+1 oy
45 göst.
önce Yemek-Tarifler kategorisinde (2,799 puan) tarafından

Fırında sütlaç yapıyorum bir keresinde çok güzel yapmıştım bir daha aynı ayarı tutturamadım üstü yanmıyor yanmasını beklersem çok katı oluyor taş gibi oluyor ve küçülüyor bunun püf noktaları nelerdir ve sizler fırına koyduğunuzda aşağı yukarı fırında ne kadar süre kalıyor

2 Cevaplar

+1 oy
önce (3,754 puan) tarafından

Daha dün yaptım en üst rafa koyuyorum ve sütlac karın üstüne seker sepelşyom üstleri cok güzel yanıyor 

önce (2,799 puan) tarafından

Şeker güzel yanmasınımı sağlıyor birde kıtır kıtır gelmiyormu eriyormu birde kaç dakikada kızarıyor şeker atınca

önce (3,754 puan) tarafından

Ktıt kır yapmıyor canım veriyo üstünde yanıyor anlarsın kızardıgını dk vermşcen bilemiyorum 200 derece de atıyorum 

önce (2,799 puan) tarafından

Tahminen aşağı yukarı kaç dakika met vermen şart değil :)

önce (3,754 puan) tarafından

15 dk falan heralde tutmadım ki hiç dk kızarınca cıkarıyon yaptın mı 

önce (2,799 puan) tarafından

Yok daha yapmadım ya misafir alıcamda onlara yapıyım dedim 

-Reklam-
+1 oy
önce (1,555 puan) tarafından

Ben ayfere atıyorum çok güzel kızarıyor 😁

önce (2,799 puan) tarafından

Kaç derece hangi ayara :)

önce (1,555 puan) tarafından

200 derece 10 dakikaya atıyorum ben tabi seninki hangisi bilemem bence en güzeli bak youtubeden 😁

önce (2,799 puan) tarafından

Teşekkür ederim. :)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 489 göst.
0 oy
4 cevap 65 göst.
+2 oy
10 cevap 235 göst.
0 oy
11 cevap 435 göst.
14 Nisan 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu

414,265 soru

12,467,195 cevap

46,942 kullanıcı

Kategoriler

...