+1 oy
101 göst.
önce Diğer kategorisinde (428 puan) tarafından

Hidrosefali hastalığı olan varmı varsa iyileşme sürec nasıl kötü ni hastalık mı kızlar? Yarın nöroloji gidicem ama hidrosefali Belirtiler nerdeyse hepsi var bende Yatarak dinleniyom ayağa kalkamıyorum dengesizlik yürüyorum Bazende unutkanlık oluyor İnşallah iyi sonuç alırım dua edin kızlar korkuyorum 🙏🙏 Tedavisi yok diyorlar bilmiyorum Nasıl geçecek bu ağrılar maf oldum 4 gündür böyleyim yaaa napacam Ben şimdi 😔

3 Cevaplar

0 oy
önce (428 puan) tarafından

Kızlar yokmu yaa??

-Reklam-
0 oy
önce (20,570 puan) tarafından

Kızımın doğum sırasında hidrosefali oldu. 2 aya falan geçti. Doğum sırasında fazla zorlanmadan kaynaklı olmuş. Kafasının bı tarafında ödem oluşmuş. Şislik vardi. Sen son zamanlarda bir olay yaşadın mı neden olmuş olabilir fikrin var mı ? Geçmiş olsun 

Yok olay yaşamadım ama Niye böyle oldu bilmiyorum dayanılcakk Gibi değil ben ilk uykusuzluk sandım ama Hidrosefali Belirtiler nerdeyse hepsi var bende bakam doktora gidicem sonuç ne olacak 

önce (20,570 puan) tarafından

Önemli bişey değildir inşallah Allah'ım şifa versin 

0 oy
önce (171 puan) tarafından

Doğuştan olan bir rahatsızlık diye biliyorum sonradan olabiliyormuymus hidrosefali beyinde boşluklar oluyor orlardada  ödem oluyor diye biliyorum öyle degilmi yoksa nerden o hastalık oldugunuzu düşündün kü canim 

4 gündür Baş ağrısıda duramıyorum ayağa kalktığım zaman dengesizlik kalkıyorum dengesizlik yürüyorum unutkanlık vs falan Oluyor Bende uykusuzluk Falan sandım Ama Öyle bı ağrı sızı anlatamam dayanılcakk gibi değil Baktım hidrosefali belirtileri Aynı Acaba ondan mı dedim şüphelendim öğleden sonra cikicam doktora bakalim 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 106 göst.
26 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Hatice061987 (1,778 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 55 göst.
0 oy
6 cevap 141 göst.
0 oy
2 cevap 67 göst.

414,256 soru

12,466,965 cevap