+5 oy
202 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,354 puan) tarafından

Önceki postlarmdan htrlanyainiz olur belki kzm erken dogdu yoğun bakımdayken bir süre sonra karni sisti beslenemedi beslenmeyi durdurdular kakasini kendi yapamadi hişburg dye bi hastaliktan suphelendiler arastrma hastanesine sevk edildi biyopsi sart denildi biyopsi sonucu cok geç ckiyor dün gttim karın şişliği gtmisti yavaş yavaş besliyorlarmus agzdan ama hala kakasini yapmamis ztn gerektiğinde doktor bgrsaklrina temizleme işlemi ypio  dün öyle gordun buna da sukue dedim inşallah bi hastalık cikmaz ictigini sindirir cok.kucuk cok.korkuyorum bir aydir oyle bi haldeyiz ki esimle.istahimiz yok nesemiz yok allahim cok.kucuk bze bagsla diyorum ona aldigim şeylere bakamıyorum hayal kuramıyorum korkudan iyi olurmu bilmiyorum lütfen dua edin bu yürek yanginim dahada katlanmasin :( :(

10 Cevaplar

+2 oy
önce (1,018 puan) tarafından

Rabbim şifa versjn evine dönsun sagsalim 

-Reklam-
+1 oy
önce (5,907 puan) tarafından

Rabbim bu güzel günlerin hatrina şifa versin inşallah sonuçları temiz çıkar 

önce (1,354 puan) tarafından

Amin inşallah 

+1 oy
önce (1,336 puan) tarafından

Allahım şifa versin inşallah sonuçlarınız temiz gelir inşallah 

+1 oy

Bde sütumu sagiyorum goturup goturmeklw kararsızım ya sutum onu cok.sisiriyorsa sindirmede gucluk yasiyorsa

Bnm.kzmda boyle besleniyor yavrunun neyi vardı suan iyidir umarim

önce (1,605 puan) tarafından
+1

İyi çok şükür. Biz hipoglisemiden kaldık bir ay. Beyin kapandı şekeri 11 e düştü. Solunuma bağlıydı bir süre. Sonra böyle beslendi. Şuan 15 aylık oldu çok şükür. Emin ol bu günler geçiyor biraz kendine zaman ver. Burda da konuşma yazma. Hatırladıkça daha kotu oluyor insanlar geçmiş olsun dedikçe kötü oluyor insan. Git uyu biraz yürüyüş yap. Dua işte sonra kapat. Ben bir süre kimseyle görüşmedim konuşmadım. Kafa anca öyle toparlanıyor. Sütün kesilir böyle Allah korusun. 

Off rabbim sze bgslamjs bn kndi tanıdıklarımla konuşmak istemiyorum buraya yazınca braz rahatliyorum bnm gbi olan anneleri de görünce bna umut oluyor esim kzmla ilgili hic konuşmuyor icine kapanmış üzüntüsünü icinden yaşıyor bnde düşüne düşüne deliriyorum hergun arastrma yapıyorm 

önce (1,605 puan) tarafından

Dediğim gibi yap. Böyle kendine ancak zarar veriyorsun. Bebeğin çok küçük. Şunu unutma, yiyecek ekmeği varsa yaşar yoksa zaten kaderi yazılmıştır Allah'a sigin buraya yazacağını dua et hatim topla zikir topla. Böyle kendini üzüyorsun sadece 

Haklsin bnm kzm gbi olan bi kz gordum annesiyle tanistik tanismaz olaydim kzi vefat etmstu ama okdr cok operasyon yapmslar ki kza bnm psikolojim o yonden bozuldu ayni süreci bzde mi yasicaz diyorum korkuyorum 

+1 oy

Tek kızımız:( bdaha hamile kalma sansim yok hem bnm hayatim hem cocogun hayatı tehlikeye griyorr lütfen dua bekliyorum 

+1 oy
önce (16 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur allah yardımcınız olsun 

+1 oy
önce (4,068 puan) tarafından

Rabbim bu mübarek günler de şifalar versin senin korktuğun ne varsa onlarla sınamasın bir an önce evladına kavuşursun inşallah

+1 oy
önce (2,843 puan) tarafından

Rabbim tez vakitte şifa versin yavruna. Benim kızımdan da suphelenmisti o hastalıktan çocuk cerrahinin biri ama istediği işlemi yaptırmadım başka cerraha götürdüm. Ama benimki ilk kakasını yapmıştı. Kabızlik sorunu çok yaşadık bazen müdahale ile yapardı bazen kendisi yapardi

Bzde siskinlik coktu dye ictiginin hepsini kusuyordu inşallah ciddi bsy cikmaz dusune düşune kafayi yiyor insan

Bzmki bi zmndan sonra kendisi yapmadi hiç 

Müdahalesiz yaptığı oldu mu 

Sadece ilklerde yapardi mesela subatin 11inden sonra müdahalesz asla yapmadi rektal uyarı da ypsalar yne yapmadi çok bekledik 10gunu bile bekldgmz olmuştu 

Rektal nasıl oluyor? Rekor benimkinde galiba on yedi gün yapmadı kakasını acile götürdüm 

Popodan uyari pardon ama bzm karnimiz şişiyor  ve kusuyor inşallah bsyde ckmaz ya bebegimi bna versinler artik 

Benimkinde karın şişikliği yoktu. Uyarı ile de yapmiyordu. Lavman kullaniyorduk. Her doktor farklı konuşuyordu kimi lavman yapın kimi yapmayın vs vs .Kusma vardı ama doktorlar kusmayla ilgili bir şey demediler yani reflüsu olabilir diyorlardı ,kakasini yapamamasiyla ilgili bir şey demediler ilgisi vardır falan diye. Çok zordu o zamanlar benim için bu hastalığı araştırıyordum internetten . dua ettim çok,çok sıkıntılıydı. Hepsi geçti gitti inşaAllah sana da en yakın zamanda Rabbim ferahlık versin. Evlatla sınanmak çok zor

Amin erken dogdu bu sürü rahatsızlıgi oldu kzm savaşıyor:((

Allah yardımcın olsun bol bol dua et :(

+1 oy
önce (391 puan) tarafından

Rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine evladınıza şafi ismi ile şifa versin inşAllah ♥️ 

0 oy
önce (70 puan) tarafından

Öncellikle Rabbim şifa versin bir an önce kavuşursun yavruna eğer dedikleri hastalıksa çaresi var ama biraz meşakkatli malesef benim ablamın oğlunda vardı bağırsağı karnından çıkardılar 2 yaşına kadar sonra tekrar yerine diktiler şimdi 6 yaşına girecek nerdeyse çok şükür düzeldi 

Allah şifa versin inşallah 

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 158 göst.
0 oy
3 cevap 193 göst.
10 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zehragm (9 puan) tarafından soruldu
+2 oy
34 cevap 636 göst.
0 oy
8 cevap 189 göst.
2 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melike☺️ (1,698 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,434,634 soru

23,595,166 cevap

305,761 kullanıcı

...