şu anda o kadar kötü ve zor bir dönemdeyim ki kızlar sizle dertleşmeye, kendime destek istemeye geldim... 12 gün önce normal doğum yaptım her şey güzel gidiyordu ama bebeğimin sarılık olduğunu öğrendik, 2 gün sonra hastaneden taburcu olduk bebek için. 3 gün boyunca her gün hastaneye gittik kontrolüne ama benim 3. gün sonunda dikişlerim patladı ve enfeksiyon kaptı. Acile gittim beni hastaneye yatırdılar, serumla antibiyotik tedavisine başlanıldı. 5 gün boyunca açık yarayla gezdim neredeyse can acım azalmaya başlamıştı ama dün tekrardan dikişim yapıldı. Dikiş esnasında o kadar canım yandı ki... Sonrasında her şey düzelir, doğumdan sonraki gibi acı hissetmem dedim ama nafile. Asla geçmiyor acısı, ağrı kesici kas gevşetici iğne yapıldı evde biraz rahatladım gibi oldu şimdi yine aynı... Bebeğimle düzgünce ilgilenemiyorum bile emziremiyorum... Benim gibi bu dikiş enfeksiyon olayını yaşadınız mı bilmiyorum ama gerçekten çok kötüyüm. Acı içinde kıvranıyorum dikişlerim tutmayacak gibi geliyor yine hâlâ kanımda enfeksiyon var çünkü. Nasıl bir yanma nasıl bir acı tarif edemem. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin benden yalvarıyorum... Bu günler geçecek mi iyileşecek miyim bilmiyorum ama günün her saati acıdan ağlamaktan yoruldum sütüm kesilecek diye çok korkuyorum nolur dua edin nolur... Dikişlerim açılacak bir daha o daha beter olan acıları yaşayacağım diye çok korkuyorum...