+1 oy
342 göst.
önce Diğer kategorisinde (102 puan) tarafından

Kızlar geçen post paylaşmıştım kardeşimle ilgili bilen bilir bir hoca, şeyh bulduk götürecez ama asla hiçbir şekilde ikna edemiyoruz,asla gelmiyor yarın yola çıkmamız lazım beni götürürseniz kendimi öldürürüm diyor gezmeye gidecez dedik ama beni kandırmazsinız diyor, yarın eczaneye soracaz ama ben merak ettim acaba öyle kullanabilir mi uyutur mu acaba çünkü mecbur o şekilde götürmemiz lazım yoksa Allah korusun daha kötü olacak 

5 Cevaplar

+1 oy
önce (97 puan) tarafından

Bence acile götürün sakinleştirici yapılsın 

Aklıma bu geldi 

önce (102 puan) tarafından

Cnm gelmez ki bizimle bizde doktora sorup eğer uygunsa gizli bir şekilde verip götürelim diyoruz ama bilmiyorum ya nasıl olur, olur mu ki

-Reklam-
0 oy
önce (14,450 puan) tarafından

uyku ilacıyla olmaz. sizden şikayetçi olabilir. olursa da haklı

önce (6,585 puan) tarafından

ins sifa bulursunuz ama dogru yani zorla olmaz o farkina varacak halinin . kendini bilmiyolar evet. enistemin heryerinde isim misim kagit yazilidir kiyafetlerinde bile dikili kizi terzi kiyafetlerine isliyor tel isim vs.zaten herkes bilio nerdeyse istanbul anadolu yakasi cogu semptte taniyorlar artik biliniyor yani cogu semtte . ama zorla olmaz yani kendi kabullenmeli oyle ilacla uyutarak falan yapmamalisiniz

canım evet iyiliğini istiyorsunuz ama bunu onun isteğiyle yapabilirsiniz ancak. zorla güzellik olmaz. birine uyku ilacı verip, şeyhe götürmek düşüncesi bile ürkütücü. sana yapılmasını ister misin?

iyiliğim içinse evet falan deme, benzer durumda olsan sende kıyameti koparırsın. 

Evet haklısınız cnm bizde çaresiz işte kendimizce bir şeyler yapmaya çalışıyoruz ama zorla olmaz o şekilde olmaz ailece ikna etmeye çalışıyoruz inşallah ikna olur y yada hocadan rica edecez belki onu getirebiliriz dua beklerim sizden bu mübarek günde ❤️🤲

Allah yardımcınıx olsun. inşallah bir çıkar yol bulursunuz. 

Allah razı olsun cnm ❤️ 

0 oy
önce (11,958 puan) tarafından

Doktor hocaya götürcez derseniz asla size yardım etmez.pskiyatriye götürün canım önce bi.

Evet canım rabbim korusun uğramış gibi duruyor.

Evet cnm maalesef ki öyle dua beklerim sizden bu mübarek günde ❤️ 🤲 

Rabbim kurtarsın canım.tovbe tövbe çok tuhaf yaptıkları.hocayi getirseniz.

önce (173 puan) tarafından

sonuclar temiz derken psikiyatri de neyin sonucu kan diski falan alinacagini mi saniyorsunuz anlamadim ki goturmediginiz buradan belli eger muayane edip bisey yok diyorsa bu davranislari sergileyen birine o zaman klinik bulacaksiniz ozel doktor doktor gezeceksiniz yani 

Cnm hem psikyatriye götürdük hemde beyin cerrahi baktı beyin emari çektik ve ayriyeten özelede götürdük neden yalan söyleyelim bu işin yalan dolanı mı var rica ediyorum bilip bilmeden konuşup yargılamayın iyi akşamlar size 

0 oy
önce (183 puan) tarafından

Canım eşimin bı akarabasi böyleydi  haşa 

Allah yok peygamber yok fln diyordu kendine düşey uyguluyordu bı hoca buldular bu hocanın yanına giderkn eşim yanındaydı arabayı zorla eşime durdurup arabadan inmiş eşim hiacanin yanına gidip  tutamadım arabadan indi demiş sonra hoca cinlere emretmiş herhalde demiski olduğu yerde dursun eşim  diyo gittiki sanki elleri ayakları bağlı elleri arkasında öylece duvara yaslı hoca ona okumuş fln ama 4 ay fln sürdü şükür şimdi iyi 

Bizde hocaya dedik bir şekilde getirin dedi ama bilmiyorum öyle bir güç geliyor ki imkanı yok arabaya koyamayiz bakalım ne yapacaz 

Allah yardımcınix olsun böyle şeyler çok zor yaa kaç yaşında 

Allah razı olsun cnm 20 yaşında hafızlık okuyor 

Nasıl geçmiş acaba bizimkide medreseye gidiyordu sabah bamazinda tuvalette girerken olmuş 

Kardeşim kuzenimle yaşıt gece onu korkutmuş kuzenim,bide banyoda banyo yaparken kâfir olanı aşık olmuş ona öyle dedi hoca,nazarda var dedi 

0 oy
önce (4,745 puan) tarafından

Önceki postuna baktın, ama zorla götüremezsiniz bu sefer size karşı güven sorunu olur ayrıca şikayet eder başınıza daha çok iş acarsınız. Eve getirin rica edin durumu anlattın, kardeşinize birşey demeyin.

Evet cnm haklısın hocadan rica edecez inşallah getirebiliriz 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 316 göst.
9 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,109 göst.
18 Mart 2020 Diğer kategorisinde Nebaht (500 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 286 göst.
18 Ekim 2024 Diğer kategorisinde kaavimsi (2,898 puan) tarafından soruldu