+2 oy
67 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (233 puan) tarafından

Çocuğu ya da yakınlarından şalazyon (göz kapağı kisti) ameliyatı olan var mı? Oğlum ameliyat olacak 2 yaşında. Kesin tanıyı bu gün aldık. Konya şehir hastanesinden ameliyat günü alacağız. Özellikle bu hastanede bu ameliyatı olan varsa süreç nasıl işledi. Ameliyat sonrası iyileşme süreci nasıl oldu? İki gözünden de ameliyat olacak. Tedirgin ve üzgünüm:((( Şu mübarek günlerde duanıza talibim... 

3 Cevaplar

+1 oy
(233 puan) tarafından

En İyi Cevap

Post yukarı... 

(6,697 puan) tarafından

ben oldum universte zamani makyaj yaparken farkettim goz kapagi icinde ben gibi bisey olusmus ten rengi. venividi goze gtmistik ozel goz hastanesi. oyle ameliyat tarzi birsey degildi. sadece gozumu uyusturdular ben ayikdim gozume acmak icin bir alet taktilar yatarak bile degil oturur vaziyetteydim. kirt kirt kirt kesti o olusan et beni gibi cikintiyi. makasla yada neyle kesiosa o aletin kirt kirt kesme sesini falan gördum duydum . 1 saat kadar hastanede dinlendim sinra taburcu oldum . capitol avm de gozum bantli iskender gömduk gectik eve😂😂😂 iyle zor bisey degil yani

(233 puan) tarafından

Bizim işimiz o kadar kolay değil canım. Özeldeki doktor bile kisti çok ilerlediği için kabul etmedi. Yönlendirile yönlendirile şehir hastanesine yönlensirildik. Ameliyat yapacak doktoru zor bulduk o da dört tanesinin hepsini temizleyemeyeceğini söyledi. Bilmiyorum. Moralim çok bozuk. Rabbim kim nerde şifa bekliyorsa tez elden şifa versin. 

(233 puan) tarafından

Öyle lokal anestezi ile klasik şalazyon kesiği atılmayacak yani. 

(6,697 puan) tarafından

dirt tanemi okadar nasil ilerlemiski birden mi vikti canim uzuldum bide minikmis yasini simdi okudum

-Reklam-
+3 oy
(1,953 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım Rabbım acil şifalar versin kuzuma bende her iki gözlerimden ameliyat oldum ama benimki farklı sorun umarım bilen birileri çıkar 🤲

(233 puan) tarafından

Allah razı olsun canım benim. Çok ciddi bir operasyon değil. Ama her iki gözünden de olacak ve baya ilerlemiş kisti. Gözleri kapalı olması lazım. Ama çok hareketli ve hastaneden çok korkuyor. Kendine dokundurtmuyor. Büyük ihtimalle sargıları durdurmayacak. İlerlemiş olduğu için tekrarlama riski ve tekrar ameliyat olma riski de varmış. Ameliyat olacağı doktorla görüşmediğim için henüz önceden bilen birileri varsa biraz bilgi alıyım dedim. Sana da çok geçmiş olsun. İnşallah bilen birileri çıkar. 

(1,953 puan) tarafından

Allah razı olsun canım benim 💜 Rabbımin izniyle güzel geçer inşallah stres yapma doktoruyla görüş biraz da olsa rahatlarsin inşallah tabi evlat olunca insan ayrı bir üzülüyor 🥺

(233 puan) tarafından

Öyle canım. ❤❤❤

0 oy
(1,563 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım. Ben cok defa oldum. Göz kısmını uyuşturup göz kapağını çevirip ordan sert boncuk gibi yağ bezesi gibi ya onu ordan temizliyorlar. Uyuşturduktan sonra gerisi kolay tabi bebeklerde uyusturma isini nasıl yaparlar onu bilemiyorum. Ertesi güne birseyi kalmaz insallah. Zaten aksamina normale dönüyordu sargiyi cikartiyordum yani..insallah sizinde kolay gecer hemen atlatirsiniz.

(233 puan) tarafından

İnşallah canım. Bu gün öğleden sonra ameliyat günü aldık. Anesteziye kan verdik. Benim oğlumun dört tane görünürde ceviz büyüklüğünde var. Çok doktor dolaştık. En son bu doktor kabul etti. Ve hepsini temizleyeceğiz söz veremem. Çok ilerlemiş dedi. Genel anestezi alacak. Bildiğimiz arpacık şiş liği nden çok çok fazla. Yani hiç iç açıcı konuşmuyır doktor. Bizim tayinimizin olduğu ilçede ne özelde ne devlette biz randevu bulamadık. Bir ay boyunca basit arpacık dendi ama ileri derecede kist oluşmuş maalesef. Bu kadar ilerlemesinin sebebi araştırılacak daha. İyi temenni lerin için Allah razı olsun canım. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 119 göst.
25 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Familya (10 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 97 göst.
+1 oy
0 cevap 31 göst.
11 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Serapse (195 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 48 göst.

Kategoriler