+1 oy
111 göst.
Diğer kategorisinde (16 puan) tarafından

Kızlar ben spiral kullanıyorum da ama bana yaramıyor çok kanamam oluyor ve direncin düşüyor ve zayıflıyorum spriali çıkarmak istiyorum koruma iğnesi olucam yani hangisi iyi sizcede 

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından

İğne kadar berbat bişey yok inanki spiral en iyisi bakır yerine hormonlu kullanabilirsiniz

-Reklam-
0 oy
(488 puan) tarafından

3-4 yıl iğne kullandım . Hormonları ve adet düzenini alt üst ediyor. 6 ay adet olmadığımı bilirim . Kolaylığı ve pratikligi için dert etmedim ben hiç . Ayda bir yaptırıp rahat ediyordum. Yan etkisi çok . Göze alabilen yaptırsın . Çünkü aynı sıkıntılar spiral ve haplarda da oluyor. 

(1,223 puan) tarafından

Peki iğneyi bıraktıktan nekdar süre snra adetin düzene girdi

(488 puan) tarafından

3 ay sonra düzene girdi . 6 ay sonra hamile kaldım . 

(1,223 puan) tarafından

Bnde iğneyi bırakalı 3 ay olck ama daha adet olmadım 

0 oy
(4 puan) tarafından

Kız spiral kullanmadım ama emzirerken 1 sene mecbur iğne kullandım 3aylik olanından mafoldum resmen beni benden aldı 20 adet olurum bitti derim yikanirim 45 gün gelmez hadi bakalım git test al acaba noldu diye gel geri adet ol 45 gün sürsün bı ara dedim ki yeminle dogirsam daha iyi vLla. Sonra Diane 35 diye hap kullandım rahattım valla

0 oy
(8,349 puan) tarafından

vllh cnm hangis daha iyi bilemem ama inanır misin su korunma yontenleri kadınlari ruhen paralamış durumda onu biliyorum sadece

bu arada bende spiral var vllh perişan oldum qyrica hamile kalmamak icin tum herseye boyun egip beden rahatsızlığımı gormemezden geliyorum

0 oy
(5,116 puan) tarafından

2 buçuk yıl 3 aylık iğne ve aylık  igne ile korundum hiç bir yan etki yaşamadım bana hep iğneyi bırakınca tekrar hamile kalman 1.2 seneyi bulur dediler ama vurulmadigim ay hamile kaldım 2 buçuk ay oldu doğum yaptım tuplerimi bağlattim 

(5,116 puan) tarafından

28 normalde 30  yaş altıni bağlamıyorlar ama benim ciddi derecede sağlık sorunlarım olduğu için bağladılar 

(2,116 puan) tarafından

Aaa iyi ben 30 yaşındayım 

(5,116 puan) tarafından

Sen kurtarıyorsun canim

(2,116 puan) tarafından

Bağlatmak için gitsem sence olurmu ,? İki bebek yıpratıcı zamanda yaş da gidiyor Allah olmayana versin

(5,116 puan) tarafından

Olur canim 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 40 göst.
21 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Emine4242 (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 155 göst.
4 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Memleket sevdalisi (45 puan) tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap 70 göst.
0 oy
3 cevap 56 göst.
6 Mart 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cansuklns (535 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,744 soru

23,625,153 cevap

307,007 kullanıcı

...