Kizlar 9 kişi iftar menum azmi eşim ve benimle beraber 9 kişi
Süzme mercimek çorbası
Köfteli patlıcan sarma
Et kavurma
Nohut
Sarımsak yoğurt lu kabak kizartma
Yaprak sarma
Salata
Cacık
Kabak tatlısı sofraya koyucam
Çay Yanina eşim tatlı alacak sorum şu nohut yerine sulu tavuk yapayım mı eskiklerim neler sizce bide pilav
Çok fazlalık var
Nohuta kızartmaya hiç gerek yok pilav ekleyebilirsin islim kebabının yanınaa
Teşekkür ederim
Nohut hariç menun çok güzel bide pilav olsun yeter
Tşk ederim
Yanına pılav isterdim cacık yerıne salata yapardım çünkü zaten yoğurtlu kızartma yapcam diyosun nohut yapmazdım hatta sarmaya bile gerek yok şöyle hayal ettim servis tabağında pilav patlıcan köfte sarma ve et kavurma çok yeterli ortaya tarator ve salata da güzel olur çünkü gerçekten yıyılmıyo çorba saten ilk başta sulu olarak 😊böyle daha güzel olur
Servis tabağı değil taplaya kuracağım teşekkür ederim yorumun icin
Hem et hem köfte hem tavuk bence çok. Gereksiz olur yani. Bence nohut da fazla
Doğru söylüyorsun
Nohut ve kabak kızartması fazla bana göre. Ramazan diye hemen tıkanıyor yıyemıyor kı ınsanlar. Bence hiç gerek yok o kadar abartmaya
Nohut ve kabak fazlalık bence pilavsız olmaz
Ben olsam şöyle bir menu çıkartırdım
Süzme mercimek
Kofteli patlıcan
Pilav ve yanına nar gibi kızarmış but
Sarma
Hoşaf
Tatlıda çayın yanına
Köftenin yanına garniturlu pilav yapıp kavurmayı eleyebilirsin gayet yeterli güzel menü
Ana yemeğim nohut olur bitek ya valla misafir ağırlamak değil şu yemeği düşünmek zor
Nohutun içine biraz et kat. Ben olsam çorbayı çukur tabakta ilk veririm nohutu kasede patlıcanlı kofteyle pilavı servif tabaginda ucunu bir veririm isteyen nohutu pilavın üstüne de koyabilir
Evet pilavı tavuklu düşündüm de fazlami olur
Hem et hem tavuk aynı menüde olmaz canım. Pilavı ya sadece şehriye yap ya da garniturlu istersen mısırlı da olur
Canım patlıcan ve kavurma iki ana yemek gibi klasik olacak ama bı pilav veya börek istiyor sanki menü ☺️ ikisinden biri olabilir. Bide iki ana yemek fazla gibi sanki nohut da var çünkü.
Pilavı nohutlu yapabilirsin mesela iki ana yemekten de birini secebilirsin.
Nohutu çıkarsam
Sen bence
Mercimek çorbası
Kabak yoğurtlusu
Salata bunlar meze ortaya
Ana yemek nohutlu pilav köfteli patlıcan
Kabak tatlın tamamdir bence
Pilavı sade yapıp nohutu cikarabilirsin de canim 😊
👍👍👍👍
Et varken bence hiç tavuk yapma menü çok güzel valla
Teşekkürler
Kofteli patlican sarma ya da et kavurmayi cikar.
Pilav ekle. Tavuga gerek yok.
Kizartma ya da caciktan birisini cikar. 1 tane yogurtlu meze yeterli.
Kabak tatlisini da yapma bence yaparsanda cayla ikram et.
Kendini de bu kadar yorma :)
♥️♥️♥️♥️
Bence et kavurm yerine tavuklu bir menu olabikir tavuk baget mesela. Isteyeh tavuk isteyen et veya ikisindrn de yuyen olabilir. Meze olarak ise tarator yogurtlu kabak kizartmadi yerine şaksuka olabilir. Nohutu isterseniz pilava ekleyebilirsiniz ayri yapmak yerine . Menunuz guzel afiyet olsun bende boyle oneride bulunmam istedim.
1,434,634 soru
23,595,166 cevap
305,761 kullanıcı