+2 oy
59 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,814 puan) tarafından

Benim daha önce hiç kahverengi akıntım gelmedi geçen ay spiral taktırdım hayatımda ilk defa kahverengi akıntım geldi dün adet günümdü adet olmadım bugün yoğun bir kahverengi akıntı gelmiş 7-8 damla kadar sizlerin adetten önce kahverengi akıntınız geliyormu normalmi bu durum spiralden sonra akıntı gelmeye başladı ayrıca orucum oruçda bozulmuşmudur

3 Cevaplar

+1 oy
önce (82 puan) tarafından

Ben buyuzden oruçlarm hep boşa gitti ziyan oldu falan adetten önce leke geliyor aşırı yoğun adet oluyorum adetten sonra leke geliyor daha bide acaip sancı ve bel ağrısı  yapiyordu sinirlendim bugün banyoya gittim ipinden tuttum çektim attm hapa başladım bidaha  aslaaa spiral dahi adını duymak istemiyorum psikolojimi bozdu benjm

Valla ben geçen yaz hapı bıraktım bir aylığına kurban bayramindan sonra o gebelik planladığımdan ama bırakmama rağmen oluşmadı adet olmuştum sonra geri başladım ve Eylül ayında tekrar bıraktım ilk ay yine olmadı ama ikinci ayda hamile kaldım 

önce (406 puan) tarafından

Cok tesekkurler etrafli bilgilendirdiyin icin canim:)

+1

Rica ederim canm aklına takılan merak ettiğin başka konular olursa sorabilirsin bildiğim tecrübe edindiğim konularda yardımcı olurum yine 

+1

Cansin tesekkurler:)

Rica ederim ☺️ ❤️ :))

-Reklam-
0 oy

Evet canim aynen benim gibi spiralden sonra en az 5 gun kahverengi akinti geliyor sonra yavas yavas adet kanina donuyor ilk baslarda bana da qario geliyordu ama artik alisdim

önce (2,814 puan) tarafından

Peki oruç tutmam lazımmı kabul olurmu leke az gelsede hiç gelmesede bir gün gelip bir gün gelmesse

Beklemen gerek eger ki beyaz akinti gelse evet gusul alip orucunu tutarsin ama bence adetin gelicektir canim

Çok teşekkür ederim 

0 oy
önce (1,483 puan) tarafından

Ben kendimi bildim bileli regl öncesi kahverengi akıntı geliyor. Herhangi bir sorunum yok. 

Kaç gün öncesinden gelşyor peki

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 56 göst.
19 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,713 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 78 göst.
0 oy
1 cevap 60 göst.
31 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Mutluluk63 (551 puan) tarafından soruldu
0 oy