Dün komsumun oğlu fabrikanın önünde kendini tek vursunla vurup intihar etti.iki kız çocuğu var 9 ve 11 yaşında okadar uzuldumki açıkçası rabbim kimseye yasatmasin.ölen ölüp gidiyor ya kalanlar babam aklıma geldi açikçasi hastane yatağında bile bizi düşünürdü.adam gencecik iki kuruş borç yüzünden ociki evladı öksüz bırakmaya degermiydi acaba.Oyle çok doldumki yazmak istedim.Rabbim iyide olsa kötude olsa başımızdan eksik etmesin eşlerimizi🤲o anneye yavrularada sabır versin
Ne acı yaa bu mübarek ayda offf Rabbım sabır versin ailesine sevdiklerine 😞
Amin amin
Değmez tabiki ölenin arkasından ne yaşadığını bilmedende bu şekilde keskin konuşamıyoruz ne yazıkki .Belliki psikolojikmen çok kötü durumdaydı,bunalım geçirdi demek ki. normal insan zaten çocuklarını babasız bırakmak istemez ki.Rabbim kimseyi bu duruma düşürmesin
Evet zor tabi yargılamak için değilde çok üzüldüm kızları bize gelirdi abla bebeği sevicez annesi makarna fab calisiyordu bize geldi abla sana makarna getirsek olurmu derdi öyle ne bilim ya rabbim sabır versin
Kim bilir ne yaşıyordu. İnsanlar gerçekten cok zor durumda.
İnsanların zor zamanlarında keşke aileler yardımcı olsa😔 böyle olunca eminim herkes keşke diyor,ama keşke iş bu raddeye gelmeyene kadar bunu düşünseler😔
Çooook üzüldüm Allah'ım affetsin gidene de çok üzülüyorum ailesine de, Allah sabır versin🤲🏻🙏🏻
Evet çok doğru ama bilemiyoruz işte insanlar ne yaşıyor benim eşim kaza geçirdi 11ay oldu o kalabalık aile yok oldu yani insan ne yaşarsa yaşasın canına kıymak son radde demekki Allah affetsin
Canım insanın psikolojisi insanı bu raddeye getiriyor demekki.Onaylamiyorum ama yadirgamiyorum da Allah kimsenin başına vermesin 😔
Tabiki Allah yaşatmasın bugunumuze şükür rabbim yardım etsin cumlemize
Rabbim rahmetiyle muamele eylesin. Maddiyatın omuzlara çok yük bindirdiği bu zamanda babaların intihar edecek duruma geldiği için ülkemin insanlarına aşırı derecede üzülüyorum. Rabbim evlatlarına sabır ihsan eylesin. Gün geçtikçe çıkılmaza sürükleniyor. Hep korku hep kaygı. Yetersiz hissetmek. Çalışmak çok çalışmak fakat karşılığını alamamak ve gün geçtikçe zamlanması yetişememek bu çıkılmaza istemeye istemeye insanları sürüklüyor.
Aynisi bizim komsudada oldu yaa.bi adam banyoda kendini asmis.iki cocuk oksuz kaldi.o kadar isterdim ki cocuklarina intihar etdiyini soylememelerini cunki oyle bi travma yasamamali hic bir cocuk.ama iste evde ve banyoda cocuklardan ne kadar saklayabilirler bilmiyorum.Rabbim bol ve kuvvetli iman versin muslumanlara ki gunah oldugunu olumun kurtulus olmadigini anlasinlar,..
ölen ölüp gitmiyo iste topragin alti var hesap va rkitap var intihar etmenin bedeli var allahim kalanlarim yardimcisi olsun
Lafın gelişi öyle tabiki intihar etmenin günahını bilse kimse canına kıymaz
Bir hocaya sormuştum. Psikyatri hastaların birçoğu intihar eder. Çünkü o psikoloji benim diyen adam kaldıramaz. Gerçek hayal birbirine girmiş. Bu hastalığı da kimse istemez. Peki bu insanlar canlarına kıyıyor ölüyor cehenemlik bu insanlar demiştim.
Hoca hayır Rabbim merhametlidir demişti.
o ayri ama arkadas borcdan dolayi demis ve calisiyomusda yani hasta olsa calisamaz ve borc yaoamaz
Kafe açmışlar iki ortak diğeri borçları bina bırakıp kaçmış demekki artık son raddeye gelmiş çok üzücü ya benmi çok etkilendim anlamadım 5aylik bebeğim hiç sütüm yoktu bugün Allah merhamet etsin ne diyim
Amiiin Allah başımdan eksik etmesin. Rabbim ailesine sabır versin herseyin bi çaresi vardı elbet ama o kişi bunu seçmedi
Geçen hafta bizim bir komşuda borçtan dolayı kendini astı ve öldü 😭😭 borçları varmış kumara girmiş bu yüzden ordan da batınca intihar etmiş intihar etmeden önce de küçük çocuğu var onu öpmüş sarılmış beş dk sonra asmış kendini
Çok korkuyorum çok bu geçimsizlik insanların felaketi oluyor
Rabbim sabır güç versin.zor zamanlarda buda bı imtihan diye bakarsak eğer rabbim kolaylıkla düzeltir inşallah ama kimsede 4 duvar arasında ne Yaşar bilinmez
Amin amin 😕 bizde bu aralar sıkışığız eşim çok stres yapıyor banada yansıtmıyor içine atıyor bir gün bu sonla karşılaşmaktan çok korkuyorum 🥺
Rabbim feraha çıkarsın inşallah benimde 4 evladım var eşim 11aydir calisamiyor ama ramazanda hiç aç uyumadı çocuklarım o çok büyüktür nerden bı kapı açar bilemeyiz.
Amin canım Rabbim yar ve yardımcınız olsun sizinde ♥️
herseye disardan bakmak yerine olay şahsı tarafindan bakacak olursak gercekten 2 kurus borc demek pek kolay ama suan ki donemimize gore hersey cok cok pahali para cok deger kaybetmis ve adam belkide ailesine hicbisey goturmeyevek kdr parasi yoktu belkide bu nedenlerden cok cok tartisma olmustur belkide cocuklarinin bisey isteyip getirememesi bile onu intihara suruklemistir Allah rahmet eylesin cok uzucu ☹️☹️
Evet yani 400 500 milyar dediler ama bizim için çok büyük paralar ama dunyan mali için hem çocuklarını yaktı hemde ahiretini.rabbim affetsin
amin insallah Allah affeder gercekten 400-500 bin 4 kisilik bir aile icin zenginlik demek zor birdurum ya:(
Ne yaşarsak yaşayalım rabbim bı çıkar yol versin inşallah
Amin Allah başımızdan eksik etmesin gölgeleri yeter borçsuz kimse varmı ki
Ah canım eşimin arkadası da 3 cocuk babası intihar etti borçtan sebeb
Ekonomi cidden cok kötü insanlar nasıl geçşm saglayacak şaşırmış durumda
Allah rahöet eylesin
Rabbim rahmetiyle muamele etsin yaptığı şeyini hiç aff yok yani ne desem bilmiyorum üzüldüm açıkçası çocuklara üzüldüm işte adam da ne yaşadı ne çekti ne düşündü ne gördü ne yaptı bilmiyoruz Allah affetsin diyorum ne diyebilirim bilmiyorum Rabbim çocuklara da annelerine de yardım etsin kolaylıklar versin
Çok acı bir durum Rabbim affetsin inşallah. O iki çocuk eşi ne Allah sabırlar versin inşallah. Bizim burada da eşimin iş arkadaşı mezarlıkta intihar etmişti borç yüzünden.
Sakarya Da vurulan mı canım dün oldu Allah rahmet eylesin
Evet akyazı. Sizde sakaryadamisiniz
Evet ama ben Sakarya haberinden gördüm tanımıyorum
Nerede oldu bu olay
1,434,735 soru
23,596,433 cevap
305,810 kullanıcı