Merhaba🫂🌸 hayırlı ramazanlar🧚♀️
Yenidoğan bebek hediyesi nelerdir kızlar?
Gerekli birşey mi gereksiz mi?
Magnet yaptırmayı düşünüyorum ben sadece, ama bir kaç kişi çikolatasını da yap diyor kararsiz kaldım doğrusu
Vallahi bacım öyle şeyleri burda duydum öğrendim 😂
Hayırlı ramazanlar bu arada 🍁🌺🌻
Hiç yapmadım üç beş gün dolaba takip sonra çöpe atarlar diye düşünüyorum kim neden saklasın ki
Ben yaptıracak olursam her gelene vermeyeceğim sadece benim ailemden en yakın olduğum kişilere vermek niyetim. 15 20 tane yaptırmayı düşünüyorum
Çok çok yakınlara magnet yapılabilir ama herkese olması bence gereksiz. Benim gibi dolapta magnet sevmeyenler bir kutuda saklar anca. Çikolata, lokum tarzı küçük bir hediyelik yeterli.
Çikolata daha mantıklı aslında ama bende magnet tarzı seviyorum nedense
Instagram ççda bazen denk geliyor, magnet üzerindeki yazılar çıkabiliyor. Bu tür şeyler karşı taraf için çok kullanışlı oluyor.
Nasil birsey dediğiniz link koyma şansınız var mı?
magnet yaptırdım ben ama bağış amaçlı oldu. darrüşafakadan yaptırdım. hem bebeğime hatıra oldu hem de çocukların eğitimine azda olsa bir katkı
Doğum da kendi annem çikolatasıni yaptırmıştı . Bende bir yaş doğum gününde magnet yaptırdım ha öyle olmazsa olmaz şeyler değil ama hatıra olarak kalıyor en azından tercih meselesi tabi
Magneti kimse saklamiyor belki anne babaniz ama digerleri kesin kullanmaz. Hem çok kucuk bir magnet koyuyorlar disarda yaptirinca tutmuyor bile çoğu. Bosa masraf yapmayin bence. Bebekler dogduktan sonra planlanmayan bir suru masrafi oluyor. Baska bir ihtiyacina kullanirsiniz.
Kızımda çikolata ve magnet yaptım oğlumda isimli çikolata yaptırmıştım
Çok güzeller ama bana verilenlerin nerede olduklarına dair malesef bir fikrim yok. Bende dolap üzerinde magnet sevmeyenlerdenim. Kendi kına nişan süslerim bile mıknatıslı değiller. Kutulular vitrinde kullanıyorum. Üstelik kendimi kötü de hissediyorum. Bi arkadaşım nişan magnetinden vermişti biri de bebek magnetinden. Sonra bana geldiklerinde dolabımda görmemişlerdir. Deli anlarım da vardır benim atayım gitsin gibi. Kesin o anlardan birinde topluca attım. Hangi birini takayım. İstiyorsanız kendinize özel sayılı yaptırın öyle her ziyarete gelene hediye edeyim gibi düşünmeyin çok kararsız kaldıysanız
Ben magnet yaptırdım birde lokum alacağım şu uzun renkli olanlardan
Tabiki gereksiz belki isimli çikolata olabilir.... mevlüt de çok güzel yasini şerifler oluyor tesbihli birinden gelmişti öyle olabilir bende yaptırmadim hiç birşey
Yasin ve isimli çikolata olabilir. Magnet malesef çöp. Yakın olsun uzak olsun . Niye milletin çocuğunun adı doğduğu tarih falan benim dolabımda yazılı kalsın . Çoğu kişide bu kafada . Paran boşa gidiyor.
Gereksiz neden benim çocuğumun adı sanı birinin buzdolabına magnet olsun. Boşa masraf. Çıkolata yaptır gelene ikram et bitti gitti
Bence gerek yok ya bizim arkadaş 6 ay kınası yaptı şok oldum gerek varmı cidden yaa
Ben yaptırdım çok da hoşuma gitti fikir olsun diye atıyorum
Çikolata daha iyi bence magnet çok gereksiz. Ananeye teyzeye verilir de başkasının bebeğinin adının benim dolabımda ne işi var ben öyle hediyeleri almıyorum genelde. Çikolata yaptırdım ben bir de buble mum aldım o kadar
İrdelemek için demiyorum fakat benim çocuğumun adını yakında olsak neden magnet yapdiri bizdolabjna aşksın çoğunuz sünnet nişan magneti aşar ama sorgulamak ben istemem şahsen çoksa gerekli değil bence onun yerine 40 nda bebek mevlutu yapar pilav döner dağıtır iki muhabbet eder kafamı dağıtırım
1,436,651 soru
23,624,019 cevap
306,967 kullanıcı