+1 oy
103 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (613 puan) tarafından

Ne zaman Ramazan gelse aynı şeyleri yasiyorum basurum büyüyor ve kabız oluyorum çok acı çekiyorum bu sene çok dikkat edeceğim dedim hep salata yeşillik yedim zeytinyağına incir koydum komposto yaptım ama yinede aynı bunun bir çaresi yok mu 3 gün tuttum oruç tutmayı çok istiyorum ama bu sıkıntılarım yüzünden ne feyz ne keyif alabiliyorum sizce ne yapayım tutmayıp fitresini versem bu işkenceyi kendime yaşarmasam mı diyorum

8 Cevaplar

+1 oy
önce (2,154 puan) tarafından

Canım 1 cay kasigi Hindistan cevizi yağı ye çok iyi geliyor dogumdan sonra keşfettim ben de 2. Gün resmen gencleşiyorsun. Bir de siyah erik suyu ac karnına 1 bardak iç

önce (613 puan) tarafından

Aç karınla mı hindistancevizi yağı 

önce (2,154 puan) tarafından

Ac karnına biraz ağır olur yemek arasında yiyin. Bir de bu kadar dikkat etmenize rağmen yine de oluyorsa büyük ihtimal psikolojiktir. Ramazan geliyor yine kabız olacağım diye düşündüğünüz an bağırsaklar yavaşlamaya başlar. Hindistan cevizi yağı yok iyi gelecek 8 aylik bebegim 6. Ayinda kabız oldu verdim hemen rahatlattı. 

Sağolun deneyeceğim inşallah iyi gelir 

önce (626 puan) tarafından

Cnm cildinemi iyi geldi gençlestiriyor dedin ya

-Reklam-
0 oy

Bir fikri akli olan yok mu çok mutsuz durumdayımo

önce (15 puan) tarafından

Aynı durumdayım bağırsakların hareket etmiyor. Kara kara düşünüyorum 

0 oy
önce (428 puan) tarafından

Bende aynıyım canm vallahi karnım davul gibi oluyo kimyon biraz rahatlatiyo beni yemeklere koyuyorum 

0 oy
önce (615 puan) tarafından

Canım zeytinyağı sür lavabo öncesi parmagını zeytın yagına bandırıp makat etrafına ve girişine sür. Basurun kanamaz ve ıyıleşmeye başlayacak ınsallah 

0 oy
önce (17,590 puan) tarafından

Bende öyle ya. Gerçi bende hep olur kabızlık sorunu. O yüzden evde hep duphalac bulundururum ondan içerim çok zorlandığım günler.

0 oy
önce (3,505 puan) tarafından

Maalesef doğum yapan kadınların çoğunda var sanırım bu sorun. Bende şurada bekleyim

0 oy
önce (2,790 puan) tarafından

Bekunis al eczaneden bana dua edersin hergün akşam  9 da yut yat

0 oy
önce (27 puan) tarafından

Ayni dertten muzdaribdim. Hemoraid ameliyati da geçirdim nafile... Vur kac zamandir be im icin mucizevi bişey normalde bağırsaklarim çalışmaz. Bir adet biraz sapi bir adet kayisi cayini aynı bardakta demleyip içiyorum ertesi aksam mukemmel bağırsaklarim çalışıyor. Annemde kabiz olmuş ona da verdim. Bu nedir kızım diyorkac kez tuvalete çıktım. Lakin karin ağrısi yapıyor biraz. Doğal yolla cikmazsam ki Ramazan da çıkamıyorum genelde. Hemen yapıp içiyorum bize iyi geliyor 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 154 göst.
17 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 146 göst.
+1 oy
3 cevap 87 göst.

414,081 soru

12,462,544 cevap

46,789 kullanıcı

Kategoriler