve okuduktan sonra ellerine üfleyip üstüne sürmek sünnettir, bebeğin üstüne sürmek de iyi olur
0 oy
(415 puan) tarafından
Cnm kac emziren annelere musalat olurlarmis bende bazen goruyorum bazen kizim seklinde bazen babam seklinde gelip ruyamda goruyorum sadeyapman gereken ayetel kursu oku felak nas oku birde besmelecekerek oku emziren annelerin en cok kimleri seviyorsa onlar halinde geliyor 
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Bende çok gorurdum. Bı aralar bu tarz... alışmıştım hatta artık korkmuyodum... Rüyamda fark edip okumaya başlıyorum uyaniyodum
0 oy
(357 puan) tarafından
 Yel değmesi. Olabilir yani nazar göz kalınca da görülür böyle rüyalar nas delen oku inşirah süresini oki bir suya 7 de ayetle. Kursu yatarken 1 yudum iç   su bitene kadar uyurken iç görmezsin daha canım korur 
0 oy
tarafından
Rabbim hayira cevirsin kuzum inşallah bişey olmaz
0 oy
(3,459 puan) tarafından
Karabasan gelmiş sanki
0 oy
(3,275 puan) tarafından
Ben çok yaşıyorum böyle şeyleri alıştım artik olur arada böyle rüyalar ağırlık basmış derler korkma bsy olmaz cnm ☺
0 oy
(2,110 puan) tarafından
Karabasan basmis banada oluyo bagiriyorum sesim ckmiyoo alstm ben
0 oy
tarafından
Bende çocukluğumdan beri onlarla ilgili rüya görüyorum yani çok fazla değil ama her yıl falan gördüğüm oluyo. Rüyada gözümle suretlerini görmüyorum ama yanımda varlıklarını hissediyorum beni evde ses çıkararak sinir etmeye çalışıyorlar. Ama çok şükür normal hayatımda böyle bişeyle karşılaşmadım hiç. 
(5,401 puan) tarafından
Okunman lazım senin
tarafından
Çok okuyorum zaten hergün kuran okurum evde sesli şekilde her namazdan sonra da okurum ama bilinçaltı diye düşünüyorum bazen aklıma takarım böyle şeyleri
(5,401 puan) tarafından
Hayır o şekilde değil ehli olan bir kişi tarafından.
Çocukluğundan beri varsa bu hal musallat olmuşlar
tarafından
Kız öyle musallat gibi değil de rüyada hep evde varlıklarını hissettiğimi görüyorum. Yani çocukken 4 defa falan büyüdükten sonrada 4 5 defa gördüm. Ama belki dediğin gibi bi okutsam iyi olur
(5,401 puan) tarafından
Tamam boyle oluyor zaten kiminde az kiminde cok
0 oy
tarafından

Korkup da okuyamayanlar + lasin:D:ermm:

0 oy
(5,401 puan) tarafından
Okunman lazım canım bende bir ara öyleydim Allahım tekrar yasatmasin 

Ben kendimi okuttum elhamdülillah sonra rahatladım 

Manevi hal düzgün olmaz ise herşey sarpa sarar
0 oy
(51,298 puan) tarafından
nedense bana normal geliyor alışmışım demekki bana cok agirlik gelirdi rüya kabul gorunce sol omuzuna besmele cekip uc kez tükür derdi babannem
0 oy
(4,859 puan) tarafından
Hayra yor ruyani bende hiç unitmadigin bi ruyam var evlendigim zaman görmüştüm hala gözümün önünde sanki gerçek yaşamış gibi
0 oy
(5,936 puan) tarafından
3 harfli degil kuzum kasabadan bu rüyana girmis bolca oku nas felak ayet-el kursi zaman zaman oluyor bu karabasan basması uyku felci de deniliyor buna.strest yorgunluk üzüntü yaşanıldığı zamanlarda ortaya çıkıyor canım 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 235 göst.
4 Mart 2022 Diğer kategorisinde nefesimasyam (861 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 965 göst.
0 oy
12 cevap 483 göst.
19 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Onlygirl (323 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 555 göst.
29 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Misafir199 (1,224 puan) tarafından soruldu