+1 oy
119 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (68 puan) tarafından

Beta değerim 137.49 çok yeni fakat sormak istedim ben 12gun önce amaliyat oldum ve bunun gereği sadece sıvı beslenmek zorundayım bir ay kadar katı yeme asla yok orucun 3. Günü ve ben oruç tutarken zorlanıyorum gözüm karariyor halsiz kaliyorum akşam 4 te basliyo elim ayagim titriyo orucu açınca da gözüm karariyo kulağım kapanıyor falan bu durumda oruca devam etmek gerekiyor mu bebeği etkilermi gelişimi konusunda 

3 Cevaplar

0 oy
önce (4,657 puan) tarafından

Canm bunca sıkıntını yazmissin biz sana tut yada tutma diyemeyizki bu sefer biz günaha giriyoz fikrini degistiriyo gibibolur tebrik ederim bu arada cnm saglikla gelsin miniğin 

önce (68 puan) tarafından

Teşekkür ederim sağol  tutmasam günaha girermiyim yada hadi zorladım.tuttum bu bebeğin gelisimini etkilermi bilmiyorum randevum daha iki hafta var öncesinde alamıyorum özeller çok pahalı gidemiyorum napcam bilemedim aslında zorlanmamda sıvı beslendigim için vücut direncim düşüyor sanirim

-Reklam-
0 oy
önce (674 puan) tarafından

Buna en güzel cevabı doktorunuz verir bence

Doktor randevum iki hafta var malesef özel içinde maddi imkanım ve sigortam yok 

0 oy
önce (4,623 puan) tarafından

Hem ameliyat olmussun hem hamilesin. Ben olsam tutmazdim. Allah kolayligini vermis. Kendine ve bebegine eziyet etme. Korkutmak istemem ama ben saglikliyken (yani senin gibi bi ameliyat durumum yokken demek istiyorum) 2 sene once oruc tuttum 5 haftalik hamileyken. Ilk gebeligimde tutmamistim ama ikinci de niyeyse tutiyim dedim. Iki hafta sonra yani 7. haftalikken kanamam oldu ve 3 4 gun sonra dusuk yaptim. Ilk aylar riskli. Yani kendi tecrubemle onermem tutmani.

Teşekkür ederim yorumun için sanırım tutamicam kendimi hiç iyi hissetmiyorum orucu açınca bile kendimden geciyorum daha çok halsiz güçsüz düşüyorum başıma bı agri giriyor dindiremiyorum bile Allah'ım affetsin inşallah musait zamanda tutarım napim nasip ederse rabbim

önce (4,623 puan) tarafından

Rabbim oyle yuce ki biz annelere zaten daha sonra tutmak icin muafiyet vermis. Tutarsin insallah merak etme 😊 saglikla kucagina al simdiden bebegini ❤️

Teşekkür ederim çok sağol çok rahatladım Allah razı olsun 🥰 🤗 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 60 göst.
0 oy
4 cevap 156 göst.
24 Ekim 2022 Diğer kategorisinde mathildaa (771 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 344 göst.
11 Haziran 2021 Diğer kategorisinde &Kuzeyim& (1,861 puan) tarafından soruldu
0 oy