+2 oy
128 göst.
önce Diğer kategorisinde (6 puan) tarafından

Merhba hanımlar 34+4 günlük hamileyim oruç tuttum karnım taş gibi oluyor  normal mi  tutmalimiyim doktora gitmedim daha  taş gibi oluyor bebek karnımda  hareketsiz kalıyor 

12 Cevaplar

+2 oy
önce (588 puan) tarafından

Hareketsiz kalıyor diyorsunuz yani tutmasanz bence daha iyi sonra tutarsınız

-Reklam-
+2 oy
önce (381 puan) tarafından

Harikasın oruç tutmaya devam et.. 

önce (1,236 puan) tarafından

Gerçekten içimden geçenleri yazmak istemiyorum nasıl bu kadar cahil olunuyor anlamıyorum i yüzden aynen tutmaya devam lafına katılıyorum ++++++

+1 oy
önce (8 puan) tarafından

Tutmayın bebeğiniz tam kilo alma aşamasında yapmayın doğum yaptıktan bebeğiniz ve siz kendinizi toplayınca tutun kızım 1 yaşında ben bile şuan tutarken korkuyorum sütüm kesilir diye ek gıdaya başlayınca tutarsınız 

+1 oy
önce (5,191 puan) tarafından

Arkadaşımla aynı haftadasın oda 1 gn tuttu aynı şikayetleri vardı doktoru tutma demiş tutmuyor

+1 oy
önce (219 puan) tarafından

Ben hamileliğimde tutmadım ama doğumdan 2-3 gün önce rahatsızdim ve hiçbir şey yemiyordum  ramazan ayindaydik oğlum doğdu Zaman dr dedigne göre çok açmış ben ayilana kada 1 kaç kez mama vermişler beslenmemis niyetlimiydin demişti 

+1 oy
önce (1,236 puan) tarafından

Biraz bu konularla ilgili makale falan okuyun Dr sorun sonra tutmak isterseniz yine tutarsınız ama emin olun hamile oldugunuz için orucunuzu yediniz diye Allah size kızmaz biraz bilinçli davranmamız gerekiyor cennete gidememe korkusu yüzünden belki de çocuğunuza Zarar veriyorsunuz buda doğmamış bebeğin hakkına girmektir ki bence bu daha günah 

+1 oy
önce (377 puan) tarafından

Doktora gtmeden doktora sormadan nasıl cesaret edip tutuyorsunuz hayret ediyorm inanki . Herşeyin bir zamanı var şuan tutarak kendinede bebeğinede zarar veriyorsun canm . Böyle şeyler doktora sorulmadan yapılmaz . Doğum yaparsın doğumdan sonra ölmez sağ kalırsan yavaş yavaş tutarsın .

0 oy
önce (2,230 puan) tarafından

Belki susuz kalıyordur iftardan sonra rahatlıyor mu?

0 oy
önce (153 puan) tarafından

31 hafta olacağım ben cesaret edemedim. Tam bu ayda kilo alımı varken. Ac kalınca şeker tansiyon da düşüyor benim. Susuz kalması büyük risk ztn. Siz bilirsiniz tâbi ama içerideki canı da düşünmek lazım. 

0 oy
önce (676 puan) tarafından

36haftalık bende tutmuyorum tutsam yerimden kalkamam hergün kalkıyorum ceviz,hurma, incir,kaşar yiyorum diyorum kg az olmasın arkadaşım 35haftada suyu geldi doğum yaptı ,o yüzden kg sıkıntısı olsun istemiyorum bence sizde tutmayın seneye nasip olursa tutarız 

0 oy
önce (451 puan) tarafından

Allah bebeğimle bana bu kolaylığı vermiş ,zorunlu değil. Ömrümüz yeterse borçlarımızı da öderiz en kısa zamanda. İki canlı olup kendine eziyet etmenin anlamı yok diye düşünüyorum. Kaldiki oruç tutmadan bile hamilelik zor geçiyor bizim için . Kendini iyi hisseden tutsun tabi . Sen niye tutuyorsun da denmez . Sıkıntı varsa yapmayın böyle şeyler. 

0 oy
önce (1,514 puan) tarafından

Dinde zorlama yokken ve rabbim biz kadınlara hamilelik emzirmede tutmayabilir diye müsade etmişken neden zorluyorsun şartları canim bebeğe bişey olursa çok üzülürsün sonra birçok insan ben tuttum bisey olmuyor diyor ama herkes ayni değil benim bir arkadasin 5aylik bebeği hapsururken aniden düştü mesela basit bir hapsurma oysaki dikkatli olmak lazım arkadaşım.kendinde garipbiseyler hisedersen mutlaka doktora git

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 93 göst.
10 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Minaasel (95 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 124 göst.
1 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Busra34 (136 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 207 göst.
+1 oy
2 cevap 45 göst.

Kategoriler