Selam canımlar. Daha önce buraya yazmıştım işte adetim düzensiz, günüm geçiyor, gebelik testim pozitif, ikiz olabilir dediler ama kese yok vs diye tabi gebe falan değilim hastaymışım. Şuan hormon tedavisi görüyorum zaten ama en son gittiğimde rahim duvarın çok ince gebe kalmazsın dedi. Böyle bir durum yaşayan oldu mu daha önce. Nasıl normale döner yani ilaçtan ziyade bitkisel şeyler öneriyorlar genelde denedim işe yaradı dediğiniz bir şey var mı acaba?
ben bitkisel yolları zaman kaybı gibi düşündüğüm için direkt ilaçlı tedavili kısma geçmiştim. yanlış bitkisel yöntem daha da kötü edebiliyor çünkü. riski de var bence. önce adeti düzenlemek lazım o da bana sorarsan hormon tedavisi ile olur. sonra rahim duvarı kalınlışsın diye muhtemelen estrofem kullandırırlar ki o da hormon. hormon tedavisine karşı değilseniz bence en güzeli iyi bir hekim ile yola çıkmak
Estrofem kullandım fazla bir etkisi olmadığı için başka bir ilaca başladık zaten hormon ilacı kullanıyorum süreci hızlandırmak için bitkisel şeylerle desteklemek istiyorum tabi böyle bir şey varsa
o zaman mantıklı ama yine de bulduğun şeyleri doktora sor bi zararı olmayacağı kesinse dene bence.
Keten tohumu çok önerildi onu kullanıyorum ama hala düzenli adet olmadığım için kesin çözüm olmadı
rahim duvarı kısmını hiç bilmiyorum. inşallah postun yukarda kalırsa bilen birileri gelir
1,513,780 soru
24,687,470 cevap
368,138 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın