+2 oy
82 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (53 puan) tarafından

26 aylık kızım var karakter olarak her zaman baskın olsa da bu ara aşırı aşırı derecede inatlaşmasi huysuzluğu sinirliliği ağlama krizleri var yani her zaman böyleydi ama bu ara daha fazla diyebilirim artık başa cikamiyorum, kiş mevsimi evde ne kadar oyun oynansada enerjisini boşaltamiyoruz, bir de eşimden çok yüz buluyor çocuk yani ben bişeye hayır dediysem ve agladiysa ağlar ağlar susar sakinleşir diyorum ama eşim sırf ağlamasın diye her şeye tamam diyor yeterli ağlamasın ve bu yüzden de çocuk istediği bişey olmayınca deliye dönüyor eşimle ortak tutumda olamadığımız için de kızım biraz böyle olmuş olabilir. Ne yapacağımı bilmiyorum 2 yaş anneleri bana akıl fikir sabır ihsan edin😌

5 Cevaplar

+2 oy
(3,003 puan) tarafından

Ben yazmışım sanki o kadar benziyor ki durumumuz çözümü ne bilmiyorum ama 😃

-Reklam-
+1 oy
(4,253 puan) tarafından

2 yaşına girecek kızım var ama abisinden yüz bulamadığı için tepkiside küçük küçük 😁 

(53 puan) tarafından

İki çocuk hem çok zor hem çok güzel derler sizde durumlar nedir 😌

(4,253 puan) tarafından

Zorluğunu hiç söylemiyorum bile ama bi anda ikisininde büyümesi biz anne baba açısından cok guzel oldu, en güzel yıllarımız da sürekli cocuk bakmak sil bastan istemedik. Rahat gezmek rahat yemek yemek nefes almak bizimde hakkımız diye düşündük iyikide öyle olmuş simdi sil bastan yapamam ben uykusuzlukta bitti,  derdini anlayamadığımız günlerde çok şükür 

(53 puan) tarafından

Bende istiyorum en azından doğum yapana kadar 3 yaşını geçer ideal yaş farkı olur diyorum ama bazen evde böyle krizler çıkınca vazgeçiyorum 😆

+1 oy
(1,430 puan) tarafından

Eşinizle aranızdaki tutarsızlığı gidermediğiniz sürece o tür sorunlar hep olacak ve giderek sayısı ve şiddeti artacak. 2 yaş sendromunda olan bi çocuk için anlattığınız şeyler normal denebilir. Sabırlı davranmaya, incitmeden duygularını yönetebilmeyi öğretmeye çalışın. Ennnn önemlisi inatlaşmayın. Size 2 kitap önericem mutlaka okuyun ve uygulayın. 

image

(53 puan) tarafından

Sosyalleşmeyi kalabalığı oyunları vs çok seviyor ama yaşıtlarıyla anlaşamiyor da karakter olarak da çok baskın çok inatçı yani boyle ne olacak bilmiyorum idare etmesi çok zor bir hale geldi benim için 

(1,430 puan) tarafından

Kendi benliğini tanımaya başladığı ve kanıtlama ihtiyacı duyduğu bi yaşta. Doğru yöntemlerle üzerine giderseniz çözülemeyecek bişey olduğunu düşünmüyorum. Bize bu kitapları kızımı götürdüğüm doktor önerdi. Biraz üzerine gidince saçlarını çekme koparma gibi şeyler yapmaya başlamıştı. 2 yaş 4 aylık. Ne yapacağımızı bilemediğimizden gittik doktorla görüştük. Bu kitaplar bütün çocuklarınız için işinize yarar alın okuyun dedi. Gerçekten bir çok sorunumuzu çözerken kitaplardaki yöntemleri kullandım kullanıyorum. Keşke daha önce bilseydim. 

(53 puan) tarafından

Benim kızımda saçını koparıyor yoluyor eliyle oynuyor hatta ama uyurken yapiyo bunu bilinçaltinda da hala kalıyor demekki. Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için mutlaka degerlendirecem

(1,430 puan) tarafından

Rica ederim. Faydasını göreceğine eminim 🩷

(53 puan) tarafından
+1

Dijital olarak indirip okumaya başladım bile teşekkürler ♥️

+1 oy
(2,170 puan) tarafından

Başa çıkamazsın 🤣

(53 puan) tarafından

Bu böyle ömür boyu gitmiyor değil mi bari onun tesellisini verin 😆

+1 oy
(112 puan) tarafından

3 yasin erkek çocuğundan sesleniyorum daha kötü camdan atlaysm geliyor sinirden agliylrum artık. Bizimkini dedesi etti gerçi orasi ayrı da yapma dediklerimize yap ben onlara kızarım diyodu çocuk tutarsizlikla büyüdü 

(53 puan) tarafından

Ya bide çok sıkan çok kısıtlayan bir anne de değilim her konuda çocuğu alanı dahilinde serbest bırakıyorum zaten ama bazen çocuk aşmamasi gerektiğini bilecek ama bilmiyorlar bunu nasi ogretecez bende bunu bilmiyorum 😌

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 65 göst.
6 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mirayin annesi (2,863 puan) tarafından soruldu
+2 oy
1 cevap 55 göst.
0 oy
1 cevap 61 göst.
0 oy
5 cevap 93 göst.

Kategoriler

1,436,304 soru

23,619,192 cevap

306,727 kullanıcı

...