+1 oy
61 göst.
Diğer kategorisinde (187 puan) tarafından

Mutfak masam eskidi mutfağa masa sandalye yerine köşe koltuk önüne sehpa şekli masa alsam eskinin fayans masaları yükseklikte çok mu kötü kalır canlandıramadım gözümde yoksa gene masa sandalye mi bakayım.. Köşe almak istememdeki sebep tüm günüm mutfakta geçiyor benim ve gelen misafirler de kimse salona gitmiyor sabah gel seler akşama kadar hep mutfak masasında oturuyorlar Hadi salona geçelim diyorum bura daha iyi diyorlar gelenler de rahat eder diye düşündüm köşeme karar verdim ama bilemedim napayım 

1 cevap

+2 oy
(16,065 puan) tarafından

Bence köşem tarzi çok kullanışsız ya. Temizliği zor, kaldırmak altini temizlemek falan zahmetli. Bence masa sandalye şeklinde daha iyi. Daha rahat sandalye tercih edebilirsin. 

(187 puan) tarafından

Köşeye karar versem yüksek ayaklı model bakacaktım zaten altını süpürmek için mutfakta olacağı için sürekli ekmek kırıntı olacak küçük çocuğum da var 

(16,065 puan) tarafından

Ya ben evlenirken ilk önce mutfağıma sandalye değil bank aldim. Ahşapti ve ağırdı. Bankın oturma yeri ile sırt yerinin bitişimine hep kırıntılar dolardi. Ağir bişeydi, ayaklari yüksekti. Yinede çekip silmem gerekiyordu. Yeni eve çıkarken ilk işim o takımı satip normal masa sandalye almak oldu. 

(187 puan) tarafından

O zamn masa sandalye takımlarına bakayım gene olmazsa masanın arkasına sade çekyat gibi bişe alırım 

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 396 göst.
27 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Yenibirannesr (75 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,038 göst.
17 Temmuz 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Bsranaz (611 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 123 göst.
31 Mart 2022 Diğer kategorisinde Meryem_incicn (176 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 55 göst.

Kategoriler

1,436,215 soru

23,618,162 cevap

306,675 kullanıcı

...