+2 oy
303 göst.
önce Diğer kategorisinde (443 puan) tarafından

Teyzemle eşim siyasi konuşmalar yapıyor ben de çok sıkılıyorum içim daralıyor 😂 aldım jelibonumu çayımı keyif yapıyorum yanlarında 😂 ulaş ta yeni uyudu ama benim hatam oldu maalesef …  çayımı geldim sohbete sizler napıyorsunuz neden uyumadınız? 

image

12 Cevaplar

+2 oy
önce (8,627 puan) tarafından

Dustan çıktım aşko sıcak bastı bebelerimi uyuttum çok oldu  soguk suyla şoklandım içim daralıyor ev cok sıcak 😅balkona cıkıp üşüyodum içeri girip bunalıyorum🥲

İftar sonrası sigara içince daralma gelior ilk günden beri tiksindim sigaradan bu gidişle 1 paketi 2 3 demete indirecegim anlasılan 

önce (443 puan) tarafından

Hadi inşallah bırak gitsin keşke bende bıraksam ya 

önce (8,627 puan) tarafından

Bırakamam da isdiorum gene sıkıştırıyo 😃

Nalet öyle ya 

-Reklam-
+1 oy
önce (757 puan) tarafından

Kupanın kaseden büyük olması kaç puan 😂😂

Aşkım o fotodan öyle çıkmış kız normalde kase büyük 😂

+1 oy
önce (17,637 puan) tarafından

image

bitmis çayım var olmaz mı 😁 uzak sehirin fragmanına bakıp yatacam bende. Sonra 3.30 da tekrar kalkıp sahur hazirlayacam.

Geldim kız 😂

image

Oh afiyet olsun. Bende şimdi sahur soframi hazırladım. Gece kalkınca uğraşmamak için 😁 sadece çay yapacam 

Bende eşim ne zaman hazırla derse o zaman hazırlıycam 😂 hayırlı sahurlar ❤️

Benim eşim bu gece görevde. Normalde eşim evde olmadığı günler sahura kalkmaya üşenirim. Üşenmiyim diye şimdiden sofrayı hazirlayayim dedim 😁

Benim eşim hep var ben hep üşeniyorum kendim tutmuyorum oruç ama ona hazırlamalıyım çünkü yatınca kendimi gunahkar hissediyorum 😂

+1 oy
önce (1,482 puan) tarafından

Bunlar benim en sevdiğim jelibonlar ama en son 5-6ay önce yedim 😊

Bende çok seviyorum ya bende 2 dir yiyorum teyzem gidince diyete başlıycam 😂

önce (1,482 puan) tarafından

Jelibonun açığını şuan patlamış mısır ile kapatıyorum ben🙂 sağlıklı değiller ama insan istiyor arada. 

Bende genelde cuma günü yerim abur cümbür kızılcık şerbeti izliyorum iyi gidiyor 😂bugün bi canım çekti :)

+1 oy
önce (534 puan) tarafından

Limonlu su içtim 

imagedişlerimi fırçalayıp bir bardak daha limonlu su içip yatağa giricem 🤭

Ben çay içemiyorum benim.yerimede icccxx

Afiyet olsun

İçerim kız sana da afiyet olsun 😘

0 oy
önce (222 puan) tarafından

Hastayım vallah aşırı derecede hiriltim var nefes alıp verirken üstüne akilanmayip tütün içiyorum hiriltidan uyuyamadim

İkinci kez yakalandım hemde canım şuan bir şeyim yok sadece hiriltim var  oda ralhatsiz ediyor sızlıyor biraz göğüs ortam 

O hırıltı net ciğere iner yine de sen bilirsin çok geçmiş olsun tekrardan 

Dr gittim antibiyotik verdi canm

En iyisini yapmışsın canım şifan olur inşallah 

Teşekkürler canım ama hala hirilti var göğsümde ıslık sesi gibi kendim bile duyuyorum gelen sesi

0 oy
önce (15,456 puan) tarafından

Eşimi bekliyorum gelsede zıbarsam artık yoksa benim sıpa gece uyanacak ihale bana kalcak 😂

Bir takım hesaplar diyorsun 😂

önce (15,456 puan) tarafından

Fazlasiyla 😂

İyi olan kazansın 😂

0 oy
önce (883 puan) tarafından

Of sorma idil cocugun burnu tikali diye serum fizyolojik sikiyim dedim o da zaten burnu hassas surekli kaniyo burnunu kanatti kan serumla agzina akti bulandi kustu hali kilim birakmadi bi yandan agla zirla Allahim sabir ver yavrum o da napsin onlari temizledim de ortaligi topladim yatsiyi sunnetini farzini kildim dayanamadim yatiyorum uyanjnca sahurda kilcam kalanini teravihle birlikte insaAllah pide cikardim o pisene kadar kilarim ezana kadar da kiran okursam insaAllah yapabilirim

Bir doktora götür bari kız paşamı 

Yaparsın bebeğim sen ❤️

önce (883 puan) tarafından

Atesi yok oksurugu yok yavrum bi genzinde hafi tikaniklik hastaneler les gibi ne zaman gitsek daha kot hasta oluyoruz burda gocmenler cok fazla var virus pislik hastalik daha kotu olur diye götürmüyorum kanadi manadi kusturdu da acildi sanki bogazi prospan iciyodi zaten bugun bi de aferin actim onu de icirey8m daha da gecmezse mecbur gotururum napiyim 

0 oy
önce (1,050 puan) tarafından

image

gece anligi postu varmış tuhh 😅😄 tam yeni post açmıştım😅 bende de durum bu birazcık kafa dinleme saati yapıyorum ama sahura kadar oturabilir miyim bilmiyorum 😅

Ben kocam beyden izin alamam o benden izin alsın höst 😂postuna yazdım kız 😂

Bizde beyim ne derse o beyim beynim 😅😅😅😅 (şaka diye de belirtim bari belki gerçek anlayanlar olur ))

Yalnız iki posttan ilerlemek de çok iyiymiş 😅

Biz kadınların yapamacağı şey şey 😂

+1

Kesinlikle ☺️😎

😎🥰

0 oy
önce (139,076 puan) tarafından

hacim teyzen emekljmi yasi basi kac evlimi coluk cocuk varmi yaa annen kadar guzelmi

Al bak 😂
önce (139,076 puan) tarafından

tm idoomm kaldir gordum ccookkk teseekurrr

🥰🥰🥰

0 oy
önce (327 puan) tarafından

Gece gece hala çizgi fil

imagem izliyoruz uyku bize haram oldu kaçta yatar bilmiyorum

13 aylik canım bebekken uyuyordu dış dönemleri sabahliyoruz normalde de uyumuyor artık 

13 aylıktan bu şekil tv alışırsa geceleri çok zor olur sizin için beni yanlış anlama kesinlikle yargılamıyorum benim oğlumda tv izliyor 2 yaşında ama gece uyku saatlerinde asla açmam 

Belirli dönemlerde oluyor böyle şeyler bende çok yaşadım çok zordu ama sonradan alışılıyor 😂

Canım benim oğlan uyurken ninniyle uyuyor dış döneminde 6 dış birden patlatıyor ve daha fazla diyebilirim aşılar bile o yüzden uyku problemi yaşıyorum yoksa önce saat 10 da uyurdu ama şimdi dişten dolayı uyumuyir ses olsun diye açıyorum ses oldu mu bakmıyor TV'ye oyuncakları ile oynuyor kendi başına TV'ye bakan bir çocuk değil zaten 

Hmm valla o dönemler öyle oluyorlar ama uyku düzeni varsa normal şartlar altında hiç korkma düzenleri bozulmuyor yani benim oğlumun dehşet uyku problemi vardı o aylarda ama uyku düzenini bozmadı şükürler olsun normal olduğu günler saatinde uyur 

Canım benim oğlan dış donemlerinde bozuyor sonra düzeliyor oda çok hareketli bir çocuk ama yürümüyor daha enerjisini atamıyor o yüzden de yapıyor koltuk pencerelere cikiyor

0 oy
önce (453 puan) tarafından

Oh oh afiyet olsun. Bende duştan çıktım giyindim. Eşim şehir dışında çalışıyor biraz görüntülü konuştuk. Şimdi uyuyacam dedi kapattık. Bende birşeyler yemek istiyorum ama ne istediğimi bilmiyorum. Sanırım en son kurabiye yiyecek belki yanında sıcak çikolata 

Ben hamile değilim neyseki 😂 sende çok öyle tüketme o zaman sıcak çikolata falan şekerli ya bana denince ben çok gıcık olurdum halbuki bak gıcık olduğum şeyi sana yaptım ayıp 😂 dıkkat et ama yine de ❤️

😂 bende geçen markette gördüm 1 tane adım dedim dur içeyim şimdi. Her gördüğümü canım istiyor bı an önce sağlıkla doğsa bebeğim bende rahatlayacam o da 28+5 olduk çok şükür 2 senedir evliyiz bide ilk gebelik heyecan çok 

Doğar doğar Allah ın izniyle o kadar kasmayada gerek yok benimde her gördüğüm çekerdi ya seni o kadar iyi anlıyorum ki 55 kilodan 71 kilo olmuştum kendimi tüm tavuğa falan benzetiyordu sonra oğlum  büyüdü peşinde koşmaktan yine tığ oldum 😂 Her şeyin keyfini çıkar bazen ben hamileliğimi özlüyorum ama istemiyorum bir daha Allah bilir tabi 

Ayy valla yiyip içiyorum hiç takmıyorum. 2 ay önce 76 kiloydum aman boşver diyorum doğumdan sonra gece uykusuzlukları stres falan veririm her türlü 😂

Hahaha 😂😂😂

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 415 göst.
4 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Mslcns (5,328 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 405 göst.
1 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+4 oy
20 cevap 514 göst.
6 Ocak 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Simsek21 (1,698 puan) tarafından soruldu