+2 oy
125 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (2,196 puan) tarafından

Kızım 3.5 yaşında kreşe gidiyor. Cuma akşam ateşi çıktı. Cumartesi sabah da ateşi vardı. İki kere ateş düşürücü verdim. Sonra gayet iyiydi. Hatta p.tesi okula mi gondersek diye düşündük ama ben dinlensin belli olmaz durumu dedim. Az da öksürüğü vardı. Çalıştığım için 2 gün rapor aldım kızıma bakmak için. Aile hekimi baktı ve boğazı, ciğeri temiz dedi. P.tesi aile hekiminden geldim tekrar ateslenmeye basladi. Eşime kalsa gitsin okula diyordu. Salı günü yani dün üniversitede özel muayeneye çocuk doktoruna gittik. O da muayene etti ve muayene sonucuna göre enfeksiyona dair hiçbir şey yok dedi. Kızıma sordu karnın agriyor mu diye o da hayır dedi. Kan ve idrar verdik. Crpsi 9 çıktı bir de iltihapla ilgili bir değeri hafif yüksek çıktı. Dolven vereceğim bakteriyel değildir durumu dedi. Sonra akşam kızımın okul grubundan mesaj geldi ki sınıfta rota olan çocuk varmış. Benim kızımda da cumadan beri ateş vardı ama ishal yoktu hatta kabız gibiydi. Ama gece kustu ve sabah da ishal başladı. Doktor bize numarasını vermişti zaten test sonuçlarıyla ilgili ya da başka bir sorunda yazın diye. Eşim sabah mesaj atmis kustu diye neymiş adam cevrimiciymis de cevap yazmamis.ishal başladı de diyorum yazmiuor adama. Diğerine daha cevap vermedi diye. Hayır adam elinde telefon dk herkese cevap mı verecek koskoca hoca..beni sinir etti. Adam rahatsız olsa zaten numarasını vermez ve ben basit bir şey için de rahatsız etmiyorum. Cumadan beri kızım rahatsız ama eşim bu süre zaafında 3 gece dışarı çıktı. Gece çocuğun ateşi oluyor bana bırakıp hadi ben yatıyorum diyor. Aman işe gidecek ya uykusuz kalmasın. Dün gece kustu diye seslendim uyku sersemi öyle mi naoacaz falan dedi geri uyudu. Çocuk o haldeyken hiç yorgunum demeyip her cagirana gidiyor ama çocukla ilgilen desem uykum var yorgunum. Doktora yaz deyince yazmıyor sinir krizine girdim resmen. Alacam adamın numarasını ben yazacam dedim. Sayıyorum ağzıma geleni sen abartiyorsun sen böyle yapınca çocuk da bana kötü davraniuor diyor. Napayım kaç gündür hasta çocukla ugrasiyorum o anca bir şey olmaz geçer kafasında. Bana güveniyor. Neymiş acile gidelim deyince ben gitmiyormusum. İyi de acildemi pratisyen hekime de kendisi kızıyor. Onlar sadece ateş düşürücü verip yolluyor diye. Yine bana suç buluyor. Ben eşime kizmakta haksız mıyım? Kızıma test sonucu verecez. Sınıfta rota olan cikmasaydi bizim de aklımıza rota gelmezdi çünkü 5 gündür ne kusma ne ishal vardı. 

2 Cevaplar

+1 oy
önce (3,095 puan) tarafından

Kocana bende sinir oldm mesaj yazmama olayina cocuk hasta kocanin keyfinjn kahyasini mi bekliyonuz siz yazin belli ki lakayt adam

önce (2,196 puan) tarafından

Neymiş adamı çok rahatsız ediyormuş zaten cevap vermemiş. Sen yaz işte adam görünce toplu cevap verir de mi. ben sanki basit burnu akıyor diye yazıyorum çocuğun rota olma ihtimali var.  Adam istemese zaten özel numarasini vermez 

-Reklam-
+1 oy
önce (4,640 puan) tarafından

Kizmakta haklisin. Benim esimde ilk oglum hasta oldugu bi zaman arkadaslariyla takilmaya cikmisti. Bende eve almadim o gun. Bi daha da yemedi. Kizmakta sonuna kadar haklisin ama sana tavsiyem doktorla muhattap olma konusunu hic bi zaman esine birakma. Cunku anne kadar detayci degil erkekler. Ben hep kendim goturur, muhattap olur, irtibata gecerim. Ara hastaneyi numarasini iste. Ozel doktoru sanki adama trip atiyo. 

Bir de diyor ki onun çevresi varmış benim yokmuş onu kiskaniyormusum. Nasıl için rahat gidiyorsun diyorum ararsın gelirim ne var diyor.  Aldım telefonundan numarasını zaten. Sanki ben adamı basit bir şey için rahatsız ediyorum. Adam zaten hemen cevap vermez istemese numarasını da vermez.

Yahu cevrem olsa ne olmasa ne cocugumdan kiymetli mi ne sacma bi savunma. Yani doktor adam mesgul sonucta tek hastasi da biz degiliz en kotu ararsin. Ama esine de bi ders ver derim :)

Laf sayinca da diyor ki ben sana hastane gidelim derim sen de aman ilaca gerek yok gitmeye gerek yok dersin. Ben gereksiz ilaç kullanmıyorum diye yine ben suçlu oluyorum. Sınıftan rota haberi gelene kadar bizim aklımıza bile gelmedi hayır acile gitsek ne olacaktı. Rota haberi gelmeden zaten uzman doktora gitmistik. Her gece acile gidince ne degisecek. Suç bastırmaya çalışıyor. Bir daha ben de kapıyı kilitleyecegim. Bir de bu haliyle ikinci çocuk istiyor nasılsa bakan var. Çalışmaksa ben de çalışıyorum ama kendisi hep daha yorgundur. 

Aman aman ikinciyi suan dusunme. Madem hastane diyo her olayda gotur zaten kendi dicek sonunda gitmeyelim. Sıkma canini. Cok gecmis olsun 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 495 göst.
23 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde 19991204 (63 puan) tarafından soruldu
+3 oy
21 cevap 732 göst.
12 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Hunilianne (47 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 250 göst.
4 Eylül 2022 Diğer kategorisinde curious (1,120 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 288 göst.