+2 oy
214 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (997 puan) tarafından

6 yaşında oğlum ve 6 aylık kızım var. İki çocuklu ilk bayramım. İkisini uyumlu giydirmek istiyorum ama çok kararsız kaldım. Kızım için pembe kırmızı şeyler hoşuma gidiyor ama oğluma pembe giydirmek istemiyorum. Kırmızı ikisi içinde uygun ama bu seferde 23 Nisan çocuğu gibi olurlar dedi eşim 😀 sizler uyumlu giydiriyor musunuz hangi rengi tercih ediyorsunuz.

14 Cevaplar

+2 oy
önce (7,733 puan) tarafından

Tek kızım var ama iki olsaydı açık vizon su yeşili krem gibi renkler giydirirdim 

-Reklam-
+1 oy
önce (5,750 puan) tarafından

Krem renk olabilir ikisi icinde yada beyaz gomlek siyah pantolon oglun icin kizin icinde beyaz badi siyah etek yada siyah guzel bir elbise beyaz kilotlu corap 

0 oy
önce (2,206 puan) tarafından

Turuncu olabilir

0 oy
önce (2,165 puan) tarafından

Lacivert veya yeşil gibi renkler nasıl 

0 oy
önce (19,479 puan) tarafından

Valla ben olsam yeşil veya toprak tonları giydirirdim 

0 oy
önce (1,405 puan) tarafından

2 kızım var. bir de oğluş bekliyorum nasip olursa.

kızlarla oğlanı takım yapmaktansa kızlarla kendimi, oğlanla babasını takım yapmayı tercih ederim muhtemelen. 

şuanda bayram gibi güzel günlerde kızlara aynı kıyafet giydirip ben eşimle kombin yapıyorum

0 oy
önce (4,115 puan) tarafından

Sütlü kahve ve bej tonları ikisine de güzel olur. Ya de krem ve su yeşili, beyaz ve sarı 

0 oy
önce (3,721 puan) tarafından

Benim de oğlum 4 buçuk yaşında kızım 6 aylık benim de aklımdan geçiyor aynı tonlarda giydirmek ama bulmak zor gibi.

0 oy
önce (1,916 puan) tarafından

Yeşil ve kahve tonları çok güzel olur canım ikisinden birine karar verebilirsin ☺️

0 oy
önce (813 puan) tarafından

Pembe quzel oqluna qomlek bulursan al altına bide kot pantolon qiydir kizinida ful pembe yap :) hatta bak lcw da falan pembe qomlekler buldum kız ordan alabilirsin :))

0 oy
önce (883 puan) tarafından

Biz daltonlar gibi giyiniyoruz genelde aile boyu 😂 kuf yesili turuncu sari gibi unisex renkler tercih edebilirsin ya da siyah beyaj bej krem kahve gibi renkler 

0 oy
önce (1,049 puan) tarafından

Bence açık renk giydir yeşil, sarı, beyaz, mor, mavi bunlarda güzel renklerimiz:) turuncuda olabilir çocuk sonuçta bunlar hoş olur 

0 oy
önce (1,213 puan) tarafından

Ben her bayram 3 evladımızda uyumlu giydiririm biri oğlan olmasına rağmen 

0 oy

image

image

image

al bak üşenmedim buldum tek tek ben bu tarz muslin kıyafetleri çok seviyorum

Aynı renk olmasa bile aynı kumaştan alabilirsin

İlgili sorular