0 oy
99 göst.
Moda kategorisinde (631 puan) tarafından

Kızlar evde kıyma vardı cikardim şimdi dyrm lahmacun yapayım ama evde neyle yapyrsnz tavayla mi tost makinasıyla mi firinla mi nasıl yapyrsn kalın mi imce mi hele bana bir el atın 

2 Cevaplar

0 oy
(16 puan) tarafından

Elektırikli tavada yapıyorum ben sizde varsa tavsiye ederim vala

(631 puan) tarafından

İlk defa duydum desem elektrikli tavayı sadece lahmacun pişirmeye mi yaryr yok cnm evde ya nasıl yapabilirim başka yöntemle 

(16 puan) tarafından

O yoksa büyük kapaklı bir tavada yap oda olur fırında hiç denemedim ben

(16 puan) tarafından

Kısık ateşle yap hemen yanmasın

(631 puan) tarafından

Kaç dk pisiyr canm bir tanesi maksimum 

(16 puan) tarafından

Sana daka vermiycem lahmacunun alt kısmına bakacaksınız rengini lahmacuna benzetecek ona göre cıkaracaksınız

-Reklam-
0 oy
(16 puan) tarafından

Malze olarak ben soğan maydanoz sarımsak papya biber yeşil biber  domates baharatlar kıyma ve son olarak baharatlar  hamurunu kimi eksiliyor  ben sadece un şu tuz kullanıyorum çok güzel oluyor şimdiden afiyet olsun

(631 puan) tarafından

Peki hamuru için tarifi verirmsn yani 1 kilo kıymaya kaç bardak su un tuz gerekiyr ve kaç saat mayalanma oluyr mu oluyrsa ne kadar süre olması lazım 

(16 puan) tarafından

Hamurunu mayalandırmana gerek yok  bir kilo kıyma için bir kilo un çok bile sadece un tuz şu kullanın hamuru biraz sert olması lazım elle yapısmayan bir hamur sadece biraz din kendimi çok güzel acılır

(16 puan) tarafından

Suyu kontrollü köyün vıcık vıcık olmasın bide bebelerini mandalina büyüklüğünde aç hamurun fazla gelsede beze haline getir buzluğa at hiç bir şey olmaz

(631 puan) tarafından

Cnm hamurunu yaptm çok guzl oldu çok teşekkür ederim birşey daha sorucm kıyma fazla kaldı şimdi buzluğa katsam başka zamn çıkarsam birşey olur mu ya hamuru ayarlayamdm az oldu bize yetti de bu sefer de içi çok kaldı 

(16 puan) tarafından

EEger kıymayı beni carsıdan almıssan dolaba armanda sakınca yok ama buzluktaki cıkarmıssan dolaba atma gıda zehirlenmesi çok yüksek olur bu arada afiyet olsun bal şifa olsun yardımım dokunmussa ne mutlu bana

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 127 göst.
+4 oy
12 cevap 222 göst.
0 oy
21 cevap 358 göst.
0 oy
2 cevap 79 göst.
29 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,318 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,447,190 soru