Bir iki kere verilir ama ortak mal kullanımı gibi oldu blendrım. Daha önce başka komsuma verdim salca yapmak için aldı bozuldu zor buldum tamir ettirdim, şimdi baska komsum ortak gibi kullanıyoruz ne yapmam lazım acaba sizce normal mi bu durum ?
Bozuldu eşim çok kızdı de bu durumda eşi öne atacaksin adam kızar huysuz diyeceksin
Benımde istedi komsum verdım bozdu elime verdi. Esım cok kızdı, Allah tan iyi marka değildi. Sonra en iyisini aldm pahalıda ama kimseye vermem:)
Bozup eline mi verdi gerçekten kız?
Evet cnm taktım kullanmak için yanık kokusu geldi çalışmadı. Aralıksız çalıştırmış tabi bana söylemedi bozulduğunu aama kullanamadım aldıktan sonra. Samimiyetimize binaen bısey demedim. Banada ders oldu:)
Vay be insanlar beler neler istiyor birbirinden kız ben 1 yumurta istemekten utanırım
İyiyim canım benim, emin ol sende iyi bol gönüllü birisin ❤️ öyle hissediyorum:))
Yaa çok teşekkür ederim hislerimiz tamamen karşılıklı ❤️ 🥰
Yaa ❤️🧡 bitanesin adın neydi tanışalım mı? Ben Sevgi isminle hitap etmek isterim yada yaşına istinaden gerekiyorsa abla da deriz 😉
Benim adım İdil işte 😅 26 yaşındayım 🥲
Ahahah nick isim sandım:)
Valla benden para istesinler ama eşyamı istemesinler. Esyam kıymetli ne yalan soyliyim ben gözüm gibi bakıyorum başkası bakar mı hic
o samimiyeti vermiycektin su saatten snr bisi yapamazsin malesef 🤐
inanmazlar
Gecen tutukluk yapiyor dedim olsun dedi aldı
durust davran vermek istemiyorum de en iyisi bu
O dil yok bende bacım keşke diyebilsem
Bozuldu tamire verdim de ta şr parası verdigi için belki istemezler
Samimiyete bağlı biraz . Benim blenderım bozuldu 2 kere istedim üst komşumdan
Oda domates çekecekti yazın bende büyük robotumu verdim . Ben takılmam fazla
Yok samimi olmayanda aldı samimi olanda ama sorun aslında su yani tamir ettirebilir ne bilim
Eşim laf ediyo kızıyo bana de. Bence hiç doğru değil sürekli vermek
Bozuldu derdim ben. Hiç sevmem öyle eşya paylaşımını. Zor değil git marketten al Uygun bişey her ay geliyorlar.
Yüz verme astarını istiyorlar bacım. Ne diye bu kadar samimi oluyorsunuz anlamıyorum. Normal falan değil tabiki verme artık
Ya insanlar nasıl yüzsüz. Bn soganım olmasa çocugumla çıkıp alıyorum asla isteyemem.
Geçende bozuldu yaptırdım yine şunu yaparken elimde kaldı tamire verilecek bekliyor de. Başka türlü kurtulmazsın
Nasreddin hocanın dediği gibi sende blender doğurdu de 😀😃
Canım şaka biyana de ki blender bozuldu motor boşa dönüyordu de yada koku geldi yavaşladı bende tamire verdim servise de sordular mi gelmedi de aradılar olmazmış de blender alırım o paraya de yeni bakıyorum de 😀 sorarsa bulamadım kafama göre de gizli gizli al koy kullan sorarsa crpma teli ile dersin zamanla unutur uzaklaşırlar hatta senden sanki seni de kullanıyor o yakınlık buyuzden sende acıma bence . Gerçek arkadaşlıkta kullanmak doğru olmaz böyle bi olur 3 olur fazlası düşündürür
Çok saygısızca
Verirken bozulursa yenisini isterim ama deseydin bence bozuldu de verme
Ah o dil yok bende bacım keşke çat çat desem
Bir kere o yüzü bulmuş artık vermeseniz bir de suçlu sizi ilan eder maalesef.. Bozuldu diyebilirsiniz belki?
Ben vermem. Mesela hamur yoğurma makinami bir ara isterim dedi tüm komşular bir aradayken. Veremem valla bak verdim diyelim üç ay sonra da bozulsa aklima ilk sen gelirsin dedm töbe korkudan istemiyor kimse
Galiba o samimiyeti yüzü sende buldular ben vermem şahsen madem sürekli lazım bir eşya alsın evine koysunn.
Ya senin eşyan bozulunca yaptırıyorlar mı da bak kendin yaptırmışsn kısa ve net vermeyeceksin olup bitecek
hayır diyeceksin. mesela bozulmuş ya bi kere. biri istediğinde bozuldu diyeceksin, komşuya verdim bozuk geldi. kocam kızıyor diyeceksin
Bozuldu derseniz gerçekten bozulur... Arkadaşım yada komşum ne diye hitap ediyorsaniz ben bozulursa eşimden isteyemem alması için deyin durumum almaya müsait değil bu ara deyin ne var bunda olmazki bende sevmem hiç öyle ,zaten öncede bozulmuş öyle söyleyin bozuldu parçayı zor buldum komşuya verdim deyin bukadar basit
Ben yalan söylemeyi becerememde sevmemde. Direk söyleyemiyorsan bir süre annene ver, onda kalsın sorarsa anneme verdim de. Ama ben sürekli kullaniyorum diyorsan topu eşine at :)
Vallahi canım ben komşulara vermiyorum ama gorumcemle eltim gelir isterler veririm ama kendileri derler gel sen yap ki bozulmasın sen kullanisini bilirsin diye öyle bende giderim yanlarında işlerini hallederim
gec kaldin ihtiyaci olan birine verdim de hoş o kadar yuzsuzler ki kime verdiysen gidip ben alirim der
Bende de aynısı oldu bozuyolar bacım verme
1,450,843 soru
23,822,897 cevap
318,388 kullanıcı