+2 oy
112 göst.
Diğer kategorisinde (988 puan) tarafından

Kızlar sanırım ben erken dogurucam bu haftalarda doğum yapan varmı nasıl bir süreç bekliyo beni erken olması normal doğumu etkilermi sezeryanmi olurum yani şu an 28+1 im astım krizinden dayanamıyorum ayrıca şekerim de çok yukseliyo karnım çok kasılıyo artık ölürsem de hakkınızı helal edin 😭

3 Cevaplar

+2 oy
(2,172 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Astım ilaçlarını kullanmıyor musun? Bende öksürükten geberiyordum en son doktor onayı ile astım ilaçlarını kullandım , şeker içinde diyet listesi yapılması lazım 

(2,172 puan) tarafından

Aaa ben senin postunu görmüştüm hep aklım sendeydi acaba çocuğa ne oldu diye o kadar namazlarımda dua ettim ki sağlıklı bir bebek doğur diye Allah işte sual olunmaz 🥺

Canım önce kadın doğum doktorun onay verecek kullanabilir diye , göğüs cerrahisindende yazdıracaksın

Dur ilacın ismine bakıyorum hemen yazcam sana

(2,172 puan) tarafından

Canım hap olan aircomb 5/10 mg

Forpack ya astım ilacı bu ikisini yazdı ama doktor yazmadan kafana göre kullanma canım artık benim geçmeyince mecbur yazdı 

(988 puan) tarafından

Sağol Allah razı olsun canım ❤️ 

Yarın için iyi bir özelden randevu aldım kurşun yelekle akciğer filmi çektireceğim İnşallah bu öksürüğün altından başka bir şey çıkmaz o kadar çok öksürüyorum ki yemin ediyorum içim dışıma çıktı

(988 puan) tarafından

Senin hava ilacı da farklı benimkinden canım ya 

(2,172 puan) tarafından

Kaburgalarım kırılıyor sanıyordum artık ben o derece 3 ay boyunca kesilmeyen bir öksürüğüm vardı canım , banada yelekle akciğer filmi dediler kabul etmedim ne olur ne olmaz diye, ciğerlerimi dinlediler öyle anladılar ciğerlere indiğini . 

Valla canım doktoruna sor ona göre yazdır bu ilaçlar bana çok cok iyi geldi

-Reklam-
+2 oy
(3,595 puan) tarafından

Deme öyle kizz Allah korusun Rabbım vaktinde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 🤲💜

(988 puan) tarafından

İnşallah ama ben hiç iyi değilim canım 😢

+2 oy
(3,992 puan) tarafından

Allah korusun, sağlıkla kavuş inşallah 🤲🤲🤲

(988 puan) tarafından

İnşallah ama zor gibi

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 140 göst.
5 Şubat 2025 Diğer kategorisinde O bir anne (458 puan) tarafından soruldu
+1 oy