+2 oy
198 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (321 puan) tarafından

Kardeşimin küsünce doğumuna verdiğim hediyeyi geri vermesi ne anlama geliyor sanırım benim doğumuma yolladı ama geri yollamış bu ne demek 

2 Cevaplar

+1 oy
(1,378 puan) tarafından

Nasıl yani siz ikiniz küstünuz aynı hediye yi geri mi iade etti yoksa kuseli çok oldu doğum yaptin hediye mi yolladı 

(1,378 puan) tarafından

Annenlere karşı dami aynı soğudun yani 

(1,378 puan) tarafından

Çok üzüldüm ama bir çok konuda haklısın ağız bakmaları çok yanlış sen evlatsin ya 

(321 puan) tarafından

Soğudum tabi 3 yıl olacak öfkem 1 gün bile soğumadı her seferinde yüzlerine vuruyorum çünkü ben psikiyatriye gitmiştim akıllı bir insan olduğun için babannenlere yerleşmişsin bence dönme bir daha dedi o bile yaşadıklarıma başka biri olsa farklı yollarda olurdu dedi sonra eve gittim hastalık ameliyat derken evlendim kurtuldum şimdi ölseler 1 saat belki ağlarım o derece nefret ediyorum hele babam hiç Kayınbabamı bile daha çok seviyorum onlardan sadece acıyorum kendi aileme aç gözlü ve benciller ben onlar yüzünden kötü yola da düşebilirdim babannemler olmasaydı

(321 puan) tarafından

Oh be bütün içimi döktüm hep diyorum zaten anne baba nasıl olunur kayınvalidemden nasıl olunmaz sizden gördüm diye 

(1,378 puan) tarafından

Ah canm benjm neler çekmişsin insan oğlu fıtratı gereği bu dilinden çok çekecek gözü ile görmeden senin nasıl günahını alıp dedikodu ve bu çileye neden oldu ise kendi de çok çeker hiç üzülme sen şimdi iyikisin 

-Reklam-
0 oy
(2,875 puan) tarafından

Büyümemiş denir. Cocuk gibi al misketlerini ver misketimi 😅 koca koca insanlarda görüyorum. Gülüp geçiyorum. 

(321 puan) tarafından

Çocuk zaten 21 yaşında 

(2,875 puan) tarafından

Takılma canim , hayat onu illa büyütür. 

(321 puan) tarafından

Ne demek istedi anlamadım ki hakkın kalmasın mı demek istedi acaba 

(2,875 puan) tarafından

Tahmin etme, direk sor. Görüşüyorsanız ara sor, annen vasıtası ile sor. Icini kemirecekse netlessin ama bundan önce sebebine göre mi tepki vereceksin, o önemli. Bana göre hiç umursama.

(321 puan) tarafından

Engelledı beni heryerden bende ondan kalan vitamini içiyordum haram mı içtim şimdi ben ama ben onu okula falan yolladım hakkım çok diye düşünüyorum 

(2,875 puan) tarafından

Niye haram olsun, çok ince düşünme kardeşim,  yüzüne dese haram ediyorum kullanma falan , yine onun ayıbı ama gurur yapar kullanmazsin. Engelledi ise mevzuyu bilmiyorum,  fakat davranışı tepkisi çok çocukça. Çöpe atabilirdi sana gönderiyor çünkü reaksiyon bekliyor senden yani çatıyor. Gelme bu saçmalığa. Sen büyüksün,  oda zamanla anlar zaten. Ne kadar anlam yüklersen o kadar uzar gider

(321 puan) tarafından

Doğru söylüyorsun bende dedim zaten bütün hakkım ona haram zıkkım olsun bu hareketi yapmayacaktı dedim ben onun gözünü hiç bişeyde bırakmadım ben bunu hak etmedim dedim 

(2,875 puan) tarafından

Hoş değil ama imtihan dunyasindayiz. Dediğim gibi ne kadar bu konu üstünde durursan o kadar saçmalar gider. Eyvallah demek gerekiyor bazen

(321 puan) tarafından

Doğru Rabbime havalettim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 247 göst.
0 oy
7 cevap 176 göst.
0 oy
3 cevap 102 göst.
3 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 17 göst.