Kızlar aslında terleyen biriyim ama terim kokmazdı hamilelik sürecinde koku arttı yediklerime dikket ediyorum soğan sarımsak severim çigdde yerdim ama 2 yıldır yemiyorum çiğ şekilde doğumdan sonra aşırı ter ve kötü koku kaldı 2 yıl oldu dogum yapalım ter kokum düzelmedi çök kötü kokuyor kendi kokumdan tiksindim duşta karbonot yapıyorum ama fayda etmedi ne yapmam lazım hangi bölüme gitmem lazım başınıza geldimi acaba
gebelikte bende de oldu ama geçti sonra. ter e cildiye bakıyor diye biliyorum ben
hirmoneldir ya . bende hic kokmam
hamileyken kasiklarim les kokuodu .kilotun lastiklerine gelen yer bacak aram yani ter de degil asli da degisik
pis bir koku apisarasi kokusu denirya ole bise.pis erkeklerden gelir genelde ole koku. dogurdum yine ile. camasirlarimda kaliteli yuzde 100 pamuk alirim falan zaten banyo yaparim gunde
kac kez heleki lihusalikta . emzirirken sevmem sutlu kokmayi gunde bes 6 kez bile dus tvaletten cikinca bile belden asami yikiodum dusakabine girip. . ama gecmiodu. sukur duzeldi sonra hormonlardan bence zamanla duzelir.
Doğumdan sonra bende de öyle oldu iğrenç kokuyorum ya deotak krem deodorant iyi diyorlar benim ilk doğumdan 4 yıl geçti hala öyle
Yaaa 4 yıl çok benimde 2 yıl oldu yani artık utanıyorum başka birinin yanında kokarım diye
Canım ben napıcam ya cildiyeye gidicem o zaman diyeyim eşime hic geçmiyor ya senelerdir sende ben gibisin o zaman :)
1,487,916 soru
24,322,801 cevap
345,376 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın