+4 oy
292 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,481 puan) tarafından

image

Çok şükür 3. Günde geride kaldı. Oruçlar açıldı bulaşıklar yıkandı namazlar kılındı çaylar ocağa kondu ♥️ şu fotoğraf benim için aşırı huzur verici. Bazen bulaşık yıkadığım için bile şükrediyorum. Farkında olmadığımız o kadar çok sey var ki şükredecek. Hepsi bir nimet aslında. Bu günlerde daha çok anlıyoruz bunlari. Allah daim etsin inşallah.

Ee anlatın bakalim siz neler yapıyorsunuz. Uygulama hata veriyordu pek aktif değildi buralar. Neyseki düzeldi 

8 Cevaplar

+5 oy
(8,778 puan) tarafından

image

Namazı kılmadan makinenin düğmesine bastım bol kaynamış kahveemmm bulaşıklar beni bekliyor rutin en büyük nimet 
(751 puan) tarafından

Elhamdüliklah elhamdülillah elhamdülillah

-Reklam-
+2 oy
(2,777 puan) tarafından

Rabbim kabul etsin canım ben bu yıl oruç tutamıyorum hamileyim birde hastayım ki nasıl ne yaptıysak faydası olmadı randevu aldım doktora gidicem yarın . 

Yemegimizi yiyeli çok oldu kızımın uykusu gelmiş onu uyutucam şimdi . Size de afiyet olsun 

(4,481 puan) tarafından

Teşekkür ederim sizede geçmiş olsun 

+2 oy
(5,169 puan) tarafından

Bende şimdi bulaşıkları toplayacağım inşallah oruçlar açıldı namazlar kılındı Rabbim kabul etsin inşallah herkesin oruçunu

(4,481 puan) tarafından
+1

Amin inşallah 🥰

+1 oy
(3,090 puan) tarafından

Maşallah çok güzel görünüyor her şey canım Allah ağzınızın tadını bozmasın 🤲💖

İftar vaktine kadar kızımın ödeviyle uğraştım mutfağı toplamaya miniğim izin vermiyo beni rehin aldı😅😅 bırakırsa teravihe yetişmek istiyorum evde çok zor oluyor 🥲 sonra eşim çayı demlemiş çay keyfi yaparız inşallah biz de 😋

(4,481 puan) tarafından

Ben gidemiyorum maalesef. Yatisiyı bile zor kılıyorum 

+1 oy
(3,504 puan) tarafından

Afiyet şifa olsun canım Allah kabul etsin yemekler yenildi çay demledim daha yeni bulaşık yikayacam sonra da namaz kılıp kızımı uyutup sakin kafayla çayımı içerim 🤗

(4,481 puan) tarafından

Amin inşallah canım. Sanada afiyet olsun şimdiden 

(3,504 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim canım benim 🥰

+1 oy
(638 puan) tarafından

Ayy maşaallah sen bulaşığını toplamışsın valla ben toplayamadım çok halsizim 

Şimdi bebeğimi uyutucam uyursa inşaallah çay koyarım eşim camiden gelir içeriz en son bulaşıkları toplarım😅

Sanada afiyet olsun 

(4,481 puan) tarafından

Kalınca kalıyor ya şimdi çay içiyorum birazdan ağırlık çöker yerimden kalkamam 

0 oy
(764 puan) tarafından

Şu mübarek günde banada dua edermisiniz evimizi satılığa koyduk,tez zamanda satılsın .

Rabbim sizlerede her zaman ağız tadıyla oturmayı nasip etsin canım ❤️

(751 puan) tarafından

Karınca duasını okuyabilirsiniz

(4,481 puan) tarafından

Allah gönlünüze göre versin inşallah 

(764 puan) tarafından

Amin amin inşallah 

0 oy
(1,165 puan) tarafından

Afiyet olsun canim miss

İlgili sorular

+4 oy
8 cevap 311 göst.
18 Mart 2025 Diziler & Filmler kategorisinde Duyguu27 (4,481 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 195 göst.
21 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Cikolata canavari (780 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 146 göst.
6 Kasım 2024 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 116 göst.
31 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,450,644 soru

23,820,128 cevap

318,273 kullanıcı

...