+1 oy
231 göst.
Cinsel Yaşam kategorisinde (2 puan) tarafından

Merhaba adet bitiminde ilişkiye gidilirse hamilik oranı nedir

7 Cevaplar

+2 oy
(2,888 puan) tarafından

Ben oğluma o şekilde hamile kaldım 

-Reklam-
+1 oy
(347 puan) tarafından

Hayır ovüle olmuyorsun 

+1 oy
(13,421 puan) tarafından

Zor ama imkansızda değil bence

+1 oy
(9,371 puan) tarafından

Bi ihtimal 🫡

+1 oy
tarafından

Gebelik ihtimali her ilişkide var. Ama ihtimalin yüksek olduğu bir dönem değil bahsi geçen zaman

(2 puan) tarafından

Lekeleme bile geldi daha tam bitmemiş bile

tarafından

Eğer içeri boşalma olduysa adetliyken ilişkiye girmis olsanız bile var hamilelik ihtimali. Her zaman var. Ama yazdığım gibi ihtimal düşük sadece. Yani önlem her zaman alınmalı istemiyorsanız. 

+1 oy
(2,374 puan) tarafından

17. Haftadan bildiriyorum hamile kalınıyor bacım kalınıyor 🤣 

(2,374 puan) tarafından

Sağlıklı olmasını istiyorum inşallah. Cinsiyet farketmiyor. Oğlumda var kızımda. Bi kızım daha olacakmış hissi güzel bişey ama

(735 puan) tarafından

Maşallah canım Allah bağışlasın. 

Benimde 3 tane kızım var yaşları küçük yorgunluktan perişan oldum çok zorlanıyorum 

(2,374 puan) tarafından

Seni çok iyi anlıyorum benimkiler de küçük. Oğlum 4 kızım 2.5 yaşında. Kızım ilk doğduğu zamana göre bi tık rahatlamış olsam da hala her yere yetişemiyorum. Analık zor meslek

(735 puan) tarafından

Aynen öyle valla canım. Benim büyük kızım 6 ortanca kızım 4 ve bebeğim de bir yaşında . Hiç yetişemiyorum büyüğü okula götürüp getiriyorum. Diğer ikisi hasta benim dişim ağrıyor sahur derken uykusuz ve yorgunum. Oturup  aglayasim vari

(2,374 puan) tarafından

Allah biz ve bizim gibi annelerin yardımcısı olsun. Başka da diyecek bişey yok halimize 🤭

+1 oy
(20,961 puan) tarafından

Korunmuyorsan evet 

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 297 göst.
0 oy
2 cevap 106 göst.
19 Ocak 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde Sinem48300 (684 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 76 göst.
+2 oy
4 cevap 116 göst.

Kategoriler

1,447,317 soru

23,774,845 cevap

316,110 kullanıcı

...