+3 oy
676 göst.
Diğer kategorisinde (24 puan) tarafından

Bir iki kere verilir ama ortak mal kullanımı gibi oldu blendrım. Daha önce başka komsuma verdim salca yapmak için aldı bozuldu zor buldum tamir ettirdim, şimdi baska komsum ortak gibi kullanıyoruz ne yapmam lazım acaba sizce normal mi bu durum ?

31 Cevaplar

+5 oy
(2,927 puan) tarafından

Bozuldu eşim çok kızdı de bu durumda eşi öne atacaksin adam kızar huysuz diyeceksin 

(212 puan) tarafından

Benımde istedi komsum verdım bozdu elime verdi. Esım cok kızdı, Allah tan iyi marka değildi. Sonra en iyisini aldm pahalıda ama kimseye vermem:) 

(11,461 puan) tarafından

Bozup eline mi verdi gerçekten kız?

(212 puan) tarafından

Evet cnm taktım kullanmak için yanık kokusu geldi çalışmadı. Aralıksız çalıştırmış tabi bana söylemedi bozulduğunu aama kullanamadım aldıktan sonra. Samimiyetimize binaen bısey demedim. Banada ders oldu:) 

-Reklam-
+5 oy
(1,239 puan) tarafından

Vay be insanlar beler neler istiyor birbirinden kız ben 1 yumurta istemekten utanırım 

(1,548 puan) tarafından
+1

İyiyim canım benim,  emin ol sende iyi bol gönüllü birisin ❤️ öyle hissediyorum:))

(1,239 puan) tarafından

Yaa çok teşekkür ederim hislerimiz tamamen karşılıklı ❤️ 🥰

(1,548 puan) tarafından

Yaa ❤️🧡 bitanesin adın neydi tanışalım mı? Ben Sevgi isminle hitap etmek isterim yada yaşına istinaden gerekiyorsa abla da deriz  😉 

(1,239 puan) tarafından

Benim adım İdil işte 😅 26 yaşındayım 🥲

(1,548 puan) tarafından

Ahahah nick isim sandım:)

+2 oy
(14,463 puan) tarafından

Valla benden para istesinler ama eşyamı istemesinler.  Esyam kıymetli ne yalan soyliyim ben gözüm gibi bakıyorum başkası bakar mı hic 

+1 oy
(161,582 puan) tarafından

o samimiyeti vermiycektin su saatten snr bisi yapamazsin malesef 🤐

inanmazlar

(24 puan) tarafından

Gecen tutukluk yapiyor dedim olsun dedi aldı

durust davran vermek istemiyorum de en iyisi bu

(24 puan) tarafından

O dil yok bende bacım keşke diyebilsem 

(3,829 puan) tarafından

Bozuldu tamire verdim de ta şr parası verdigi için belki istemezler

+1 oy
(4,141 puan) tarafından

Samimiyete bağlı biraz . Benim blenderım bozuldu 2 kere istedim üst komşumdan 

Oda domates çekecekti yazın bende büyük robotumu verdim . Ben takılmam fazla

(24 puan) tarafından

Yok samimi olmayanda aldı samimi olanda ama sorun aslında su yani tamir ettirebilir ne bilim

+1 oy
(979 puan) tarafından

Eşim laf ediyo kızıyo bana de. Bence hiç doğru değil sürekli vermek

+1 oy
(18,066 puan) tarafından

Bozuldu derdim ben. Hiç sevmem öyle eşya paylaşımını. Zor değil git marketten al Uygun bişey her ay geliyorlar.

+1 oy
(7,167 puan) tarafından

Yüz verme astarını istiyorlar bacım. Ne diye bu kadar samimi oluyorsunuz anlamıyorum. Normal falan değil tabiki verme artık 

+1 oy
(923 puan) tarafından

Ya insanlar nasıl yüzsüz. Bn soganım olmasa çocugumla çıkıp alıyorum asla isteyemem. 

Geçende bozuldu yaptırdım yine şunu yaparken elimde kaldı tamire verilecek bekliyor de. Başka türlü kurtulmazsın 

+1 oy
(1,548 puan) tarafından

Nasreddin hocanın dediği gibi sende blender doğurdu de 😀😃

(1,548 puan) tarafından

Canım şaka biyana de ki blender bozuldu motor boşa dönüyordu de yada koku geldi yavaşladı bende tamire verdim servise de sordular mi gelmedi de aradılar olmazmış de blender alırım o paraya de yeni bakıyorum de 😀 sorarsa bulamadım kafama göre de gizli gizli al koy kullan sorarsa crpma teli ile dersin zamanla unutur uzaklaşırlar hatta  senden sanki seni de kullanıyor o yakınlık buyuzden sende acıma bence . Gerçek arkadaşlıkta kullanmak doğru olmaz böyle bi olur 3 olur  fazlası düşündürür 

0 oy
(21,302 puan) tarafından

Çok saygısızca 

(24 puan) tarafından
Dimi.. Dur demem lazım gecen tutukluk yapiyor dedim masuzdan olsun alayim dedi
(21,302 puan) tarafından

Verirken bozulursa yenisini isterim ama deseydin bence bozuldu de verme 

(24 puan) tarafından

Ah o dil yok bende bacım keşke çat çat desem

0 oy
(411 puan) tarafından

Bir kere o yüzü bulmuş artık vermeseniz bir de suçlu sizi ilan eder maalesef.. Bozuldu diyebilirsiniz belki?

0 oy
(2,159 puan) tarafından

Ben vermem. Mesela hamur yoğurma makinami bir ara isterim dedi tüm komşular bir aradayken. Veremem valla bak verdim diyelim üç ay sonra da bozulsa aklima ilk sen gelirsin dedm töbe korkudan istemiyor kimse 

0 oy
(2,777 puan) tarafından

Galiba o samimiyeti yüzü sende buldular ben vermem şahsen madem sürekli lazım bir eşya alsın evine koysunn.

Ya senin eşyan bozulunca yaptırıyorlar mı da bak kendin yaptırmışsn kısa ve net vermeyeceksin olup bitecek 

0 oy
tarafından

hayır diyeceksin. mesela bozulmuş ya bi kere. biri istediğinde bozuldu diyeceksin, komşuya verdim bozuk geldi. kocam kızıyor diyeceksin 

0 oy
(2,230 puan) tarafından

Bozuldu derseniz gerçekten bozulur... Arkadaşım yada komşum ne diye hitap ediyorsaniz ben bozulursa eşimden isteyemem alması için deyin durumum almaya müsait değil bu ara deyin ne var bunda olmazki bende sevmem hiç öyle ,zaten öncede bozulmuş öyle söyleyin bozuldu parçayı zor buldum komşuya verdim deyin bukadar basit

0 oy
(2,988 puan) tarafından

Ben yalan söylemeyi becerememde sevmemde. Direk söyleyemiyorsan bir süre annene ver, onda kalsın sorarsa anneme verdim de. Ama ben sürekli kullaniyorum diyorsan topu eşine at :)

0 oy
(252 puan) tarafından

Vallahi canım ben komşulara vermiyorum ama gorumcemle eltim gelir isterler veririm ama kendileri derler gel sen yap ki bozulmasın sen kullanisini bilirsin diye öyle bende giderim yanlarında işlerini hallederim

0 oy
(1,525 puan) tarafından

gec kaldin ihtiyaci olan birine verdim de hoş o kadar yuzsuzler ki kime verdiysen gidip ben alirim der

0 oy
(21,721 puan) tarafından

Bende de aynısı oldu bozuyolar bacım verme

İlgili sorular

+1 oy
28 cevap 916 göst.
+2 oy
6 cevap 152 göst.
4 gün önce Ev & Yaşam kategorisinde Sjsjhs (487 puan) tarafından soruldu
+3 oy
11 cevap 493 göst.
+2 oy